fushi.ryuu Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 3 od 6 tomova Gaše se pojavilo na sajmu. 5600 je bilo + sam dobio i Redova Bilija na poklon. :) Oprema ista kao Hogar i Redov Bili u BP izdanju. Oko 8k će biti u regularnoj prodaji po nekim najavama. Nadam se da će sledeće godine izaći i ostala tri. :) Odličan je prevod za sada, jedino što se Fantazio zove Ćira (Spira i Ćira, naš prvi prevod od pre 1000 godina, kad je Asterix bio Zvezdoje). Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 I meni to sa Ćirom ide na ganglije, ali može da se isfiltrira... :) Evo ulov sa sajma, kad smo već kod stripova... Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 Nejasno mi je to tvoje plsovanje. :) Darkwood je prvo izdao dve knjige Hogartovog Tarzana koji je prebrutalno nacrtan, a i potpuno je kul. Onda su izdali dve knjige Yu Tarzana (Kerac i ekipa) koji su krš priče, ali je gotivno zbog emo rodoljublje fazona. I sada su izdali dve knjige u koloru sa novinskim Tarzanima koje je crtao Hal Foster. Mislim, nema većeg boga crtanja stripa od njega. Hoću reći, Hogartov i Fosterov Tarzan su IMHO must have za svakog stripoljupca. Konan velikog formata je uprovo to o čemu ti pričaš. Buscema i ekipa. Crno-belo. Brutalno i surovo. Vrh. Prva knjiga je, inače, rasprodata. Ovaj manjeg formata je u koloru i njanjavo je, ali kao ajde zbog kolekcije, a i nađe se neka ok epizodica. :) Inače, vidim mi je preostalo još par figurica koje nisam kačio na topic, pa evo da iskoristim raspoloženje danas, pre nego što napravim pauzu, pa krenem da gnjavim LEGO mini figuricama. ;) Kapiram da petoro ljudi na forumu zna ko je ovo: Jack Skellington, car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 jel to ona anima sa gusarima nekim koja ima 847289428424 epizoda? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 Jeste. :) Mada ja ne gledam taj anime, već samo čitam mangu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Cho mi je pustao to pre koju nedelju, majko, koja spanska serija. Mislim da ga otezu vise nego DBZ. Jel znas neke serije ala Evangelion, da nemaju preko 30tak epizoda i da mi se ne izdrakavaju sa nekim 3d efektima ili ala nindza skrol, akira, ali dugometrazne. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Ne zajebavajte, One Piece je fenomenalan. Roronoa Zoro ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 Cho mi je pustao to pre koju nedelju, majko, koja spanska serija. Mislim da ga otezu vise nego DBZ. Jel znas neke serije ala Evangelion, da nemaju preko 30tak epizoda i da mi se ne izdrakavaju sa nekim 3d efektima ili ala nindza skrol, akira, ali dugometrazne. Prostudiraj ovaj topik do kraja i naći ćeš svašta lepoga. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Јбг, није било за UCE :) 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Zavidim te Lexe! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Milje na lapu, jebena pobeda :D a falcon je fantastican, je l' ima negde u bg-u da se uzme ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) Увек сам ја имао дашак те сељаније. Зола ме зајебавао због тога. Сада подсећа на родну груду :) Не знам, ја сам преко нета узео. Ebay. Овај је бруталан едит: фикс линк Edited November 15, 2012 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 znam da je 6 ujutru i da ne vidim na oci, jel ovo cudo stvarno kosta 3 soma dolari????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Да, али тај није у мом поседу. 5000+ делова. Највећи Лего сет икада направљен. На Ибеју око два сома, и људи купују, јбг... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Pa jebiga, video sam u lego worldu ogromne setove, bilo lego bilo tehnics, i nisu vise od 600-800 dolari. Ovo je ripOFF, al do jaja je : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ljudi su retadirani i imaju previse kesa ... http://www.amazon.com/gp/product/B001345RSW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&keywords=LEGO%20Market%20Street&qid=1340999512&s=toys-and-games&sr=1-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ne mogu da procenim sa slike ali kontam da ovo može da stane u jednu veliku kesu! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 milje na laptopu i na knjigama rofl cek bre i ako stavljas milje, zna se gde moze da se stavi, kako bre tako se razbacujes :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 jedino sto vidim je da set ima dosta custom elemenata, tipa ove zakrivljene terase i to ... ali dati soma evra mi je nekako bas nerealno, cak i za lego-fanatike koji imaju sobu od 50 kvadrata u podrumu rezervisanu za svoj grad. a koliko je lego cool nema potrebe da mi pricas, i danas bi se igrao sa njima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Meni srce puno što se jedan od bratanaca primio, izvadio kutijetinu lego kocki pa sklapamo zajedno kad dođe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 milje na laptopu i na knjigama rofl cek bre i ako stavljas milje, zna se gde moze da se stavi, kako bre tako se razbacujes :D Строго говорећи, није на књигама. Оно су жоте стране на којима стоји монитор :) Јбг, прениско ми је на столу, оде врат. Ја сам овде циљао на онај фазон миље на телевизору и гондола на њему :) Но не могу ништа да ставим на лап, јелте. @Cali Исту причу сам скоро чуо од другара кад сам му рекао за Фалкона. @Marko Да, али оног нема више у Лего радњама. Не прави се више, колико ја знам. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Cek a koliko si ti platio svog falcona ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) $95, неотпакован са испоруком. Регуларна цена је око $140. Нисам лоше прошао. Иначе, мој је 7965, велики је 10179. едит: За све Лего сетове: http://www.brickset.com/ Edited November 15, 2012 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 do jaja, skroz su im korektne cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Iskopah pre neki dan igracke svoje mladosti, u relativno su OK stanju :D vecini fali noga/ruka, ovo je ono sto je citavo donekle ostalo, pa rek'o ajd da okacim i ja.. (unapred se izvinjavam na losem kvalitetu pojedinih fotki :P) He-Man i Skeletor iz sledece "Sezone" Edited November 16, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts