Jump to content

Ovo me je oraspolozilo

Recommended Posts

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislim da lik zapravo poredi original windows i neki linux, kao dve opcije koje prodavac može legalno da ti ponudi kad kupiš komp. pri tom su mu ideje o linuxu od pre 15 godina.

^Auuu brutalan je ovaj ragbista :D

Btw, jbj.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jbg, razumite muchenika. ne mozhe da napishe da je piratski softver isto sranje kao i legalan, samo ne dajesh mesechnu platu za njega. odmah bi ga ovi soroshevci na krst razapeli

Nije topic za to, ali lik je inache dosta dugo u poslu i ima svoju skolu racunara a izdavao je i brojne knjige itd itd. Inache ovako je zajebant, mada ga ne znam nesto specijalno, a ovo sve sto je napisao je zbog toga sto se u vreme dolaska XP-a (a intenzivno u vreme dolaska Viste) ushemio sa Microsoft-om pa tako pishe ovakve "editorijale". I onaj broj tehnicke podrske je Microsoftova podrska, pa ga ne mozes kriviti, prod'o se za pare ... valjda su dobre dodushe :)

http://www.youtube.com/watch?v=3ZFSuzYKkUI...feature=related

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...