Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisam spavao celu noc, vozio sam se vozom do Bga do malopre i totalno sam izgubio pojam o vremenu, tripujem da je neshto tipa 7 popodne ono 9 ujutru jebote xD

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

danas ustao ranije,sredio se ko covek,bio u prodavnici,doruckovao,i gledao andjele2 sad :)).

moracu malo da pisem radove,ne smem da preskacem dane vise,i jos da odem do frizera...

btw,ide mi ova dijetica dobro,evo vec 3 dana...1 obrok dnevno,negde oko 12-1,i to krajnje umeren...poceo i malo kucne vezbe,trbusnjaci,sklekovi,zgibovi... :))

p.s. ima neko ideju gde da se ide veceras?

2ch4bup.jpg

Kad ces da se nadjemo bejbe?
[|)]

danas ustao ranije,sredio se ko covek,bio u prodavnici,doruckovao,i gledao andjele2 sad :)).

moracu malo da pisem radove,ne smem da preskacem dane vise,i jos da odem do frizera...

btw,ide mi ova dijetica dobro,evo vec 3 dana...1 obrok dnevno,negde oko 12-1,i to krajnje umeren...poceo i malo kucne vezbe,trbusnjaci,sklekovi,zgibovi... :))

aca shmrkas!

vid'o sam deda mraza

ne bih da ti bušim balon, ali te dijete sa 1 obrokom dnevno ne valjaju, možda ćeš i da smršaš, ali ćeš kasnije da se ožderavaš jednom dnevno, pa ćeš brzo da se vratiš na staro

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Plus ces toliko usporiti metabolizam, da ce tvoje mlado adolescentsko tjelasce sa radoscu praviti depoe masti od svega sto pojedes jer ce navici da retko jedes.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Plus ces toliko usporiti metabolizam, da ce tvoje mlado adolescentsko tjelasce sa radoscu praviti depoe masti od svega sto pojedes jer ce navici da retko jedes.

tako istinito :D i realno mozda cak i nema potrebe da jedes manje : Dnego da ta tri obroka pretvoris u 5 :D tako ubrzas metaboliazam i smrsas :D

Нема  будућности без истине.

_______ :D ______________________ :D ___________________:D _______________:D

Nego u drugim novostima.

Veceras SNG. Ne mogu da kazem da mi je mrsko jer nije ali sam nekako sam u meh fazonu. Ali ono pozvao sam neko drustvo pa cemo da raspravljamo da li bog postoji izasto ne!?!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...