jasamnepismen Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Mislim da su se Admin_ i Corey lozili na to... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Imao sam ja te izjave ali sam podlegao pod bezicne cari pa nisam vise u tom fazonu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Superbowl Sunday!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 ja se ložim na das keyboard, neću tog belog geniusa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Ja koristim Steelseries 7G. Najbolja tastatura ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Jos malo pa odoh kod Nea u kraj u onaj restoran Pink, malo cascavam drustvo :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 meni se sad povraca kad vidim kabl iz tastature i misha. so last century! pih, you're not a pro gamor! sviđala mi se jako das keyboard, ali kada sam video steelseries 7g zaljubio sam se! :) Lex odakle ti pare čoveče : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Ako pričate o ovoj das keyboard, napominjem da je taj Genius identičan njoj jedino što je beo a ne crn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Koja si pica, ides u Pink i ne zoves... Jos ako vodis ONAKVE *wink wink* ortakinje, nemamo vise sta da pricamo, tbh. Ako oces da se pridruzis pederluku, nemam nista protiv :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 ova das tastatura me podseca na one terminale iz 70tih...ne kazem da je losha, ali ja sam navikao na MS natural. imam jednu vec 4 godina i super mi je a uzecu na prolece neku slichnu kada budem uzimao novu pc konfiguraciju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 uzeo da spremim tu 'chuvenu' piletinu sa bademom! Jeo sam skoro, ukusno je, ali se tripujes kad jedes posto nije sve jednake "tvrdoce". A posle toga, pohovane banane sa karamelom :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 pa samo dovljno usitnish badem i przhish ga 2x (pre i posle mesa) na laganoj vatri. samo ne treba preterivati sa sitnjenjem jer ako je prah onda izgubi se filing. samo shto sam ja imao i neke churke i sira pa onda to nije ispalo samo sa bademom nego svashta neshto i sad ne moram da jedem 2x dana koliko je 'jako' ispalo :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Ma i ja sam imao 30 kuraca unutra :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Ma i ja sam imao 30 kuraca unutra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 pa samo dovljno usitnish badem i przhish ga 2x (pre i posle mesa) na laganoj vatri. samo ne treba preterivati sa sitnjenjem jer ako je prah onda izgubi se filing. samo shto sam ja imao i neke churke i sira pa onda to nije ispalo samo sa bademom nego svashta neshto i sad ne moram da jedem 2x dana koliko je 'jako' ispalo :D poenta, barem za vecinu ljudi, kod tih kombinacija mesa sa zrnevljem je da se semenke sto manje ili uopste ne usitnjavaju. Ja kad pravim nesto slichno, stavim badem, kikiriki ili indijski orah pri kraju pripremanja samo da se malo smeksha u ulju, soku jela ali da ne bude previshe mekan jer mi se svidja kontrast - meko meso (bilo koje), tvrde semenke enivejz...razbija me misic iznad lopatice desnog ramena kad god koristim mish duze od pola sata. moracu da se raspitam za nekog fizioterapeuta It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Teretana bi rešila sve tvoje bolove u mišićima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 jeste, da bash mi treba biceps ko dve vekne hleba da bih pomerao g5...sto me podseti, mozda da izvadim koji tegic It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Zašto se redovno spominje biceps u kontekstu teretane? Kao da tamo ljudi samo sede i pumpaju biceps ko zatvorenici u američkim filmovima. Nadam se da znaš koju vežbu sa tim tegićima treba da radiš da bi uposlio taj konkretan mišić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 poenta, barem za vecinu ljudi, kod tih kombinacija mesa sa zrnevljem je da se semenke sto manje ili uopste ne usitnjavaju. Ja kad pravim nesto slichno, stavim badem, kikiriki ili indijski orah pri kraju pripremanja samo da se malo smeksha u ulju, soku jela ali da ne bude previshe mekan jer mi se svidja kontrast - meko meso (bilo koje), tvrde semenke pa ne znam meni je badem suvishe velik da se ne usitnjava, josh plus bolje pusti ukus/ulje kad ga bar na pola presechesh, a i ne gutam tramvaje ko ti pa da mogu da ubacim tolike zalogaje :) naravno poshto ih pravim za sos onda i moraju da se vishe usitne (tipa 1/4). nije mi losha kombinacija ispala samo shto je previshe jako ispalo, jer sam dodao i neki dojaja masan sir :P enivejz...razbija me misic iznad lopatice desnog ramena kad god koristim mish duze od pola sata. moracu da se raspitam za nekog fizioterapeuta samo razgibavanje na svakih 2h, nemoj da dramish :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Biceps je gay! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 ali zato triceps... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Zašto se redovno spominje biceps u kontekstu teretane? Kao da tamo ljudi samo sede i pumpaju biceps ko zatvorenici u američkim filmovima. Nadam se da znaš koju vežbu sa tim tegićima treba da radiš da bi uposlio taj konkretan mišić. kada sam pomenuo tegice, mislio sam na tegice od ~2g u mishu :)...mada imam i te buckice kod mog fensi teretana-splav-fejsbuk rodjenog brata, a i onaj total gym... a sto se tiche bicepsa i teretana, nemoj mi reci da veliki broj, ako ne i velika vecina ljudi tamo ne ide da moze leti svima da pokaze kako imaju biceps za miraz u tesnoj majici...znachi iz cisto estetskih a ne zdravstenih razloga, jer je zdravo imati misice u kondiciji, tonirane It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 E ja najvise volim da radim donja ledja! Sad je u modi da ides u teretanu da okacis biceps na fejsbuku/net-u sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Jedan od onih dana koje sam izgubio zato shto me je jednostavno mrzelo da bilo shta radim, ali mi nije bio dosadno.Malo sam spavao i ustao neshto ranije kao da obnovim za ispit sutra, ali nisam nishta obnovio i znam da cu da padnem i ako sam ga dve nedelje spremao, ali me totalno boli patka :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 E, jbg, a bas bih volela da vidim kako je na splavu. :/ Skroz gotivno. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts