Guest Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 svojevremeno sam u budvi za vreme restrikcije vode išao žedan k'o pas od radnje do radnje sa sto maraka, i nisam mogao da kupim vodu jer nigde nisu imali da mi vrate kusur. danas mi se slična stvar desila u sred beograda sa 5000 dinara. tuga. a video sam i tog lika na gazeli, prošao sam dok smer ka NBG još nije bio zatvoren. nisam video da ima pištolj. u svakom slučaju, ko zna kakva ga je muka naterala, al vidim da ga i ovde svi pljuju i navijaju da se gurne u savu. to je zato što su ljudi u proseku jadni, sitni i sebični. shvatim to svaki put kad vozim kola, te osobine se više manifestuju kad se zbog izdvojenosti u limenoj konzervi stvori osećaj sigurnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Prica mi drugar, neki lik od 32 godine sto drzi kafic preko puta njegove zgrade, hteo da skoci sa zgrade jer majka nije htela da mu prepise stan zbog devojke, a devojka mu postavila ultimatum da ce se udati za njega samo ako mu majka prepise stan. O boze... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 svojevremeno sam u budvi za vreme restrikcije vode išao žedan k'o pas od radnje do radnje sa sto maraka, i nisam mogao da kupim vodu jer nigde nisu imali da mi vrate kusur. danas mi se slična stvar desila u sred beograda sa 5000 dinara. tuga. Siroma, goleme su tvoje muke. ;D Prica mi drugar, neki lik od 32 godine sto drzi kafic preko puta njegove zgrade, hteo da skoci sa zgrade jer majka nije htela da mu prepise stan zbog devojke, a devojka mu postavila ultimatum da ce se udati za njega samo ako mu majka prepise stan. O boze... Sve su iste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Nisam bre mislio samo na vas dvojicu, nego generalno, znam par ljudi koji kriju od roditelja da puse, a imaju 20+ godina. pa znas kako postoje roditelji koji vole da zvocaju pa ako bi im reko da pusis cigare oni bi ti svaki dan govorili po 30x zasto pusis nije zdravo hoces da umres:D tako da bolje da se izbegne takva situacija :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 to je zato što su ljudi u proseku jadni, sitni i sebični. shvatim to svaki put kad vozim kola, te osobine se više manifestuju kad se zbog izdvojenosti u limenoj konzervi stvori osećaj sigurnosti. ! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 a video sam i tog lika na gazeli, prošao sam dok smer ka NBG još nije bio zatvoren. nisam video da ima pištolj. u svakom slučaju, ko zna kakva ga je muka naterala, al vidim da ga i ovde svi pljuju i navijaju da se gurne u savu. to je zato što su ljudi u proseku jadni, sitni i sebični. shvatim to svaki put kad vozim kola, te osobine se više manifestuju kad se zbog izdvojenosti u limenoj konzervi stvori osećaj sigurnosti. :((( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 shvatim to svaki put kad vozim kola, te osobine se više manifestuju kad se zbog izdvojenosti u limenoj konzervi stvori osećaj sigurnosti. pre bih rekao da je u pitanju lazni osecaj moci jer si u kontroli mashine. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 verovatno i jedno i drugo; poenta je ista - shvatiš koliko su ljudi zapravo jadni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 pa znas kako postoje roditelji koji vole da zvocaju pa ako bi im reko da pusis cigare oni bi ti svaki dan govorili po 30x zasto pusis nije zdravo hoces da umres:D tako da bolje da se izbegne takva situacija :D Upravo.Keva drami kao da vec imam rak svega moguceg.Tebi ( Neecola ) roditelji nisu takvi i boli te :D A ja ovde imam posla sa retosima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Smor :S Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 jebem ti privatnike Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Kapiram ja zasto su ljudi jadni, ali u ovom konkretnom slucaju jedini ko je jadan je samoubica. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 hahaha isto, treća decenija matori! :( :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Kapiram ja zasto su ljudi jadni, ali u ovom konkretnom slucaju jedini ko je jadan je samoubica. nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Bio sam na faxu,pa sam otisao u studio,pa sam svirao,pa sam se napio,pa sam otisao na svirku,pa sam prcao,pa sam dosao kuci i postovao na ruru. WIN! Laku noc Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Ja sam ceo dan sedeo kuci, pa sam ga izdrkao i evo sad postujem na ruru! FAIL! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 _______ /^(oo)^\ [O===O] U--------U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Sinocni Epilog : Satan vs Pivo - 1:0 Satan vs Govornica - 1:0 Satan vs Goticarka - 2:3 Jutrosnji epilog Satav vs Glava - 0:2 Satan vs Otekla pesnica - 0:1 Satan vs Telefon(ja sam sinoc nesto osetila prema tebi) - 0:2 Was it worthy? HELL YEA! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Koliko su ljudi spremni da prodaju bulju za pare to je neverovatno Taman se dogovorim sa ortakom za akciju da mu otkupim xbox kada lik se odjednom predomisli i kaze kako mu je neki drugi ortak ponudio vecu cenu od moje... i to jedno 5 minuta posle naseg dogovora xD ajde da je neki random lik pa da razumem ali ortak ... ffs Inace dobro jutro :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Pa kriza je jebiga, očekuj da će ti se takve situacije dešavati sve češće. Ovaj satan je seks mašina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 kako je lepo jutro lep dan lepa noc \o/ (znam da cu se za pola sata pokajati sto sam to pomislio :)) juce kupio ski lone, i chizme za bord, devojka uzela vezove, seli da popijemo kafu i ajd da nazovemo da vidimo sta je sa vizama. devojka nije dobila vizu za f e jebote 3 meseca se primamo na to zimovanje :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Ovaj satan je seks mašina. Samo bih da prcam. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Mnogo volim da radim prvu smenu \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Satan vs Goticarka - 2:3 добар резултат. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 iz 2 u X ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts