Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jao, sneg, charobno. trebalo mi je juce sat i po do grada, i sat nazad, prava zimska charolija. serem se u sneg u beogradu. samo cekam da procitam "sneg iznenadio putare!"

dobro jutro srbijo, serem ti se u usta...

Jeste, to je taj rad...

u septembru objave kako je sve spremno za predstojecu zimu, a 21. januara objave da ih je iznenadilo 12 cm snega...:(

Dosao sinoc mokar sa posla, smrznut i nadrkan...

Ovde se isplati ziveti do 12-e godine, sve posle toga je pakao...:(

Ajmo u Australiju, jebes ti ovo...:(

Inace, dobro jutro...i dobar dan...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

You know what Belgrade, YOU KNOW WHAT?

Maybe, just maybe, YOU SHOULD GO FUCK YOURSELF.

see what i did there, ah ?

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

'Jutro RUR Counsel-u

Ledeno, smrzavajuce, klizavo , jedno regularno zimsko jutro \o/

Pravim se da spavam da me ne smaraju tetkice koje stalno leechuju toplu vodu , iako nikad ni ne ociste zgradu kako treba ...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

jao, sneg, charobno. trebalo mi je juce sat i po do grada, i sat nazad, prava zimska charolija. serem se u sneg u beogradu. samo cekam da procitam "sneg iznenadio putare!"

dobro jutro srbijo, serem ti se u usta...

svake godine u svim zemljama vidim iste vesti ... [:D]

sex, drugs and bio food!

e brzo pitanje, za koje pare mogu da nabavim excel za firmu? sto jeftiniju verziju :P

Mislim da je najjeftinije resenje negde oko 200 evra, mada nisam siguran. Tipa najosnovniji Office paket koji u sebi poseduje Excel, pošto naravno ne postoji Excel kao zaseban softver. Morao bih da proverim dodushe, ali tako negde. Ono sto je moguce je samo da bude skuplji, a ne i jeftiniji :) Znam da je valjda neki standard 2007 office dal' 280 eur ili tako nešto. Znači tu negde - 200-250 eur.

@ sneg - Super je bilo јuče samo zato što sam izbegao gužvu na mostovima jer sam silom prilika krenuo ranije preko istih, pa se provukoh. A danas skroz legendardno, nema snega više, ne pada a ni ulice nisu pokrivene, ali to ne sprečava grad da bude u kolapsu :) Srećom pa sam opet išao nekim alternativnim putem, ali videh da je pola ljudi zakasnilo tamo gde je krenulo :)

e brzo pitanje, za koje pare mogu da nabavim excel za firmu? sto jeftiniju verziju :P

stavio sam open office na komp kod nove radnice, ali su drugacije formule nego u excelu DOH

edit: nisu drugacije formule, nesto ne valja :|

u jednom polju mi By*Bx radi, u drugom ne :|

Pozovi extreme i pitaj ih da li imaju Office Basic (word, exlel outlook) insistiraj jer ce pokusati da ti uvalie standard koji ima jos i powerpoint ali to ti ne treba :)

nisam uspeo da presretnem jedan od onih "osvojili ste besplatno zimovanje za dve osobe, samo morate da platite administrativne troškove od 800 evra" spamova pre nego što ga je keva izvukla iz sandučeta, pa smo opet imali raspravu kako "svi koji su na to otišli su se super proveli, samo mi nikad ne idemo"...

i nešto razmišljam, ta šema samu sebe održava, jer su ljudi takvi da nikad neće priznati da su se zajebali, nego svi koji se zajebu posle pričaju da je super i da svi treba da idu :)

nisam uspeo da presretnem jedan od onih "osvojili ste besplatno zimovanje za dve osobe, samo morate da platite administrativne troškove od 800 evra" spamova pre nego što ga je keva izvukla iz sandučeta, pa smo opet imali raspravu kako "svi koji su na to otišli su se super proveli, samo mi nikad ne idemo"...

i nešto razmišljam, ta šema samu sebe održava, jer su ljudi takvi da nikad neće priznati da su se zajebali, nego svi koji se zajebu posle pričaju da je super i da svi treba da idu :)

Obe moje babe su nekako uspele da odu na one "osvojili ste besplatnu vecheru" varijante. I kao jedesh a oni ti prichaju o proizvodima, i onda neshto uvale. Jedna je kupila tjebe a druga neki grejach za kichmu. Genijalan koncept tih "besplatnih vecera" :)

Jao da, i baba je dobila jastuk, ali je to cebe naravno kupila.

A ova druga je dobila i od nekog JOKER-a kao nagradna igra, dobijesh kola ako je tvoj broj izvuchen ali morash da kupish neki nakit da bi dobio nagradu. A napravili su tako da tvoj broj ispada da je zaista izvuchen (dve tabele pa su brojevi levo a nagrade desno i tako ispada) ali naravno kad procitas lepo vidish da pishe da redosled nagrada nije povezan sa brojevima i njihovim redosledom.

bio u opštini da sredim nešto u radnoj knjižici, došao u 14:30, oni rade do 15, baba neka što radi mi rekla "Koleginica je otišla danas ranije, a ja već imam posla, dođi sutra"

rula nam država

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...