Lucky Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Pozdrav društvo, Kao i svake godine, i ove biramo igru godine, ovoga puta za 2008. A kao što i znate, glasanje je uvek nagradno, pa postoji fina mogućnost da osvojite neku od lepih nagrada. Opet, svima poznato, glasa se putem SMS-a i to na broj 1990. Svoje glasove šaljete u formatu "ANK igragodine" odnosno primera radi "ANK GTA4" ili "ANK Fallout3". Svoje glasove putem SMS-a možete slati do 30.01.2009. godine, nakon čega ćemo formirati listu najboljih igara 2008. godine ali i kontaktirati i nagraditi najsrećnije glasače. Spisak nagrada je kao i uvek vredan, pa se zaista isplati šibnuti pokoji SMS-a. Što veći broj SMS-ova to naravno veća šansa da nešto osvojite ali i da igra koju upravo vi volite osvoji titulu najbolje u (još uvek) tekućoj 2008. godini. Nagradni font glasi: 1. Sony Playstation 3 + video igra 2. Sony PlayStation Portable + video igra 3. Logitech X-230 zvučnici 4. Mirror's Edge video igra 5. Left 4 Dead video igra 6. Need for Speed Undercover video igra 7. Crysis: Warhead video igra 8. Guild Wars Complete Collection video igra 9. City of Heroes & City of Villains video igra 10. Command & Conquer 3: Tiberium Wars video igra Kao što vidite, fond nagrada je kao i uvek pozamašan (u prkos finansijskoj krizi :)) pa se isto tako nadamo i da će vaš odziv biti veliki i da će nam to pomoći da odaberemo igru godine :) Stoga požurite, SMS na 1990 u formatu "ANK vašaigragodine", pa da krajem januara vidimo koga ste odabrali! :) Srećno u 2009. godini! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Koja je cena SMS-a da znam gdi idu nashi novci! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 deset dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Koja je cena SMS-a da znam gdi idu nashi novci! ne moras da brigas, idu u Beograd :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 cena je sve samo ne deset dinara ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Devet ipo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Meni skinulo fazon sedamdeset i nesto dinara. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) I ja se tripujem da mi je toliko skinulo :P Edit: 60 kinit koji sam kok bloker! Edited December 31, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 pa red bi bio, prošli put me zajeb'o laki :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 60 dingera ? Mogli ste da pokrijete time i XBOX 360 da ste ga ubacili : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Mnogo skupo to planinarenje. Poslacu eventualno jednu-dve poruke posle Nove godine... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 I opet ce da dobije neko levo smetalo koje nije ni videlo ovaj forum vec culo da ima nagradna igra. Bolje da date Peri nagradu u tom slucaju. :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 milivoje prozivaju te ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 ne dirajte mi milivoja, da ne bude berba ušiju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 ne dirajte mi milivoja, da ne bude berba ušiju Quote nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Imam jedno tehnicko pitanje. Jer mogu ja da glasam za "The Witcher Enhanced Edition"? Originalni "The Witcher" je izasao 2007 ali EE verzija je izasla 2008, zato i pitam. Mada moja ostala 2 favorita su King's Bounty i World of Goo, mada mirise mi na GTA4 i pored svih problema sa istim :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 ^razmisljao sam kako da stavim ime za neke druge igrice, onda se smorio i stavio GTA4 :DD skinulo 60 dinara, dobio 1 report od njih, a posle 20min i drugi Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 E zbog te igre bih voleo da imam xbox. Ocene nisu baš neke al su screenovi mnogo lepi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 (edited) mobsteal ! red je svaje god da se pomene :P Edited January 2, 2009 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 ^sad krenuo da napisem, ali stvarno svaki put tako procitam :p btw, samo da kazem, da kad god se posalje poruka, automatski naplati dve, jedna povratna poruka stigne odmah druga nesto kasnije, ali je greska obviously.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2009 Author Report Share Posted January 5, 2009 Kako naplati dve? Stignu vam dve poruke nazad da ste glasali uspešno (što nije trošak onih koji glasaju već naš) ili vam stignu dve poruke ali vam i skine kredita za dve poruke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 skine 60ak din, kolkogod to poruka bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 dopuna :p kad sam poslao prvi put poruku, skinulo mi automatski 60 din, stigne jedna povratna bla bla bla uspesno , posle stigne i druga, ja mislio 30 din poruka pa zato...ok je sad, poslao 2, 120 din , 2 povratne :) mobsteal :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 hm, ja sam dobio samo jednu potvrdu da sam uspeshno glasao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 pa to sam i rekao, prvi put je bila greska izgleda, sad sam i skapirao da je 60 din poruka :p Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts