Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

razumem te. ja sam bukvalno premotavao scene sa tonijevom sestrom, jer nisam mogao da je podnesem.

taj rad, setio sam se jos jednog lika koga bi isutirao na ulici kad bi ga video

onaj psihijatar eliot se valjda zove sto kod njega dolazi ova riba psihijatar

sto ima facu kao posrano govno od kuceta nekog i glumi debilnog kretena

Ja sam u zadnje 2 sezone ubrzavao scene kod psihijatra posto mi je ona kucka sa svojim neumemdapromenimintonacijuniujednojjebenojsituaciji isla na kurac uzasno.

i ja sam preskocio u celoj 6oj sezoni sve razgovore sa njoj jer mi je muka vise da gledam kako po 10min pricaju ili o bas nicemu ili o onome sto se vec dogodilo bas u toj epizodi

dakle njen karakter ne doprinosi nicemu samo sedi i slusa ovaj sve prica sam

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pogledaćete seriju ponovo kad još malo odrastete i nabijete irl xp, pa vas neće smarati tonijevi razgovori sa psihijatricom.

Ma ne smaraju mene razgovori, neko ta likusha koja uvek istu facu i uvek isti ton koja god da je situacija u pitanju. I onda dodje epizoda kad se ona nesto iznervira na onog psihijatra ili sina i to mi toliko neuverljivo izgleda da mi se zgadi.

pogledaćete seriju ponovo kad još malo odrastete i nabijete irl xp, pa vas neće smarati tonijevi razgovori sa psihijatricom.

kad budem imao problema sa ljubavnicom i decom mozda :D

inace mi je vrlo jasna poenta da je to jedino mesto na kome ustvari da bude iskren sam sa sobom i gde moze da svati neke glavne stvari zasto su takve kavke su

dal si mislio na nesto od ta dva sad ne znam ali ja to tako vidim

inglorius basterds... odlichan, osim sto jevreji smaraju jadne nemce :P

ali zato D9 !!! kakva filmchina, skinuh juche r5 line, 1.4 gb vrhunski kvalitet... apsolutno nikakve zamerke za film,ne pamtim kada sam uzivao vishe u nekom sf filmu... bravoooo, hocemo d10 :D

fallout_table.gif

ali zato D9 !!! kakva filmchina, skinuh juche r5 line, 1.4 gb vrhunski kvalitet... apsolutno nikakve zamerke za film,ne pamtim kada sam uzivao vishe u nekom sf filmu... bravoooo, hocemo d10 :D

+1

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Ogledah nekoliko filmova u skorije vreme:

Walk the line - zivot Johnnija Cash-a...Dobar je film, drzao mi je paznju svih 2 sata koliko traje...Reese Witherspoon odglumila odlicno...

Walk the line

Role models - odlicna komedija...

Role models

Sex drive - odlicna komedije...

Sex drive

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

basterds,gledao pre par dana... posto sam izgleda previse ocekivao,citajuci razne komentare,sto ovde sto na netu,nisam se skroz odusevio. ali svakako dobar film. glavni negativac je najkul baja koga sam video u skorasnjim filmovima...

i odgledah juce i ovo govno u delti http://www.imdb.com/title/tt1111422/

ili,pelham 1 2 3. klasicno americko govno od filma. glorifikovanje amerike kao nacije,njihove policije,itd.. smucilo mi se da gledam do kraja od tolike patetike i istrosenih razgovora izmedju denzela i john travolte tokom celog filma.

Bjukenon Mitch

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...