gruja Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Znaci interesuje me gde ima da se uzmu takozvani kosarkaski rukavi,crni ili beli,znaci klasika.Takodje,interesuje me gde ima da se uzmu znojnice,ali ne klasicne sportske,vec one tanje,a duzhe,ako me kontate :))Ae helpujte maso :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Mene interesuju hokejaški dresovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Mene interesuju hokejaški dresovi. e ja sam jedan kupio u petom razredu osnovne :)) washington capitals :) nisam dugo video takve dresove... @ sleaves, nem pojma :( Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 svaki hokey/americki fudbal dres koji sam video, je bio iz usa :/ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Hokejsaskih dresova kod nas, a da valjaju, koliko znam, nema. Bilo je na Bazaru da se kupi, ali su bash losheg kvaliteta. Gde pod loshim ne mislim da se raspadaju, vec jednostavno su neka luda sintetika. A ovo sto trazi gruja, pa grujo brate, idi u pet vecih sportskih radnji, ako tu ne nadjesh, nema :) Znachi Sport Impuls na kraju Kneza, imaju onaj gornji sprat koji je bash 100% za sport, mozda Reflex i tako ta ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 imam ja jedno pitanje,one jakne kosarkaskih/bejzbol/ragbi ekipa,al one bas kvalitetne ne neko smece jel imaju u kanadi i koliko su ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 U reflexu ima ok robe, ja sam tamo pazario par puta. Shtajaznam pogledaj jbg, mozda nadjesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 mene zanima da li ima negde da se kupi bejzbol loptica i koliko kosta. hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 a mene zanima gde ima da se kupi bejzbol palica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Je l' ima u Kanadi ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 mene zanima da li ima negde da se kupi bejzbol loptica i koliko kosta. hvala. Ubedjen sam da sam negde video bejzbol lopticu al' nikako ne mogu da se setim tachno gde.;\ Vidi u Sport Impulsu, valjda sam tamo video... valjda... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Je l' ima u Kanadi ? treba da mi dodje neka rodbina iz kanade,pa pokushavam da uzhicam bar nesto na fazon "e nema kod nas da se kupi ajde uzmite tamo ako ima " ludice :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Pa pitaš na RUR-u da li ima da se kupi u Kanadi,mesto da pitaš tu rodbinu? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 a mene zanima gde ima da se kupi bejzbol palica imas u starom merkatoru, u prodavnici sportske opreme, ali nema loptica!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Pa zato što još niko nije kupio bejzbolku sa lopticama lol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Pa pitaš na RUR-u da li ima da se kupi u Kanadi,mesto da pitaš tu rodbinu? pitao sam jer me je prvenstveno zanimalo koliko kostaju,da ne ispadnem sad seljak i trazhim jaknu od koznakolko para a kolko znam loopy zhivi tamo,a mozhda i jos neko ovde, zato sam i pitao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) grujo ne znam shta ti znache dugachke znojnice, koje nisu sportske ? ako mislish na one shire njih imash u sport impulsu a isto tako ko je pitao, ima i bejzbol loptica bash kod kase, ne secam se dal je bila 600 ili 800 dingera. za palice najbolje idite na buvljak :) mene zanima gde mogu da se kupe oni duzhi kosharkashki shorcevi, mozhe nike, mozhe eventualno neka druga marka (and1, rbk, nike lebron serija) ? i da je neko sigurno video a ne idi vidi tamo, idi vidi vamo poshto sam vec pogledo gde god mi je palo na pamet :) ima onih 3/4 total 90 al ja bih bash onaj silky kosharkashki. Edited March 2, 2009 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 sam si naveo :D u and1 oni imaju bas lepe sorceve ali su preskupi barem su bili pre 2 godine kad sam poslednji put gledao :D reflexu ima ista ma svugde skoro bre :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 mene zanima gde mogu da se kupe oni duzhi kosharkashki shorcevi, mozhe nike, mozhe eventualno neka druga marka (and1, rbk, nike lebron serija) ? i da je neko sigurno video a ne idi vidi tamo, idi vidi vamo poshto sam vec pogledo gde god mi je palo na pamet :) ima onih 3/4 total 90 al ja bih bash onaj silky kosharkashki. Yo, you gonna need some chains and shit with that, nigger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 nigure upali msn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 mene zanimaju cvarci i kavurma..:) @ topic - od svih stvari koje ste naveli jedino sam vido ove and1 sorceve al ne znam dal su fush..jebiga depo je to bio, tako da nisam siguran..cene se ne secam..palica mora da ima kod kineza:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts