Jump to content

Filmovi koje cemo gledati u 2009.

Recommended Posts

Elem, za 2009. je planirano jako puno filmova, pa da vidimo kakva su ochekivanja od istih :) Na prvi pogled, chini se da ce biti dosta nastavaka nekih popularnih naslova, kao na primer; Terminator, Star Trek, Ice Age, Cloverfield, Fast and Furious, Harry Potter i tako dalje... No, bice tu i nekih novih naslova o kojima se vec dosta pricha, kao na primer Avatar, Valkyrie, The curious case of Benjamin Button...

Shto se tiche mene, svakako cu pogledati vecinu filmova koji imaju tako zvuchne naslove, al' josh nisam dovoljno istrazio da bih rekao nekog potencijalnog favorita za 2009. :)

Ja sam izvalio da uopste nemam pojma kad izlazi koji film, posto to ne pratim, pa se onda uvek prijatno iznenadim kao na primer sad - "Novi X-men? Ladno" :)

Eto sad sam i ja izvalio, da nemam pojma kad koji izlazi to jest :>

Neshto sam malo chitao o ovom Avataru, al' nisam siguran dal' sam bash najbolje razumeo...

"Avatar was originally set for release on May 22, 2009 during filming, but the film was pushed back to December 18, 2009. This was done to allow more post-production time, and to also give more time for theaters worldwide to install 3D projectors."

Pitam se koliko je ovo pristupachno i dal' ce nashi bioskopi moci da isprate :]

Edited by Shakzor

pa dobro, ako neko zna da napravi blokbuster (a to ocekujemo, ne gradjanina kejna) onda je to kameron, koji nista nije rezirao od Titanika (znachi 12 godina) i jedino sto je radio u medjuvremenu a vezano za veliko platno je scenario za T3 (koji nije dobar ali to je najmanji bio problem u tom filmu)

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• 2 weeks later...

rolandov poslednji film koji je ista valjao je dan posle sutra...ovaj film ima donekle bolju glumacku postavu, ali posle 10000 bc znam da ce ovaj film biti sranje. Emerih je kao Shjamalan - jedan dobar film i posle toga svaki mnogo loshiji. Emerih je imao 10000 bc a Shjamalan marki marka u Hepeningu...zle biljke koje ubijaju ljude, buuuuuhuuuu.

Zao mi teme, nekako mi deluje kao da bi u pravim rukama (npr Nolan ili Fincher) odlichno ispala

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Teško da u filmu koji za temu ima smak sveta ima mnogo mesta za neke glumačko-scenarističke bravure, čak da se i dovati neki dobar režiser ovakvog filma samo bi ga sa smeškom pogledali producenti koje interesuje quick money. Ima da pršte efekti za sve pare i da se usreće prodavci kokica po bioskopima, i dvd koji će da izađe mesec-dva dana kasnije da se ubode još neki keš dok su sveži utisci, a pljuvačina tek krenula iz stomaka. Emerih je postao doktor za takve filmove.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Jbga, ja volim to : rusenje, krljanje, mass ciscenje zemlje od virusa itd :) One propratne price, kao ljudske drame itd...ma zajebi..upalim tv ili procitam vesti ili pogledam oko sebe i eto ih u ogromnim kolicinama.

Ko vas sisa, vi nemojte ni da gledate...a znam da cete gledati :)

Jao... [onjelood]

http://www.worstpreviews.com/headline.php?...680&count=0

I ubedljivo najbolji komentar na ovo sa jednog foruma:

"I'm wondering how he's going to destroy New York in this one?" [:D]

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."