G!!! Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 odgledao prvu epizodu GK-a, nish spec... zaista se oseca kao da su kopirali BoB Match Point, 2005 - http://www.imdb.com/title/tt0416320/ dobar bash :) kakvi su smorovi ti englezi jebote, samo opera konji lov bla bla, i ja bih odlepio :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ne seri g nego gledaj dalje seriju :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) Gledah pre dva dana Slumdog Millionaire-a (utisak i nije tako los), zatim uzeh i procitah knjigu i misljah kakvo djubre od filma gledah i jos pomislih da nije tako los!!! Da se razumemo, film nema dve jebene vezivne tacke sa knjigom, da je film stvarno snimljen po knjizi onda bi zasluzio te oskare koje je i dobio, ovako ne zasluzuje ni zlatnu "bananu"... Edited April 28, 2009 by Rejz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 JCVD (2008) - gledao juche, dva puta, prosto nisam mogao da verujem kakvo prijatno iznenadjenje od filma, glavnu ulugu igra Klod i zapravo glumi, i to sasvim fino. Rispekt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 gledao ga opet.. samo zbog nje <3 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 jel neko ima downlink za film Johanna?? bilo bi lepo kada bi link bio na netu, ne na torrentu. inace, radi se o bivsoj narkomanki koja sexom leci bolesnike. \o/ ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 The Escapist - onako, okej film al nishta dalje sem toga. totalno su preterali, a i loshe uradili flashbackove tako da kraj nije mogao da kulminira kako treba. prednost je shto nije dugachak film pa se nekako proguta. Lucky Number Slevin - prilichno dobar al predvidiv film. masa A glumaca, malo razvodnjena pricha, al obrti su dobro tajmovani i dobar efekat daju filmu, jedino shto vremenom postaju predvidljivi. Beerfest - ochekivao sam sve samo ne ovo :)) solidna komedija sa vrh momentima. gomila sitnih amerika, eu, nemci, hejtova :] "look they brought the monopoly money", "common guys it's euro" preporuka iako gluma mozhe da bude bolja :) Seven Pounds - ovo je klasichan "vidite mogu da glumim i neshto totalno drugachije od ovoga shto sam glumio do sada" film :) okej je willy to odradio al nekako ne chuchi mu jednostavno. najsmeshnije od svega je (iako je ozbiljan film) to shto je morao da drzhi grimasu ceo film da bi ga svatili ozbiljno, a ne u "welcome to earth" fazonu :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 The Escapist - onako, okej film al nishta dalje sem toga. totalno su preterali, a i loshe uradili flashbackove tako da kraj nije mogao da kulminira kako treba. prednost je shto nije dugachak film pa se nekako proguta. Blasphemy, genijalan je film, don't listen to this heretic. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 jel sad bolje ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Moram i ja da kazem da je dobar escapist. :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 dajte ljudi, cirkonom rezhu bubanj vesh mashine, nogom probijaju zidove, rimski kanal ispod tvorza, lik koji se kotrlja niz stepenice kao u incredible machines .. mislim bash je bzvz al ajde kamera nije losha pa netju da kazhem da je totalno sranje, najvetji problem pored vetj pomenutih stvari gore jesu fleshbackovi koji su previshe konfuzni i isforsirani. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 dajte ljudi, cirkonom rezhu bubanj vesh mashine, nogom probijaju zidove, rimski kanal ispod tvorza, lik koji se kotrlja niz stepenice kao u incredible machines .. mislim bash je bzvz al ajde kamera nije losha pa netju da kazhem da je totalno sranje, najvetji problem pored vetj pomenutih stvari gore jesu fleshbackovi koji su previshe konfuzni i isforsirani. Baš zato je dobar film, if you know what I mean... » Click to show Spoiler - click again to hide... «...tj., ako razmisliš o twistu na kraju filma. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 The Curious Case of Benjamin Button Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 izvinite sto ovde pitam al n znam gde drugo koja je razlika izmedju filmova sa BLU RAY odnosno DVD oznakom? na primer, gledao sam da kupim Dark Knight, Blu ray kosta oko 2500 a dvd 800, pretpostavljam da je kvalitet ili tako nesto :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 hvala Darijane joj kako dobro zvuci ime jebpte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) izvinite sto ovde pitam al n znam gde drugo koja je razlika izmedju filmova sa BLU RAY odnosno DVD oznakom? na primer, gledao sam da kupim Dark Knight, Blu ray kosta oko 2500 a dvd 800, pretpostavljam da je kvalitet ili tako nesto :/ Meni je Niggerojko donosio baš Dark Knighta od 8 giga, kad nisam pao sa stolice kolko dobro izgleda, i to na 19 inča CRT. Neverovatno koliko se više detalja vidi tako, skroz drugi film nego kad gledaš dvd snimak. Edited April 28, 2009 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 pogledaj nešto sa prirodom, pašćeš na dupe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 kada kreneš sa HD nema povratka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 uf, onda kolko sutra narucujem blu ray izdanje pa javljam utiske :) jos cu gledati film na nekom jebozovnom ekranu, osecam da su svrsit Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 inache bluray disk ne mozhe da chita dvd chitach chisto da napomenem :) Baš zato je dobar film, if you know what I mean... » Click to show Spoiler - click again to hide... «...tj., ako razmisliš o twistu na kraju filma. ma to je stupidno, jednostavno su usrali sa flashbackovima film tako da je antikulminiralo to na kraju umesto da proizvede suprotan efekat. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 @Maud Ne znam, meni will smith mnogo dobro glumi, Pursuit of happyness, I am legend npr... Nemam pojma, mozda nemam taj trip kad vidim nekog glumca da je u nekom akcionom filmu da ga zapamtim kao takvog. Mislim kad pogledas kakav je glumac bio u Prince of Bel-Air (iako mu uloga nije dozvoljavala bolje) i sad, ne mozes da kazes da nije napredovao. Meni je on jedan od omiljenih glumaca, upravo zato sto glumi u velikom broju zanrova. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 nisam gledao pursuit of happyness bash sam stavio da se skida, pa tju motji neshto da kazhem i na tu temu :) i am a legend je akcioni film. ne znam na koliko to zhanrova mislish, ono 99% njegovih filmova koje sam gledao su ili akcija ili akcionakomedija. za te uloge meni je okej, ne neshto wow, ali okej. ima naravno i mega filmova koje ne mogu da se zamisle bez njega kao npr. independence day ili man in black ali to su sve akcije u kojima nije akcenat na glumi nego na kul onelinerima i mnogo batina. princ of belair mu je mozhda i najzahtevnija uloga, sobzirom da je tada bio klinac, da ima mnogo epizoda i da nije akcija (mada koliko lupa po glavi onog svog burazera mozhe da bude ). tako da moj sveopshti utisak je da treba da prepusti dramu nekom drugom, a on da se drzhi batina :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Mislim da ce ti se posle The Pirsuit of Happyness mishljenje o njemu promeniti. Meni jeste... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 pogledaj nešto sa prirodom, pašćeš na dupe :) +1 Preporucujem Planet earth serijal, prosto predivno. Sto se tice kada krenes sa HD nema povratka, 100% je istinito. Uzeo pre 4 meseca lcd 40 inca Samsung A656, sto je usledilo prelazenje sa 1mb na 4mb net, sto ima dalju posledicu nedostatak prostora na hard disku. Skino sam oko 500gb HD ripova za par meseci, mada kada pogledas i nije tolko puno, mogo sam mnogo vise da skinem da sam imao gde sve da trpam, tako da ce morati jos par hardova u skorije vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts