brue Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Da Smrt failuje kao navedeni filmovi, na planeti bi bilo par triliona ljudi do sad. Ma bre, Indijana je smece na nivou Mumije 3. Po meni, oni koje vredi pogledati: - Wall-e - Batman - Eden Lake - Madagascar 2 (ima svojih momenata) Ne znam kakvi su Rocknrolla i The day earth stood still Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 mumija 3 je fantatican film. pure fun daleko od toga da je kvalitetan, daleko od toga da cu ga pogledati ponovo. ali da je zabavan? jeste Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Lol, citat koji najbolje opisuje The Day the Earth Stood Still: "Seriously, The Day The Earth Stood Still with Keanu Reeves. How do YOU think it was?" Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"Â "By my deeds I honour him, V8."Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Ne znam, ja sam se iznervirao na jeti american football tim...izmedju ostalog... Ali Indijanu porediti sa Mumijom, tja da film to sebi dozvoli, jednostavno je vec dovoljno kao fail :( Pa imali smo Keana u slow motionu, sto ne bi sad makar stao :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 od onoga sto nije receno...Pineapple Express i Let The Right One In Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 naslov filma u sustini nema nikakve veze (skoro) sa radnjom u filmu, keanu glumi vanzemaljca, i pravi je glumac za takvu ulogu, ne pokazuje emocije itd... film je okejk, meni se iskreno dopao, samo bi vise voleo da svi odemo u kurac na kraju, a ne da bude hepi enda :( kandidat za najbolji film godine nije nikako po meni wall-e je naj film ove godine... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 burn after reading ti je film godine?! sa mukom sam ga odgledao jedva i momentalno izbrisao uz svecano obecanje da ga vise nikad necu pogledati Pretpostavljam da ti se ni "No country for old man" onda nije svideo:) Nije mi film godine, to mesto drzi In Brugges, ali je jedan od boljih koje sam gledao. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Pretpostavljam da ti se ni "No country for old man" onda nije svideo:) Nije mi film godine, to mesto drzi In Brugges, ali je jedan od boljih koje sam gledao. nije da mi se nije svideo ali daleko od toga da mi se svideo on je negde u sivilu :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 sta znam, meni leze braca Koen:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Cloverfield prvenstvo zbog kamere koja je _jebe_kevu_; The Dark Knight zbog Jokera i celog zaokreta u serijalu. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 DE SI NUDLO CARINO. Zaboravio si In Bruges. Ako ga nisi gledao, gledaj ga ove godine ;) Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 23, 2008 Author Report Share Posted December 23, 2008 Ne znam kakvi su Rocknrolla i The day earth stood still brate rocknrolla je lock,stock/snatch film..bez iznenadjenja ali i bez mnogo inoviranja.. ima vrh saundtrek i par gotivnih momenata i to je to..(i glumi dragan micanovic:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 the wackness, jedan od favorita za moj naj film 2008 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Gledao sam pre neki dan taj veknes,ne secam se kad sam se poslednji put smorio toliko :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 takodje me smorio the wackness, mada nije toliko los film let the right one in, some wierd shit i tell you ! , stvarno mnogo uvrnuto dknight, wallie ,briz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 @ Gibanica The Visitor (nesto pise 2007, sto mora biti greska jer sam ga gledao na regularnoj bioskopskoj projekciji pre mesec ipo) film je iz 2007 i nisi ga 100% gledao u "regularnoj bioskopskoj projekciji" sta god,jer je film festivalski i gledao si ga na Slobodnoj Zoni verovatno,posto sam tamo volontirao pa sam gledao sve filmove...Uzgred,bilo je mnogo boljih filmova na festivalu... @ JoeKerr Treba da pogledas malo vise filmova brace Coen da bi shvatio njihove filmove...Oni uglavnom rade po istoj semi sve filmove tako da mislim da ih ne poznajes dovoljno da bi pricao o njima...To sto te je smorio film ili je u "sivilu",pa mislim mumija 3 i wall-e ftw...Ja to ne smatram filmom uopste,niti bilo kakvom zabavom ali zavisi sta volis naravno..Necu vise da smaram posto mogu dogo da pljujem Hollywood a volim ono sto oni zovu foreign movies tako da verovatno imam drugaciji ukus od tebe... Sto se tice filmova 2008..lol...ne znam sta bih rekao..nista posebno mi se nije svidelo,sem filmova koji nisu 2008 :)) Istrazio sam korejski film tj. nekoliko zaista dobrih autora..To mi je onako the best of 2008 za mene :)) U ta Zona nije bila losa,bilo je nekih dobrih filmova,moglo je i bolje... Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 gde izdajes potvrde ko o cemu moze da prica i koliko para? @topik meni je problem sto uopste ne vodim racuna kad je film snimljen, tako da od 2008 pamtim samo ove aktuelne holivudske filmove mozda bi bilo dobro da se topik prosiri i na najbolje sto se gledalo ove godine uopste, nevezano za godiste samog filma. takvu listu cu da okacim kasnije lol nisi me razumeo,radi se o poznavanju autora,jednostavno covek ne poznaje rad i ne moze da pljuje po filmu koji je 3x bolji od mumije 3 i walle-a,naravno svako ima svoj ukus... Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Samo sto bolji animirani film od walle-a NIJE izasao poslednjih par godina tako da prestani da se ispaljujes Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 (edited) Samo sto bolji animirani film od walle-a NIJE izasao poslednjih par godina tako da prestani da se ispaljujes lol,walle...greska je sto uopste postujem ovde medju poznavaocima filma...ne pripadam... inace ako cenis anim film pogledaj laputu,wonderfull days,warriors of the wind,persepolis....cisto ako mislis da pricam o walleu a nisam gledao i taj i jos anim filmova... Edited December 27, 2008 by FGB Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 dobar je walle u poredjenju sa svim tim, nemoj da prdis :) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 dobar je walle u poredjenju sa svim tim, nemoj da prdis :) dobro neka vam bude...walle ftw i kraj....xD Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 ni ja ne pratim nikad shta je iz koje godine tako da stvarno ne znam Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Bash cu sutra da overim In Bruges, eto taj film nisam izvalio uopse :> Shto se tiche ostalih filmova iz 2008... nishta posebno, nishta shto ce ostati dugo u secanju kao neki sjajni filmovi iz prethodnih par godina... Eto vidim, retko kome se svidja Righteous Kill, al' u moru jako loshih filmova i pun kurac napaljenih akcija sa nikakvom glumom i prichom, pa ni ne bash najboljim efektima... moze da se uvrsti u bolje filmove u 2008, bar zbog kraja i uvek sjajnih Al Pacina i De Nira... Elem, po meni je 2008 bila jedan veliki fail sve ukupno, puno zvuchnih imena filmova, a tesko da ga je neki film opravdao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts