Frubi Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Lordi konačno u Srbiji ! 07. Marta pobednici Eurovizije , Finska Hard Rock/Heavy Metal atrakcija nastupiće u Beogradskom SKC-u u sklopu svoje Evropske Deadache Turneje . Lordi su nastali 1996.godine , a globalni uspeh postižu 2006. godine kada su osvojili prestižno takmičenje - Euroviziju. Lordi su prvi bend iz Finske koji je osvojio ovu prestižnu titulu, a samim tim i prvi Heavy Metal bend koji je osvojio nagradu Eurovizije. Takođe iste godine osvajaju i prestižnu MTV nagradu za najbolji Hard Rock bend 2006.godine . Po povratku sa Eurovizije nastupaju na glavnom trgu u Helsinkiju ispred 100.000 fanova , što je rekord po poseti bilo kojeg dešavanja u Finskoj. Predsednik Finske Gosn. Tarja Halonen je uručio bronzani ključ grada koji predstavlja zahvalnost za kulturni doprinos Finske . Tu se ne završava ogroman uspeh benda , nakon par meseci dobijaju i svoj trg u centru Helsinkija . Takođe 2007.god. Finska pošta objavljuje markice sa likovima članova bendova Lordi u znak zahvalnosti za doprinos i promociju Finske države/kulture. 2007.godine su bili Headlineri na prestižnom Ozz Fest festivalu po USA , gde su svirali u proseku ispred 10.000 ljudi , takođe su bili na turneji sa Type o Negative iste godine. 2008. godine izdaju novi četvrti po redu album Deadache i koncertna promocija širom sveta se nastavlja. Album je dospeo na bilbordovu listu najboljih albuma i to se plasirao u top 50 u 2007.godini. U Beograd stižu sa komplet scenskim nastupom, full pirotehnikom, novim maskama , a svirace minimum 90. minuta. Pošto je ovo prvi nastup benda u Beogradu , a i na Balkanu očekuje se pravi spektakl . Promotivna cena karata je 1600din., nakon promotivnog perioda cena karte će biti 2000. dinara. U prodaju će biti pušteno samo 850 karata zbog kapaciteta SKC-a i produkcije koju bend donosi sa sobom ( moraće da se obezbedi veći stage 12 x 10 m ! ) ! Karte mogu da se kupe od 15.januara na svim prodjanim mestima : Eventima, blagajni SKC-a i u Felix shopu. Vip karte koje vam omogućavaju gledanje koncerta sa galerije/balkona SKC-a su u prodaji po ceni od 2.500 dinara i limitirane su na 50 karata ! Očekuje se rasprodat koncert i spektakl koji se ne viđa svaki dan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Na moj rodjendan, mozda odem ako budem imao kesha... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 jebo te Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 in b4 otkazivanje koncerta Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) prvo sam bio u fazonu do jaja a kad sam skapirao cenu karte...2000 za lordi LOL al aj da ne miniram,nek vam je sa srecom Edited January 8, 2009 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Još jedan vrhunski dizajnirani "metalni" liflet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 lordi=/=metal lordi=metal po kriterijumu marije sherifovic ko ode na cert, celava mu keva :D Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 ej bre, ko si ti da kazes sta je metal a sta ne! cekamo mohija! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 shame on me :/ Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Neki hard rock sa primesama metala... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 lordi=/=metal lordi=metal po kriterijumu marije sherifovic ko ode na cert, celava mu keva :D INDEED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 slika sa nekog wow guilda, bla bla bla... Predsednik Finske Gosn. Tarja Halonen ...nastavak blabla bla bla Cekajte jel tolko vole taj metal ti finci da je pevacica nightvisa postala predsednik??? operisan jelte? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 retko ko ce zbog jedne pesme da ode na cert realno propashce Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 slika sa nekog wow guilda :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Lordi dodirnu tachku sa Heavy Metalom nema. Po koju dodirnu sa Hard Rockom. Lordi je EuroS Rock. Kurac na biciklu. Teshko da iko od ljudi ko ide na legacy certove je u fazonu ovu da slusha, i ako slusha...treba veoma da sazhaljeva sebe. Ovo je realno trebalo probati u Beogradsku arenu da se stavi, probao kao neki regionalni koncert, i da se nadaju da tje dotji dosta matoraca da ispozira i vidi te pobednike Eurosong. Novokomponovani seljaci teshko da tje utji u SKC, SKCeri teshko da tje hteti da chuju Lordi. Al dobro, natjitje se 800 budala sigurno...ima dosta klikica. No mene fascinira zakup SKCa i Lordi za 800*1,600 = 1.280.000 = 15.000eu. Znachi Lordijev nastup nije preko 5000eu, jad i beda, ko da su benda sa sela...ne da vrede i koju paru vishe... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 polako pocinjes da prevazilazis samog sebe :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 ne seri dreadlorde,ko si ti da sudis o kvalitetu neke muzike.daleko da su neki mega kvalitetan bend ali imaju par ok pesama i sto je jos vaznije prave dobru atmosferu.druga stvar je sto ja ne bi dao vise od 1000 dinara da ih cujem Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Ja nisam ni reko da su oni loshi? Chak shta vishe rekoh da za njihov KAO kalibar im je mali honorar???? Disleksija?? Jedan Zheljko joksimovic dobije vishe nego oni...internacionalno prepoznati pobednici Eurosonga? WTF? Btw usvs mislim da 5 godina kooperacije shto sa DJevima, shto bendovima, shto pevachima i svi mogucim tipovima muzichara - shto underground shto shabanoti shto izmedju...mi daje za pravo da serem o kvalitetu iako to ni ujednom trenutku nisam uradio. Pogotovu ako mi je vecinu od tih 5 godina posao bash bio da cenim ko je kvalitetan ko ne. @gruja: Shto? Misim shta otjesh da kazhesh da su underground a ne shabanotiji preispoljni i uchinili ne moguce...napravili shabanoti 'metal'? A pridEE furaju fazon Black Metal benda? Iserem ti se na dushe prodane vetja su govna od mene, ja barem ne idem sa svojim nitnama na splav i ne pricham kako sam underground i hardcore. Ne da imam ishta protiv njih, pesmica im opshte nije losha... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 dobro ono kurac na biciklu i budale koje ce doci da ih gledaju sam skapirao kao da mislis da su sranje.izvini,nemoj da se ljutis :P.ocigledno ne kapiras da se nisu PRODALI nego je to njihov imidz...shok rok ili kako god oces da nazoves to a sviraju definitivno hard rok sa elementima metala. btw tesko tebi ako mislis da je to blek metal fazon sto furaju... Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Au brate nismo na istim talasima. To shto im je imidzi i dalje nznchi da su tru. Zombi spodobe djavoli iz mraka je definitivno fazon Blacka i kompanije a ne Rocka? To shto im je pravac Tokio Hotel nznchi i da im je i fazon. Edited January 15, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 U svako slucaju, ko ode na ovo retard je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 @gruja: Shto? Misim shta otjesh da kazhesh da su underground a ne shabanotiji preispoljni i uchinili ne moguce...napravili shabanoti 'metal'? A pridEE furaju fazon Black Metal benda? Iserem ti se na dushe prodane vetja su govna od mene, ja barem ne idem sa svojim nitnama na splav i ne pricham kako sam underground i hardcore. Ne da imam ishta protiv njih, pesmica im opshte nije losha... Nisi me skontao,ne govorim ja uopste o bendu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Ne ne ne, 5 godina se shetam u tim vodama, u tih 5 godina se nalazi i press, i PR, i organizovanje festivala, i koncerta, i menadzment kluba itd. Ili ti bio sam u poziciji da ocenjujem, ili da diskutujem prosto razgovora i socijalizovanja radi sa manje vishe svakim chovekom koji se bavio muzikom u Srbiji (a i van Srbije tokom Club.co.yu Press/PR perioda) ili da odredjujem shta tje da bude a shta ne, u svrsi menadzmenta. Divota je kako zbog novo komponovanih promo leadera koji se nazivaju menadzerima ljudi kompletno mashe poentu menadzera kluba ili eventa. Menadzer nema veze sa punjenjem kluba, oni radi procenu, procenu, procenu i josh malo procene (i naravno onda neshto da uradi sa time). A mislim da je ovde upravo rech o proceni kvaliteta? Te same sushtine... Klub: Vlasnik - upravni direktor. Menadzer - izvrshni direktor. Promo Leader - mlati praznu slamu shatro puni klub, isti kurac kao i promoter samo ako je zhnesko jebe se sa menadzerom ako je mushko onda mu je ortak iz detinjstva - pa su shatro gistro privilegovani. Promoter - puni klub Sa bitni osvrtom da promoter tu isto svira kurcu, klub puni izvodjach u zavisnosti koliko je kvalitetan. A to upravo procenjuje menadzer. Edited January 15, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Nisi me skontao,ne govorim ja uopste o bendu. A nego o ovih 5 dina? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) brave kakvi talasi o cemu ti pricas.ti si upravo stavio = izmedju blek metal imidza i slipknot or kiss or alice cooper imidza...o cemu mi pricamo ovde.I da,spodobe djavoli i sl svakako mogu biti fazon rok muzike,osim ako ti se poznavanje te vrste muzike ne zavrsava sa bon dzovijem i ne znam...niklbekom :) ps.daleko od toga da je bon dzovi los :D Edited January 15, 2009 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts