overkind Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 E ovo mi se vec dopada. Ja sam nekada slagao, bas dosta. Imali smo cale i ja fazon da se takmicimo koliko nam vremena treba da slozimo neke ispod 500 komada. To su igracke :) Ovi brodovi su prelepi. I 3000 komada je respektabilno. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 U najboljem slucaju slagalica moze biti igra, a nikako nije igracka. Lego kocke i drugi tipovi "sastavljačkih" setova su u osnovi 3D slagalice, da li su lego kockice igračke ili nisu? Ok, ovim posle možeš još da se igraš na drugačije načine, ali i sam čin sastavljanja je igranje per se... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Pa i igre igras. Mozemo da uporedimo jos sa drugim jezicima. Puzzle game je cesto vidjen termin Puzzle toy postoji mozda u nekim varijantama za bebe i PS: lego nisu 3d slagalica jer bi to legu uskratilo najbitniji element, a to je razvoj kreativnosti. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Kad vec pricamo o igrackama, da ne zna neko gde imaju da se kupe burago autici? :) Imas u svakoj malo vecoj prodavnici igracaka, tipa Dexy co, Aksa, po netu itd. Ne znam samo ako ti treba neki odredjeni model onda verovatno treba da se kopa malo posto oni uglavnom na lageru drze samo one najpopularnije. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Kad vec pricamo o igrackama, da ne zna neko gde imaju da se kupe burago autici? :) bukvalno bilo gde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Burago su onako, bar 1/18 koje ja skupljam. Tu su mi više ispred Solido (francuski, jako retki kod nas) i Maisto (baš ih prave detaljne do bola, imaju čak i amortizere), ali su sve marke postale preskupe u poslednjih par godina. Neki "običan" 1/18 je 3-4k, a egzotičnije varijante (neki besni oldtajmeri ili hameri, ppr) idu i do 7k. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lex Posted June 15, 2014 Author Popular Post Report Share Posted June 15, 2014 Nakon Hodačice, evo ga i Artu. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Evo jedne brzinske od 1000 komada, baš izi pizi za slaganje (a ja volim te vintaž postere i ilustracije) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Pip daj dođi do nas da nam sastaviš onu Witcher slagalicu, namučismo se već mesecima unazad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Pošaljite jedan komad, biće gotovo za tri dana, hehehe Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 umal' da nas prevariš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Da se pohvalim. Kupio sam danas. Sa repom dugacak je 90 cm. Isti ovakav sa fotke, videcu da uslikam ovih dana cim sredim problem sa telefonom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Pa uslikaj ga celog :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Uzivo izgleda mnogo dobro. Ljubitelj sam Alien serijala i resio sam da krenem u sakupljanje ovih igrackica. Pokusavam takodje da nadjem ono jajasce i po meni najjace stvorenje (kraljicu) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Kolka je kraljica tek ako je u srazmeri sa ovim dronom :) Ovo mačka da ti dobije srčku ako noću naleti na njega Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 A macak je apsolutni kralj u dvoristu. Izdominirao je i pse u boksovima tako da je hijerarhija u dvoristu odavno uspostavljena a ovog drona ce da popiski ako ga ostavim napolju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ok, malo si me "uplašio" sa onih 90cm, pošto bi to bila figurica od metar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 uff, pa to bi bilo do .... da mogu da nadjem ovakvu igracku od metar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 meni se cini da je ovo dzemper ivana t. 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 everything is awesome :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 vidi ga lego draganče :D:D:D:D poštovani, sravnjivanjem sadržaja fotografije ove figurice sa referentnim podacima u vidu datoteke "iFairy.jpg" ustanovili smo da figurici nedostaju sledeći elementi: - muštikla - iphone - kup sladoleda - druga šolja kafe - čaša nes kafe - naočare za sunce - brojanica - burma shodno tome, nalaz revizije je sledeći: figurica na predmetnoj fotografiji ne predstavlja korisnika pod pseudonimom "sa1nt". srdačno, i.o. certified fashion police auditor lhw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 a kisela i vinjak...ah ne, to je igor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 nije :( Petrove su, ali da i meni da zujim malo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Evo jedan work in progress, 1500 komada Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts