neeboja Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) Od pre par dana imam problem sa levim clickom mog razer deathaddera kupljen u maju. Koriscen pretezno za gaming,CS i WOW na slici sam oznacio crvenim mesto na kome uopste ne prihvata click, dok svugde drugde prihvata Levi Click kad se pritisne 'crvena zona' uopste se ne cuje fizicki click(i naravno nema efekta levog clicka na compu) nego se samo plastika tastera nasloni plastiku ispod. To crveno mesto je kriticno jer njega najcesce treba clicknuti na kutiji u kojoj sam kupio mish ima nalepnica - garancija 2 godine,ali nazalost ne mogu da nadjem racun za deathaddera sam se opredelio jer, pored kvaliteta senzora, ljudi po forumima su pricali da tasteri ostaju isti kao i prvog dana sta mi je ciniti? da li sam da ga otvaram? da li da ga nosim na popravku? gde? koliko ce da kosta? ima li drugih resenja? Edited November 18, 2008 by neeboja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 nisi dobro uploadovao sliku ali u sustini nebitno.. ne znam sta da ti kazem, uzmi neku olovku ili sl. i podigni malo levi taster i pogledaj jednostavno da li je sve kao na desnom, da se nije nesto zaglavilo , imam deathadder, tasteri, kao sto ljudi kazu, isti kao prvog dana... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Isto i meni kupio sam ga krajem maja i dalje radi perfektno, mozda si ga tukao!!! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Nisi jedini, čitao sam da mnogi ljudi imaju taj problem posle par meseci sa Death Adderom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Taman sam mislio da ga uzmem, kad evo jedan naš ga ispušio za levi klik :/ ne bih želeo da me strefi isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 offtopic: ortak je danas kupio deathadder, iako sam ga ja ubedjivao da kupi mx518, koji je cak bio za neke smesne pare. kako cu da ga smaram sada. :D Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Ja ne znam šta je sa tim Razerom da stalno otkazuju ti levi klikovi na njemu. Ili barem relativno često :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 mozda nauche iz 518tog puta ko pravi najbolje misheve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 ili ne ? :) jbga, necete da se kockate, ali evo, meni vec drugi deathadder ( prvom je izgoreo kabl i sve zivo u mini-house-pozaru :P) i savrseno sve, ali ocigledno imaju problema sa tim klikovima, jer na prvom je bio znatno grublji onaj klik, kako da kazem, kad kliknem bas onako osetis :D a na ovom je malo mekse ali radi perfektno Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 mozda nauche iz 518tog puta ko pravi najbolje misheve! Microsoft? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 (edited) @Vlada kada ti miš bude radio posle 4 godine kao kada si ga prvi put uzeo javi se ovde opet. Meni nije trebalo 510 puta da naučim koji da uzmem, i evo posle toliko godina i nošenja po igraonama i dalje je car mozda nauche iz 518tog puta ko pravi najbolje misheve! ! Edited November 21, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Brate mis od 50 evara i da prsne levi klik - koja prevara! Znam kako sam se ja osecao kao mi je zec pregrizao kabl od mx310, u to vreme isto 50 evara - smao sto ga nisam pridavio tim kablom! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 olo Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 (edited) Pronasao sam racun i garantni list! Na svu srecu nisam sam otvarao misa niti ga cackao. Samo se nadam da ovaj tip kvara ulazi u garanciju Zvacu ih sutra i hopefully ce da bude nesto! Edited November 26, 2008 by neeboja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted December 13, 2008 Author Report Share Posted December 13, 2008 Pronasao sam racun i garantni list! Na svu srecu nisam sam otvarao misa niti ga cackao. Samo se nadam da ovaj tip kvara ulazi u garanciju Zvacu ih sutra i hopefully ce da bude nesto! Oprostite sto odgovaram posle ovako puno vremena. Dobio sam sasvim novi razer deathadder od garancije. I to u roku od 3 dana prijave. Sasvim su profesionalno to odradili. U prodavnici su mi rekli da za probleme u 95% slucajeva dobijate novi proizvod, a ne popravku istog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Gde si pazario misonju, u Games-u? Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted December 14, 2008 Author Report Share Posted December 14, 2008 Gde si pazario misonju, u Games-u? nisam u gamesu, tu je nesto skuplje (bilo kad sam ja kupovao, a kazu mi da je i dan danas) vec u exe centru na konjarniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts