absolute Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 U ovom trenutku bih zeleo da na svetu nema zena i da sam ja manje glup. :S jooooj kolko sam glup. :) De, de...bice u redu... samo se seti koliko sam ja bio glup i bice ti odmah lakse :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 e deste Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 e deste Da te nije puko secer u glavu? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Da te nije puko secer u glavu? Ti si imenjace nesto mnogo aktivan danas, da tebe nisu pukli proteini u glavu? :S Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jok bajo, dan mi je bio jutro, sad mi je tek dan! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 De, de...bice u redu... samo se seti koliko sam ja bio glup i bice ti odmah lakse :) ne pomaze, kadgod se setim tvoje price place mi se brate. :) tj. :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Reki je skratio svoj nick na 3 slova, urbano urbano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 koji vrhunski redosled redosled mu je bio hronološki valjda. uglavnom, ograđujem se od bilo kakvog muvanja mire preko avatara, ja samo gotivim fight club. mlada piletina je mlada. Redosled jeste bio hronoloshki. Reki ;* . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jebote prvi put mi se deshava da me opako grize savest zato shto sam iskoristio ribu, WTF IS WRONG WITH ME??? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 kreno sam da pisem nesto ovde ali sam posle dugog razmishljanja od 2 sec svatio da ovde niko ne cita nikakve postosve samo svi seru kad su jeli i gde su bili get a blog ili facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 kreno sam da pisem nesto ovde ali sam posle dugog razmishljanja od 2 sec svatio da ovde niko ne cita nikakve postosve samo svi seru kad su jeli i gde su bili get a blog ili facebook haha, isto, kucam jutros nešto i kao wtf am I doin, CTRL A DEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jebote prvi put mi se deshava da me opako grize savest zato shto sam iskoristio ribu, WTF IS WRONG WITH ME??? pa prvi put si i iskoristio ribu, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 pa prvi put si i iskoristio ribu, zar ne? Da i prvi put sam se napio to isto veche, boze kako da podnesem sve od jednom!?!? :((( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 ajde MOOOLIM vas, nadjite mi negde vesti sa b92 ili rtsa ili rtcg od 14.01.2009. ja sam jelte,retardiran i ne mogu nigde da nadjem a stvarni mi trebaju jako.. znaci klip,snimak..dnevnika ili vesti b92.. Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Da i prvi put sam se napio to isto veche, boze kako da podnesem sve od jednom!?!? :((( napi se još više i pojebi najbolju drugaricu te devojke. klin se klinom izbija Edited January 16, 2009 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Bravo Kori nasmeja me :))) Ozbiljno :DD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Bravo Kori nasmeja me :))) Ozbiljno :DD kori uvek ima dobre fazone :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 NIJE NEGO MU SE UVLACITE JER IMA 2 METRA I CELAV JE. KORI PUSI GA BAJO <3 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 i ja sam celav Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Nikita sabio topic! :D idem da spavam,umoran sam nesto...gn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 ajde MOOOLIM vas, nadjite mi negde vesti sa b92 ili rtsa ili rtcg od 14.01.2009. ja sam jelte,retardiran i ne mogu nigde da nadjem a stvarni mi trebaju jako.. znaci klip,snimak..dnevnika ili vesti b92.. Nema kao celina, ali ima odvojeni chlanci, ne znam koliko ti je od pomoci... http://www.b92.net/video/videos.php?nav_ca...05&start=10 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 e ja sam upravo pojeo dve pljeke u perperu. sasvim su dobre!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Dobro jutro, radni narode! Već drugo jutro se budim u 7:xx, a nemam nikakvog razloga... U ovom trenutku bih zeleo da na svetu nema zena i da sam ja manje glup. :S jooooj kolko sam glup. :) +1 Apsolutno tai rad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 jutro svima ... SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Kako si iskoristilo zenskaća Čabke? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts