Stator Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Sutra ujutro na zimovanje \o/. Bas ce da mi legne malo da promenim sredinu, nekog uvaljam u sneg i budem bez brige 7 dana. pusa za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 nabijem na kurac ustajanje u 9 ujutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Celo jutro se patim da upalim auto, i na kraju otkrijem da je crkla pumpa za benzin. Divno bash. Ali eto, sad bar sedim u toplom i ne radim nista, jea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 dobro jutro svima. SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 ladno sam se naspavao, po prvi put u poslednjih nekoliko meseci. mada sam kasljao celu noc, dobio sam upalu trbusnjaka od ripanja :S danas cu da sashijem litar sirupa, i da vezem inhalator za lice. Mnogo se vi zajebavate :( коначно... распаде распали... ја сам почео да лежем у 11, да долазим раније на посао и да једем шаргарепицу за вечеру. чисто да знаш који је следећи ниво. :) A jabuka i musli za dorucak? Mandarine za uzinu? Cisto da znas koji je sledeci nivo :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Da zamenite taj usrani musli sa npr. tunjevinom, i da vidite kako će vam biti lepši dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) i ja se naspavao,tj zaspao pre jutra,lol ne mogu da verujem,sad pijem caj caj caj,jer mi se za jednu noc stanje pogosalo 200%,prehladjen ko konj,davao sam 2 dana prehladi a sastavi me za 12 sati i sad valjda ce me proci pre srede bar malo... Edited December 29, 2008 by FGB We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 ^Tunja objashnjava, sardina smrdi :P У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 tunjevina smrdi. ne jedem hranu koja bazdi xP Ali bar uneseš proteine i fosfor, a sa muslijem uneseš... šta već ima u musliju, karton? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ali fosfor ti treba za mozak, da bolje radiš i manje hejtuješ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 udisacemo miris sibica, eto nam fosfora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 ^senzacionalna ideja elem, kucam polumrtav, sad cu da legnem i ustanem za novu taman... -.- -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Haha povodom muslija, kada sam se bunio na sistematskom "ali ali kako 24 posto masti kad doruckujem musli", kada je zatrazila da joj kazem koliko kasika jedem i mleka, pa moj zbunjeni odgovor "kako mislite koliko kasika, ja to sipam do pola cinije, ona kutija mi je za 2-3 dorucka, i onako dodam oko pola litre one lepe ŽUTE kravice" Oh majko da sam vlast sve bi nas potrpao u kamione i na ORA Fruska Gora. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 a cemu ti pregledi kolicine masti u telu, koje spominjesh u poslednje vreme tunjevina smrdi. ne jedem hranu koja bazdi xP tunja sa paradajz sosom i povrckom >> bilo kakav musli Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Oh majko da sam vlast sve bi nas potrpao u kamione i na ORA Fruska Gora. Ali da idu i omladinke, baš kao na starim radnim akcijama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ali bar uneseš proteine i fosfor, a sa muslijem uneseš... šta već ima u musliju, karton? :) ugljeni hidrati :D i to ti je najbolje da jedes ujutru :D zitarice i tako ta sranja :D najbrze se vari i ne pada ti tesko :D @fatso :D pa nemoj da jedes onaj musli sa cokoladom i tako tim sranjima :D imas razne vrste :D vocni sport bla bla :D i 24%masti :D ti si ko zena :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 tunja sa paradajz sosom i povrackom >> bilo kakav musli Jeah, bio juche na turniru u kanteru prokletom, prehladio se ko dupe josh vishe, upropastio dan, sad me ledja i noge cepaju od stajanja i izdrkavanja. Chekao sam 11 sati za 1/4 mech koji sam izduvao. Prokleti kanter, prokleti kanterashi. E sad, ako se skontam do 5 sati sa zhivotom, idem da gledam drugaricu kako glupi dobru vilu u prestavi za decu. Bozhe koja sam papucha :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 A jabuka i musli za dorucak? Mandarine za uzinu? Cisto da znas koji je sledeci nivo :) чека ме мусли на фрижидеру, али га бојкотујем. поједем по једно пола шаке понекад, на суво, занимљиво ми. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 sto poredite tunjevinu i musli, niste mi jasni. super je ta varijanta tunjevina i sos sa dorucak, ali, iskreno, ne znam nikoga ko to doruckuje. sto ne znaci da je lose, samo mi je malo cudno za dorucak. Tunja u povrcu, prelivena kechapom, i pola kile jogurt + crni hleb, sasvim fin doruchak koji chesto praktikujem :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 24%masti :D ti si ko zena :D Malo oblija You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 gladan sam,a ne pada mi na pamet da izlazim do prodavnice po ovoj hladnoci... :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Pa ti izadji da jedes, nemoj do prodavnice, ololol sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 jebao vas musli, tunjevina, fosfor, proteini i masti...jedite svinjetinju i pijte rakije!1...napolju je odvratno hladno, a ja nemam perjanu jaknu i vec dva dana visim po gradu ceo dan, uzas:(...btw, za ove zene sto stalno kukaju za neka rur okupljanja i napijanja...sledeci put nemoj da dolazite u kafanu ako cete da popijete jedno i po pivo(cast izuzecima:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Ovako, sinoc sam se probudio oko 01h i nisam ni spavao i sad sam na poslu od 07:30 do 14h i raspadam se od umora, ali ne zelim ponovo tu akciju legnem u 18 ustanem u 1, i sad ne znam sta da radim da ostanem budan bar do 20h :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Pa brate, trchi kutji, i lezi u 3 i ustani u 6/7. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts