Jump to content

Watchmen

cali

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

moj je ddeblji.

Da, inace volim da se hvalim sta imam od tehnike pa sam zato napisao, a trebao sam i model tv-a da napisem i kolko je kostao, mislim cmon...

Znas dobro sta sam hteo da kazem. To sto sam ga gledao u 720p i dobrom zvuku samo doprinosi uzitku, ali film je bio sam po sebi odlican.

uvodna sekvenca kada prolaze kroz istoriju minutemena i watchmena je toliko dobro uradjena u svakom pogledu da nemam rechi. pogotovu momenat kad devojka stavi cvet u cev vojnika trenutak pre nego shto ce opaliti..

uvod sam vracao 3 puta pre nego sto sam nastavio da gledam sa filmom :)

jedan od najboljih uvoda u svim filmovima koje sam do sada gledao

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Zavisi od filma. Ako se radi o x264 ripu koji nije najbolje enkodovan, a u filmu ima dosta dima i gradijenata, sve to se vidi i kad se 720p strečuje na 24" monitoru.

Ja sam pricao uopsteno. Kada skidam filmove obicno gledam da su ESiR ili AsCo ripovi jer oni rade posao kvalitetno.

@Ivan i Doolio

Dosta sa gay forama.

Da se vratimo na watchmena.

Prica mi ortak koji je citao strip da ima dosta razlika u odnosu na film kao na primer da Ozymandias ne pravi one bombe nego fakuje alien invaziju da bi se nacije ujedinile. I jos dosta detalja koji nisu preneti iz stripa u film.

Ja sam pricao uopsteno. Kada skidam filmove obicno gledam da su ESiR ili AsCo ripovi jer oni rade posao kvalitetno.

@Ivan i Doolio

Dosta sa gay forama.

Da se vratimo na watchmena.

Prica mi ortak koji je citao strip da ima dosta razlika u odnosu na film kao na primer da Ozymandias ne pravi one bombe nego fakuje alien invaziju da bi se nacije ujedinile. I jos dosta detalja koji nisu preneti iz stripa u film.
ivane, gde je ona fotka sa crnachkom kitom koju si uklonio sa foruma?

odgledao directors cut, josh je bolji od originala. od vecih scena koje su vracene je smrt Hollisa, prvog Night Owla. i josh mnogo sitnih detalja, poput ekipice sa kioska i stripa o crnom teretnjaku.

gief torrent

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

odgledao directors cut, josh je bolji od originala. od vecih scena koje su vracene je smrt Hollisa, prvog Night Owla. i josh mnogo sitnih detalja, poput ekipice sa kioska i stripa o crnom teretnjaku.

aaa znaci ima i duzi od ovog sto ja imam

film je zakon: vec sam tri puta zaspao gledajuci ga (a jos uvek neznam ni ko je hollis, a kamoli night owla ;) )

sjajan film protiv nesanice [:p]

aaa znaci ima i duzi od ovog sto ja imam

film je zakon: vec sam tri puta zaspao gledajuci ga (a jos uvek neznam ni ko je hollis, a kamoli night owla ;) )

sjajan film protiv nesanice [:p]

Haha ja zaspim sta god da gledam :(

Mislim ljudi zaspim posle 10 minuta kill billa :)

Pa gde to ima boze moj.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Odgledao sam produzenu verziju filma i mogu da kazem da mi se veoma svideo...

Odmah stavljam strip na download :)

Rorschach je car, odusevila me ova scena

Rorschach, pošto u zatvoru napenali i pospe po glavi vrelim uljem jednog od onih koji su hteli da mu se obrate jer ih je strpao u zatvor: "None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me."