SavKe Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Danas gledam neke vesti i cujem "Danas poslednji dan proizvodnje Zastavinih automobila,radnici plakali" :) kakav si mačo : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 i ja bih plakao, realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Prvi petak vece koje cu provesti kuci :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Prvi petak vece koje cu provesti kuci :( OH GORKOG SRANJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Prvi petak vece koje cu provesti kuci :( Zaboravio vudsi da prelepi kljucaonicu pa malko viris, a? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 kakvo lepljenje, ako je tr00 onda je našao način da gurne ćega u istu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Prvi petak vece koje cu provesti kuci :( Prvi petak vece koje cu provesti uceci :((((( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 jao sinoc klinke ovo ono :P vecheras neki "clubbing" , devojka ekipa njanjanjanja izmedju 3 slave pune piva rakije i sarme od novog sada do shapca ... ima li kraja.... sutra opet party kod drugara dj wannabe prcam jer imam mixetu... cya mofos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 bio na fudbalu,dosao gajbi i zaspao...od 8 do 10:30...sad cu celu noc da vilenim... za pocetak malo cs,a posle ko zna :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 E Leshko jebi se!!! ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 ^ » Click to show Spoiler - click again to hide... « na slici je low kick,jelte :) kakav si mačo : ) reci koji sam macho sto gledam vesti [8D] (???) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 mečava... There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 al se ovo spamuje bog te svaki treci dan otvara se novi topic XD NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 reci brate koji shabani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 E Leshko jebi se!!! ;\ sto brate? :))) @topic ohoho,sad mora da se pravi mesta da se instalira pes2009...BECOME A LEGEND \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 CAMO PEJB @pes idd, ronaldo je ovp jebeno, ali samo mi daj real i holandski trio u sredini ce da sabije :D sneider, robben, van der vaart ( ovaj lik ima najlepsi sut u igri po meni defo) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Pre pola sata mi razbili izlog na lokalu. Tukli se ili isli vandalizovali redom, jos se uvidja. Mamu im jebem, rukom kroz vakumirano staklo. :( Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 omg omg gde gde idemo da uzmemo neki leb dzaba ;D a gde ti zivis uopste bre ?:D i gde je ta pekara ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 blok 45, sve ti piše :) pekara u Zemunu, razbili mu jer je prodaja1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 trazhili fornete ahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Pre bi se obesio o testise nego sto bi prodavao ta govna cisto da znas. Kragujevac matori, Kragujevac. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Koji sam kurac pio nadrndan kad sam znao da cu da se morsim josh vishe :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 uh ala cu se napiti veceras sada sam u onoj super zoni posle 3 piva spreman da skucam sve pare na alkohol /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 'bem ti igricu... brisao sam sve zivo,napravio mesta,i sad ne znam da instaliram igru...treba preko daemona valjda,sto znam,nije problem...ali je na 2 cd-a,i ima nekih rara fajlova,i nekih sranja,nigde nema onih iso,i tih sranja...moracu da cekam da sutra... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts