FATA Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 jebo mamu najludji smo od svih http://www.youtube.com/watch?v=_-dvqYid_5M...=91&page=14 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 definitivno i najgluplji Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) kolko znam ovo nisu srbi... vlado idi bodri sartid ,bolje to nego da lupas gluposti ovde ;) Edited November 12, 2008 by alfa_muzjak Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 BILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILOBILO ovo je u Parizu, a ne znam odakle ti da su Srbi? Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) @alfa muzjak aludirao sam na fatu, jer je lik pomislio da su to srbi samo jer je video sa nekog domaceg sajta :/ .. Edited November 12, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Bilo je vec i mislim da je bila pricha da su ovo Rusi, mozda sam se istripovao. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 jebo mater,u svakom sluchaju nisu normalni... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1215373 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 definitivno i najgluplji Kako volim ove EU orijentisane "srbe".Zemljak ako ti se ne svidja ovde u Srbiji...TERAJ SE BRE U TRI LEPE EVROPE! Bilo je vec i mislim da je bila pricha da su ovo Rusi, mozda sam se istripovao. Jesu Rusi i bilo je pre dvesta godina. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 vlado idi bodri sartid ,bolje to nego da lupas gluposti ovde ;) Kako volim ove EU orijentisane "srbe".Zemljak ako ti se ne svidja ovde u Srbiji...TERAJ SE BRE U TRI LEPE EVROPE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 satko smanji steroide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 haha,koji combo je bacio ovaj cali :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 stano izglupirao si se, zastani, procitaj opet postove od pocetka, pa ces da vidis i zasto. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Francuzi su :P Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Koje zlo ... :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Definitivno nisu Kinezi, olololo ... Al da su glupi, jako su glupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 uradio bih vishe al bi ispustio njakicu :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (img) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 [roflmao][roflmao] Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Kali triple won,lock topic pls Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts