Malatrolapunakontrolora Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 bole me ochi od Killzone-a 2 ... u raspadnutom stanju sam xD idem d'spavam laq noc Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Kako naduvanim retardima da objasnim da ne treba da se deru k'o konji jer je 3h ujutru, a da to ne uradim pesnicama?!!? ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 POMFRITTTTTTTTTTTTTTTTT Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nedostaje mi bivša... :/ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 e i meni :( koje smo picke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Meni je sadashnja daleko od mene trenutno, a nedostaje mi kafana, koji sam alkoholichar. /edit u formi rechenice :P Edited March 6, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) e i meni :( koje smo picke Ne znam koliko si ti bio sa svojom bivšom, ali ja sam sa mojom bio 3 godine i to skoro svaki dan... Ali bukvalno svaki dan. Nedostaju mi tako neke stvari naše kojih ima na tone... :/ Jebeš život kad uvek moraš dalje... P.S. Ignorišite ovo što sam pisao... samo me je spucalo nešto... Edited March 6, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 xexe djavoltsitscu, a znamo da ces se nablokati i rejvirati ki lud xexe You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Sinoć me žena naterala da odemo na promociju SARS-a. Shvatio sam da sam čovek u godinama.. ne znam kako nekome može da bude kul mesto gde je takva gužva da ne možeš da se okreneš... Nakon 90 minuta sam zbrisao glavom bez obzira... Edited March 6, 2009 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 xexe ja nisam ni otisao nigde sa burazerom, sestrom i ostalima. samo smo iskulirali plan i nastavili da seduckamo i dremkamo xexe :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Nedostaje mi bivša... :/ A sad ti nedostaje a? A kad te je "smarala" i kad si gledao da je otkačiš, onda ti nije bila dobra? Jao jebem li vam decu. (figurativno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 sto figurativno ? elem, ajde vise sutra ujutru da odem iz ovog mrtvog bgda na kop . . . brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Dobro jutro, danas se bas naradio, a ceka me brdo posla...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Samo chekam da mi zvoni baba iz stana ispod mog i da pochne da mi kenja za sinocnu buku za koju nisam ja kriv vec cimer i njegov duvachki orkestar. Rtrdi! Palim za Chachak danas, idem da pokupim harach familiji! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Kako naduvanim retardima da objasnim da ne treba da se deru k'o konji jer je 3h ujutru, a da to ne uradim pesnicama?!!? ;\ Puškom. Ili ako ne voliš miris baruta, onda je i bejzbol palica jednostavno rešenje. I obavezno fantomka na glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Sta ce mu fantomka, oni su kod njega u stanu, mislim da vrlo dobro znaju kako izgleda Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ko je rekao da neće da uleti spolja? Što moraju da znaju da je on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 A sad ti nedostaje a? A kad te je "smarala" i kad si gledao da je otkačiš, onda ti nije bila dobra? Jao jebem li vam decu. (figurativno) Kad je to bilo? :D To sam rekao za sadašnju, ali ne da me smara nego da mi je veza nekako "bez varnica". Ali kapiram da je to više problem u meni nego u njoj. Sve sam u fazonu da me boli paja i da me prevari i da me otkači itd. :] Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 samo citam ove partipuperske postove, sramite se bre brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Koliko smaraca na RUR-u :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Matori, jel ti treca pusi dok jebes ove dve? Ja uvek volim 1v1 :P Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 onda dođi na eunetq3 servere pico! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 bnet wc3 može :) ili garena :) pico E, ajde sad ozb da ne otvaram oglas. Zna neko možda ko izdaje stan na opštini Zvezdare? Ajde neke veze mi trebaju :)) za moju sestru i mog zeta. :] Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Koja je kiša bila sinoć na putu od Bazela za Hanover, da ne verujete. A ludi nemci, svi voze 160 iako se ne vidi nishta ispred tebe. Mada, dobar je autoput, jednostavno ne poskakuje auto niti leti "levo-desno". Javiše mi da je u Beogradu super vreme, 20 stepeni, pa osim ako ne ide na drugu stranu, očekujte sutra i prekosutra velike kiše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nedostaje mi bivša... :/ Jel to ona shto ima dobru sisu, shto si kachio na slike forumasha ? :D Nego, danas sam trebao da jebem al nisam hteo da uflekam trendzu pa sad idem da cirkam pivo u kafanu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts