Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

[roflmao]

stojadin4co.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jao sinoc klinke ovo ono :P

vecheras neki "clubbing" , devojka ekipa njanjanjanja

izmedju 3 slave pune piva rakije i sarme od novog sada do shapca ... ima li kraja.... sutra opet party kod drugara dj wannabe prcam jer imam mixetu... cya mofos

fallout_table.gif

CAMO PEJB

@pes

idd, ronaldo je ovp jebeno, ali samo mi daj real i holandski trio u sredini ce da sabije :D sneider, robben, van der vaart ( ovaj lik ima najlepsi sut u igri po meni defo)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Koji sam kurac pio nadrndan kad sam znao da cu da se morsim josh vishe :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...