vlada92 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Taman mislis neo na basketu izbacio sav hejt iz sebe kad ono :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 ^^Eto to se deshava kad ljudi misle :DD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 http://www.tech-industry.co.rs/test/sketbax/SDC10181.JPG ivan poceo konacno da lici na muskarcinu :D ahah:) to je ta faca, spoj brusa vilisa, roberta de nira, klarka gejbla i hamfrija bogarta:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Na ovim slikama gde se smeje deluje ko oni evropski studenti na pamfletima studentskih organizacija što se zajebavaju na road tripovima :) Fotogenični bastard :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 ahah:) to je ta faca, spoj brusa vilisa, roberta de nira, klarka gejbla i hamfrija bogarta:) fucking mofo! samo da je josh u brendonki i da ima jednu masnicu i posekotinu one ostale fotke su.... pa gej :P ivane manje se smej :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 de ste drugari :) ja uvek ispadam ko idiot na slikama, naročito kad me slikaju na kvarno ko ovaj vudu, tako da to nije ništa novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Na ovim slikama gde se smeje deluje ko oni evropski studenti na pamfletima studentskih organizacija što se zajebavaju na road tripovima :) Fotogenični bastard :) ivane_, vudu ti rek'o da si ruzan u prirodi! admin fight!! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Ivane, crni sine, kad si bre ovako osedeo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Fine slicice :) Nego, dva pitanja :P http://www.tech-industry.co.rs/test/sketbax/SDC10170.JPG ko je u tamno sivom duksu? :) i ivane gde si kupio jashu :O Neki random lik, bio tu na kosu pa ga pitali oce da igra kao sesti. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 @alexg i ostali - jeeebote al' ste smorili :) ajde svako da ga pita! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Da li su to sede? Da li su? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 dovla, lepa ti frizura ivan aka milko debilko :D :* For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Sto niko mene ne komentarise, ja sam mislio da sam kulj :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 u majici a napolju ladno ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 @alexg i ostali - jeeebote al' ste smorili :) ajde svako da ga pita! + 1 zato shto i mene smaraju ljudi sa istim pitanjem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 ahah:) to je ta faca, spoj brusa vilisa, roberta de nira, klarka gejbla i hamfrija bogarta:) i klinta istvuda matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 pejo, mnogo si jak sada 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 ja bi voleo da sam sed ko Ivan.To mi nekako do jaja :)Bez zajebancije :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 To kao osedeo si od losih zena i te fore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 ja bi voleo da sam sed ko Ivan.To mi nekako do jaja :)Bez zajebancije :) Ja bih voleo da sam sed kao Mister No. Samo ne znam da li bih onda morao da otvaram josh koji alt ovde? :D .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kompleks Boy Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Zene osede pre muskaraca! | Najlepsi | Najbolji | Najpametniji | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 ja bi voleo da sam sed ko Ivan.To mi nekako do jaja :)Bez zajebancije :) ma kurac, ja sam isto počeo fino da sedim, i smara me opasno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Bolje da sedite nego da ćelavite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 JA SAM POCEO DA LEZIM, SMARA SEDENJE!!!1 nego ozb, imam dosta retku kosu, a i geni me jebu.. tako da kapiram jos par godina caoske kosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 pričamo o izgledu i kozmetičkim detaljima poslednje dve strane ko neke žene al ja još nisam načisto sa svojom polusedom kosom. nekad mi je kul, a nekad samom sebi izgledam ko otpadak iz poplave. mislim da ću da navatam neki od onih kolor šampona il kako se zove, video sam reklame na nemačkoj televiziji, pa da vidim razliku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts