nikita_ Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 a koji deo?Ja sam pre neko vece gledao 2. deo :)). inace,Kejdzov weather man? Mnogo dobar... Ovaj poslednji, 5 ili 6 koji je vec. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 cekaj a Ghost Rider?:) nisam gledao. ne privlaci me :) 8mm? je snimljen pre nacionalnog blaga :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Ja mislio Kejdzovi filmovi uopsteno ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 i lord of war je dobar, eto.. Samo dobar? "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 ko kazhe da je nikolas kage dobar glumac mozhe slobodno da skochi sa mosta. jedini film koji vredi gledati sa njim je poljubac vampira i to zato shto u njemu jede bubashvabe :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 ko kazhe da je nikolas kage dobar glumac mozhe slobodno da skochi sa mosta. jedini film koji vredi gledati sa njim je poljubac vampira i to zato shto u njemu jede bubashvabe :D hahaha ^^ ja sam pogledao vecinu njegovih filmova i ni meni nije imba... pre sam ga cak i gotivio, a sad bas i ne... mada cenim :) We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 To je sve Kopola protekcija sto se Kejdza tice. Raspad. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 kopolina protekcija...malo preterujete, kopola, iako je tvorac Kuma i njegovih nastavaka, nije snimio uticajni film od Drakule, odnosno da budemo iskreni josh od Apokalipse sada. Da ne govorimo sto je lik promenio prezime da ga ne bi povezivali sa stricem It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Michael Clayton http://www.imdb.com/title/tt0465538/ Tek sada, da. Nemam sta da kazem specijalno. Ima nekih 5-10 miuta negde pred kraj prve polovine filma koji su smrtonosno dosadni, inace je film sasvim ok. The Good Life http://www.imdb.com/title/tt0790676/ S obzirom da sam ogroman fan gospodjice Deschanel, odgledao sam oaj film koji nije nista specijalno. U stvari, gluma je najbolji deo filma, a rezija i scenario (autorski film) su osrednji u najboljem slucaju. Harry Dean Stanton je mnogo, mnogo velika faca. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Nisam gledao, ali stize uskoro! ali He was dead,... but he got better sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 cetiri noci sa anom - skolimowski ko voli poljsku slolu filma trebalo bi da pogleda..lici pomalo na rane radove polanskog.. prica je prilicno uvrnuta i prosta, bez mnogo dijaloga i preterane zbrke.. prica malog coveka tipicna mozda i za nase predele... voajerizam na vrhuncu :) meni se licno svideo film, volim taj tip filmova, nije bitna radnja i prica toliko, koliko nacin na koji je film uradjen i kako je sve zamisljeno i odradjeno..svidja mi se fotografija i scenografija... gledao sam jos neke filmove skolimowskog, ne tako staticne i pasivne ali svakako cenim njegov autorski rad.. od mene preporuka...nije za svakog odavde svakako..opet kazem mozda vecinu smori.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 FORTETTING SARAH MARSHALL U početku deluje kao prosečan klon Heartbread Kid-a, ali se kasnije popravlja. I ovaj Englez-roker, kakav je car :))))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 3:10 to Yuma dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 3:10 to Yuma dobar gledao sam u nekom hq hdd hc formatu... vajistinu dobar. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 The Life Aquatic with Steve Zissou (2004) http://www.imdb.com/title/tt0362270/ odlican :) Bill Murray kralj Bringing Out the Dead (1999) http://www.imdb.com/title/tt0163988/ rani radovi nikolas kejdza, znachi odlichan :D josh jedan uvrnuto dobar filmic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Odgledao "Let the right one in" konachno, nekoliko meseci nakon shto sam ga skinuo na sinister-ovu ovdashnju preporuku. :) Shto se tiche horor filmova, uglavnom vishe volem varijantu "razulareni zombiji u poodmaklom stanju raspadanja koji iskachu iz mrachne ulichice", ali ovo je jednostavno suvishe dobro. :) Odlichan, trebao sam ranije da ga odgledam. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) gledao, beogradskog fantoma, polu-dokumentarac, svideo mi se dosta :) Edited April 14, 2009 by dMan radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Odgledao "Let the right one in" konachno, nekoliko meseci nakon shto sam ga skinuo na sinister-ovu ovdashnju preporuku. :) Shto se tiche horor filmova, uglavnom vishe volem varijantu "razulareni zombiji u poodmaklom stanju raspadanja koji iskachu iz mrachne ulichice", ali ovo je jednostavno suvishe dobro. :) Odlichan, trebao sam ranije da ga odgledam. ne znam, ja _a nisam ni kontao kao _oror... sto se tice zombija koji iskacu, to je meni _ej:) jesi _ledao s_utter, ali ori_inalni (tajlandski valjda), tu nema zombija i ide se na jezu, a ne na prepad, ali je meni do jaja, mozda u_ledas svetlo posle nje_a:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) ne znam, ja _a nisam ni kontao kao _oror... sto se tice zombija koji iskacu, to je meni _ej:) jesi _ledao s_utter, ali ori_inalni (tajlandski valjda), tu nema zombija i ide se na jezu, a ne na prepad, ali je meni do jaja, mozda u_ledas svetlo posle nje_a:) Nisam ga ja kontao ni kao horor, ni kao dobar film (uprkos brojnim preporukama) sve dok se nije zavrshio film i krenula slova. :) Onda su mi se tek sklopile kockice i iskenj'o sam cigle. :) Ne znam, meni je jedan takav nivo manipulacije mnooogo bolestan i kao takav, prilichno "hororastichan". :D Jel' to shto preporuchujesh ovo? Nisam gledao, ali evo sad planiram, samo da mi ne treba par meseci da se nakanim. :D btw, tastatura je koliko, par stotina dinara? Odmori jetru par dana od pica i eto, ushtedecesh za novu! Edited April 14, 2009 by Wulfgar Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Odgledao "Let the right one in" konachno, nekoliko meseci nakon shto sam ga skinuo na sinister-ovu ovdashnju preporuku. :) Shto se tiche horor filmova, uglavnom vishe volem varijantu "razulareni zombiji u poodmaklom stanju raspadanja koji iskachu iz mrachne ulichice", ali ovo je jednostavno suvishe dobro. :) Odlichan, trebao sam ranije da ga odgledam. bro.. ja sam ga najgore ishejtovao :D nego(epic fail momenat u najavi)... kakva slova na kraju? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ma mislio sam na credits, bre. :) U smislu, da sam sve vreme trajanja filma imao "lul, emo faggot bullcrap" utisak. Tek posle sam skapirao da jel'te... zapravo nisam skapirao. :D Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 VEXILLE Malo deluje razvučeno zbog mandatory ljubavnog subplota kojem je poklonjeno previše pažnje, ali inače izvrstan uradak. Sjajna priča koja se može shvatiti i kao samokritika Japana, što je za svaki respekt. Scene jurnjave sa onim "crvima" na kraju jednostavno teraju da se skine HD negde :) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 ko kazhe da je nikolas kage dobar glumac mozhe slobodno da skochi sa mosta. jedini film koji vredi gledati sa njim je poljubac vampira i to zato shto u njemu jede bubashvabe :D face off??? nisam topik cekirao mesec dana, nisam nista novo gledao mesec dana i posle vasih postova odlucio sam da skinem the reader.. da li ima jos nesto OMG sto treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 face off??? nisam topik cekirao mesec dana, nisam nista novo gledao mesec dana i posle vasih postova odlucio sam da skinem the reader.. da li ima jos nesto OMG sto treba? into the wild...za pocetak.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 pa Martyrs posle toga ;) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts