Jump to content

Jos jedan "Gde kupiti"

Recommended Posts

Znaci interesuje me gde ima da se uzmu takozvani kosarkaski rukavi,crni ili beli,znaci klasika.Takodje,interesuje me gde ima da se uzmu znojnice,ali ne klasicne sportske,vec one tanje,a duzhe,ako me kontate :))Ae helpujte maso :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Mene interesuju hokejaški dresovi.

e ja sam jedan kupio u petom razredu osnovne :))

washington capitals :)

nisam dugo video takve dresove...

@ sleaves, nem pojma :(

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

svaki hokey/americki fudbal dres koji sam video, je bio iz usa :/

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Hokejsaskih dresova kod nas, a da valjaju, koliko znam, nema. Bilo je na Bazaru da se kupi, ali su bash losheg kvaliteta. Gde pod loshim ne mislim da se raspadaju, vec jednostavno su neka luda sintetika.

A ovo sto trazi gruja, pa grujo brate, idi u pet vecih sportskih radnji, ako tu ne nadjesh, nema :) Znachi Sport Impuls na kraju Kneza, imaju onaj gornji sprat koji je bash 100% za sport, mozda Reflex i tako ta ekipa.

Pa pitaš na RUR-u da li ima da se kupi u Kanadi,mesto da pitaš tu rodbinu?

pitao sam jer me je prvenstveno zanimalo koliko kostaju,da ne ispadnem sad seljak i trazhim jaknu od koznakolko para

a kolko znam loopy zhivi tamo,a mozhda i jos neko ovde, zato sam i pitao.

grujo ne znam shta ti znache dugachke znojnice, koje nisu sportske ? ako mislish na one shire njih imash u sport impulsu a isto tako ko je pitao, ima i bejzbol loptica bash kod kase, ne secam se dal je bila 600 ili 800 dingera. za palice najbolje idite na buvljak :)

mene zanima gde mogu da se kupe oni duzhi kosharkashki shorcevi, mozhe nike, mozhe eventualno neka druga marka (and1, rbk, nike lebron serija) ? i da je neko sigurno video a ne idi vidi tamo, idi vidi vamo poshto sam vec pogledo gde god mi je palo na pamet :) ima onih 3/4 total 90 al ja bih bash onaj silky kosharkashki.

Edited by darko

mene zanima gde mogu da se kupe oni duzhi kosharkashki shorcevi, mozhe nike, mozhe eventualno neka druga marka (and1, rbk, nike lebron serija) ? i da je neko sigurno video a ne idi vidi tamo, idi vidi vamo poshto sam vec pogledo gde god mi je palo na pamet :) ima onih 3/4 total 90 al ja bih bash onaj silky kosharkashki.

Yo, you gonna need some chains and shit with that, nigger.

nas_1.jpg