Jump to content

slike igrachkica forumasha!

Lex

Recommended Posts

E ovo mi se vec dopada. Ja sam nekada slagao, bas dosta. Imali smo cale i ja fazon da se takmicimo koliko nam vremena treba da slozimo neke ispod 500 komada. To su igracke :)

Ovi brodovi su prelepi. I 3000 komada je respektabilno.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

U najboljem slucaju slagalica moze biti igra, a nikako nije igracka.

Lego kocke i drugi tipovi "sastavljačkih" setova su u osnovi 3D slagalice, da li su lego kockice igračke ili nisu? Ok, ovim posle možeš još da se igraš na drugačije načine, ali i sam čin sastavljanja je igranje per se...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Pa i igre igras.

Mozemo da uporedimo jos sa drugim jezicima.

Puzzle game je cesto vidjen termin

Puzzle toy postoji mozda u nekim varijantama za bebe

i PS: lego nisu 3d slagalica jer bi to legu uskratilo najbitniji element, a to je razvoj kreativnosti.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Kad vec pricamo o igrackama, da ne zna neko gde imaju da se kupe burago autici? :)

Imas u svakoj malo vecoj prodavnici igracaka, tipa Dexy co, Aksa, po netu itd. Ne znam samo ako ti treba neki odredjeni model onda verovatno treba da se kopa malo posto oni uglavnom na lageru drze samo one najpopularnije. 

• Upvote (+1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Burago su onako, bar 1/18 koje ja skupljam. Tu su mi više ispred Solido (francuski, jako retki kod nas) i Maisto (baš ih prave detaljne do bola, imaju čak i amortizere), ali su sve marke postale preskupe u poslednjih par godina. Neki "običan" 1/18 je 3-4k, a egzotičnije varijante (neki besni oldtajmeri ili hameri, ppr) idu i do 7k.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Evo jedne brzinske od 1000 komada, baš izi pizi za slaganje (a ja volim te vintaž postere i ilustracije)

10496005_660393910696830_444110685742314

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Kolka je kraljica tek ako je u srazmeri sa ovim dronom :)

Ovo mačka da ti dobije srčku ako noću naleti na njega

vidi ga lego draganče :D:D:D:D

poštovani,

sravnjivanjem sadržaja fotografije ove figurice sa referentnim podacima u vidu datoteke "iFairy.jpg" ustanovili smo da figurici nedostaju sledeći elementi:

- muštikla

- iphone

- kup sladoleda

- druga šolja kafe

- čaša nes kafe

- naočare za sunce

- brojanica

- burma

shodno tome, nalaz revizije je sledeći: figurica na predmetnoj fotografiji ne predstavlja korisnika pod pseudonimom "sa1nt".

srdačno,

i.o.

certified fashion police auditor

lhw