ArktickaLubenica Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Duvanim cigare i pijem multivitaminski sok, dok slusam Muse i cekam da dodje vreme i odem na date, valjda ce biti dobro vece :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Upravo da se pobijemo ortak i ja sa nekim starijim nafuranim likom jer mu je moj ortak osmekao cerke. Koji trip, jos uvek placem od smeha. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 bravo daki bas si me zajebo. Ne vidim cime se ja to "ponosim" pa da ti tako odgovoris? Ili cega to treba da se stidim? kompleksi neki? kompleks nego sta. sve sto ne mozes da pojmis je neciji kompeks! pa ko normalan se hvali slikom kako ga rikvestuju pederi..? sta je sa mozgom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Pa nije rekao "E VIDITE ADDOVAO ME PEDER KAKO SAM SRETJAN I PONOSAN" ... Realno, ja sam umro od smeha i na ime i na sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) kompleks nego sta. sve sto ne mozes da pojmis je neciji kompeks! pa ko normalan se hvali slikom kako ga rikvestuju pederi..? sta je sa mozgom? » Click to show Spoiler - click again to hide... «Lik se nije hvalio. Edited January 24, 2009 by Nikitovic Marko sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ne mislim bukvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Daki sere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 daki glupi fegetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Da sigurno cete pobediti Dakicu u trollovanju! smrdeo za sve pare na kung-lanju, uopste nisam u formi jebem ti dijetu. Inace isao u delta siti da nabacim odelce za svadbu. Opet isti simptomi kao i prosli put. Ja kad udjem u te megatrznjake, ko demjan u crkvu. Vrti mi se u glavi, smrdi, znojim se, sav se usapunjam. Kad ce vise ta kriza punom parom da osine da sravni sa zemljom i zapepeli radnje koje se zovu "zara for man" "make-up and the city" "bershka" i slicno... You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 fatso, molim te, budi na nivou. Urban i fensi covek vishe radnje ne zove radnjama. Sada se radnje zovu OUTLETI . debilizam, koji ajde mogu da istolerishem kada se radi o nekom mega velikom objektu, ali je krajnje komichno kada osvane na 3x3 radnji bez mokrog chvora u Balkanskoj It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 kompleks nego sta. sve sto ne mozes da pojmis je neciji kompeks! pa ko normalan se hvali slikom kako ga rikvestuju pederi..? sta je sa mozgom? Pa ne mogu da pojmim kako si ti skontao da se ja "hvalim" ? Ok, rekao si da nisi mislio buvalno, onda pitanje: cega treba da se stidim? Addovao me peder, treba da se stidim i da krijem to zbog? da daki ne bi bio ljubomoran? :) Uostalom, odgovorili su ti i drugi umesto mene... i da naglasim, skrnavo mi je da te tovarim da si peder, zaista mi je glupa i istrosena fora, nhf :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Planiram vec 2 sata da gledam The Wrestler, i slusam Prodigy, i non stop pricam samo da se zavrsi ova pesma. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Poceo i ja ko Kruko :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Nick ti je neprikladan, očekuj promenu u roku od sat vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 - jes pomuzla krave ljubinka - joj nisam ubce me babo The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 bas su cakane! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Koja je Ljubinka oO Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 pa ova sto se manje smeje, skontala je da je najebala brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Jej, Burn Notice rides again !! Mnogo različitih serija gledam u isto vreme, poludeću :) In the other news, burazova žena je trudna, postaću stric za nekih 7 meseci! \o/ Jej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 ^Chestitke! :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 fatso, molim te, budi na nivou. Urban i fensi covek vishe radnje ne zove radnjama. Sada se radnje zovu OUTLETI . debilizam, koji ajde mogu da istolerishem kada se radi o nekom mega velikom objektu, ali je krajnje komichno kada osvane na 3x3 radnji bez mokrog chvora u Balkanskoj OUTLET je nesto drugo. in the other news, ne mogu vise da radim idem da spavam u kurac. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Zujim po netu dok mi se propisno izbufferuje ovaj novi Underworld...gledo neko? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 kakvo vece,KAKVO VECE!!! bilo svega,i dobrih i losih stvari,ali plusevi ipak na kraju dobijaju veci znacaj... /me haaaaappyyyyyyyy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts