Jump to content

Izbor za igru godine 2008!

Recommended Posts

Pozdrav društvo,

Kao i svake godine, i ove biramo igru godine, ovoga puta za 2008. A kao što i znate, glasanje je uvek nagradno, pa postoji fina mogućnost da osvojite neku od lepih nagrada.

Opet, svima poznato, glasa se putem SMS-a i to na broj 1990. Svoje glasove šaljete u formatu "ANK igragodine" odnosno primera radi "ANK GTA4" ili "ANK Fallout3". Svoje glasove putem SMS-a možete slati do 30.01.2009. godine, nakon čega ćemo formirati listu najboljih igara 2008. godine ali i kontaktirati i nagraditi najsrećnije glasače. Spisak nagrada je kao i uvek vredan, pa se zaista isplati šibnuti pokoji SMS-a.

Što veći broj SMS-ova to naravno veća šansa da nešto osvojite ali i da igra koju upravo vi volite osvoji titulu najbolje u (još uvek) tekućoj 2008. godini.

Nagradni font glasi:

1. Sony Playstation 3 + video igra

2. Sony PlayStation Portable + video igra

3. Logitech X-230 zvučnici

4. Mirror's Edge video igra

5. Left 4 Dead video igra

6. Need for Speed Undercover video igra

7. Crysis: Warhead video igra

8. Guild Wars Complete Collection video igra

9. City of Heroes & City of Villains video igra

10. Command & Conquer 3: Tiberium Wars video igra

Kao što vidite, fond nagrada je kao i uvek pozamašan (u prkos finansijskoj krizi :)) pa se isto tako nadamo i da će vaš odziv biti veliki i da će nam to pomoći da odaberemo igru godine :)

Stoga požurite, SMS na 1990 u formatu "ANK vašaigragodine", pa da krajem januara vidimo koga ste odabrali! :)

Srećno u 2009. godini!

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa red bi bio, prošli put me zajeb'o laki :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ne dirajte mi milivoja, da ne bude berba ušiju

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Imam jedno tehnicko pitanje. Jer mogu ja da glasam za "The Witcher Enhanced Edition"? Originalni "The Witcher" je izasao 2007 ali EE verzija je izasla 2008, zato i pitam. Mada moja ostala 2 favorita su King's Bounty i World of Goo, mada mirise mi na GTA4 i pored svih problema sa istim :)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

^razmisljao sam kako da stavim ime za neke druge igrice, onda se smorio i stavio GTA4 :DD

skinulo 60 dinara, dobio 1 report od njih, a posle 20min i drugi

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

^sad krenuo da napisem, ali stvarno svaki put tako procitam :p

btw, samo da kazem, da kad god se posalje poruka, automatski naplati dve, jedna povratna poruka stigne odmah druga nesto kasnije, ali je greska obviously....

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

dopuna :p kad sam poslao prvi put poruku, skinulo mi automatski 60 din, stigne jedna povratna bla bla bla uspesno , posle stigne i druga, ja mislio 30 din poruka pa zato...ok je sad, poslao 2, 120 din , 2 povratne :)

mobsteal :)

▲

▲ ▲

pa to sam i rekao, prvi put je bila greska izgleda, sad sam i skapirao da je 60 din poruka :p

▲

▲ ▲