Santa Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Me likes movie. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Odgledao sam ga danas. Bas prdite, meni se svidja iako nisam citao strip. Film me nije ni u jednom trenutku smorio. Mozda zbog toga sto sam ga gledao u 720p na 40 inch lcd-u i 5.1 ozvucenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 Odgledao sam ga danas. Bas prdite, meni se svidja iako nisam citao strip. Film me nije ni u jednom trenutku smorio. Mozda zbog toga sto sam ga gledao u 720p na 40 inch lcd-u i 5.1 ozvucenju. moj je ddeblji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 moj je ddeblji. Da, inace volim da se hvalim sta imam od tehnike pa sam zato napisao, a trebao sam i model tv-a da napisem i kolko je kostao, mislim cmon... Znas dobro sta sam hteo da kazem. To sto sam ga gledao u 720p i dobrom zvuku samo doprinosi uzitku, ali film je bio sam po sebi odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ako nisi gledao u 1080p, ko da nisi ni gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 uvodna sekvenca kada prolaze kroz istoriju minutemena i watchmena je toliko dobro uradjena u svakom pogledu da nemam rechi. pogotovu momenat kad devojka stavi cvet u cev vojnika trenutak pre nego shto ce opaliti.. uvod sam vracao 3 puta pre nego sto sam nastavio da gledam sa filmom :) jedan od najboljih uvoda u svim filmovima koje sam do sada gledao Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ako nisi gledao u 1080p, ko da nisi ni gledao. Udovoljicu ti, iako je sarkazam. Razlika izmedju 720p i 1080p je neprimetna na televizorima ispod 50 inci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Zavisi od filma. Ako se radi o x264 ripu koji nije najbolje enkodovan, a u filmu ima dosta dima i gradijenata, sve to se vidi i kad se 720p strečuje na 24" monitoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 ko je sad kome udovoljio, aaaaaa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 pusti momke da udovoljavaju jedan drugom kad zele! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Zavisi od filma. Ako se radi o x264 ripu koji nije najbolje enkodovan, a u filmu ima dosta dima i gradijenata, sve to se vidi i kad se 720p strečuje na 24" monitoru. Ja sam pricao uopsteno. Kada skidam filmove obicno gledam da su ESiR ili AsCo ripovi jer oni rade posao kvalitetno. @Ivan i Doolio Dosta sa gay forama. Da se vratimo na watchmena. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Prica mi ortak koji je citao strip da ima dosta razlika u odnosu na film kao na primer da Ozymandias ne pravi one bombe nego fakuje alien invaziju da bi se nacije ujedinile. I jos dosta detalja koji nisu preneti iz stripa u film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 Ja sam pricao uopsteno. Kada skidam filmove obicno gledam da su ESiR ili AsCo ripovi jer oni rade posao kvalitetno. @Ivan i Doolio Dosta sa gay forama. Da se vratimo na watchmena. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Prica mi ortak koji je citao strip da ima dosta razlika u odnosu na film kao na primer da Ozymandias ne pravi one bombe nego fakuje alien invaziju da bi se nacije ujedinile. I jos dosta detalja koji nisu preneti iz stripa u film.ivane, gde je ona fotka sa crnachkom kitom koju si uklonio sa foruma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ostali su verni ideji Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 odgledao directors cut, josh je bolji od originala. od vecih scena koje su vracene je smrt Hollisa, prvog Night Owla. i josh mnogo sitnih detalja, poput ekipice sa kioska i stripa o crnom teretnjaku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 odgledao directors cut, josh je bolji od originala. od vecih scena koje su vracene je smrt Hollisa, prvog Night Owla. i josh mnogo sitnih detalja, poput ekipice sa kioska i stripa o crnom teretnjaku. gief torrent Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 ja imam armiju miniona koji skidaju za mene Watchmen 2009 DC-HHU.mkv je ime fajla pa ga potraži na guglu 895MB, 3:06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 odgledao directors cut, josh je bolji od originala. od vecih scena koje su vracene je smrt Hollisa, prvog Night Owla. i josh mnogo sitnih detalja, poput ekipice sa kioska i stripa o crnom teretnjaku. aaa znaci ima i duzi od ovog sto ja imam film je zakon: vec sam tri puta zaspao gledajuci ga (a jos uvek neznam ni ko je hollis, a kamoli night owla ;) ) sjajan film protiv nesanice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Film je ekstra... Procitao sam i prvih nekoliko strana stripa, i deluje mi da su bash bili dosledni, a sto se kraja tice, verujem da je bolji i logicniji taj iz filma, nego iz stripa... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 aaa znaci ima i duzi od ovog sto ja imam film je zakon: vec sam tri puta zaspao gledajuci ga (a jos uvek neznam ni ko je hollis, a kamoli night owla ;) ) sjajan film protiv nesanice Haha ja zaspim sta god da gledam :( Mislim ljudi zaspim posle 10 minuta kill billa :) Pa gde to ima boze moj. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 odlican. ja zadovoljan. muzika jeste "chudna", al meni je bila ok dok je npr burazer bio u fazonu "STA JE OVO JEBO MATER" Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Muzika mi je nekako prenaglashena... mada izbor pesama nije toliko losh. Kad sam chuo 99 luftballons iskezio sam se! :D Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 nisam citao strip, al film mi nije nista specijalno, ne vidim sta bi ga izdvajalo od slicnih filmskih ostvarenja radjenih po stripovima...mada iskreno, jedini film po stripu koji sam pogledao i koji mi je do jaja je sin city... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Odgledao sam produzenu verziju filma i mogu da kazem da mi se veoma svideo... Odmah stavljam strip na download :) Rorschach je car, odusevila me ova scena » Click to show Spoiler - click again to hide... «Rorschach, pošto u zatvoru napenali i pospe po glavi vrelim uljem jednog od onih koji su hteli da mu se obrate jer ih je strpao u zatvor: "None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 uf, taj lajn je baš odličan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 skinite motion comics imate na torrentima okacio sam negde nekad link Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts