markotod91 Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Startovao me GM juce zbog onog problema sa heroic t7 gloves i sto sam ih slucajno dobio. Pita standardno kao jel imam vremena da odvojim i ta sranja, a ja u tom trenutku radim sa guildijem ZG tiger bossa. I umesto da udarim enter i pisem u raid chatu, ja udarim R i napisem "ohh fuck, damn GM just whispered me...". Provalim, brzo udri "woops, sorry, wrong chat, u caught me in bad time", nista reko sam ko zna sta ce da uradi, on mi samo napise smajlija :D I tolika frka oko itema, reko mi samo da deletujem token i to je to. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 koja frka majke ti,ja pishem tikete svaki dan...honor,badgevi,dropovi,you name it razmishljam da pocnem da ih zloupotrebljavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 AND YOU DID? :D koji fejl =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Taj DK kao da je igrao sa Dowlom pa poucen iskustvom trazi replacement tank-a Dowla nema rage-a. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Ma bolje je "Ma izbagovan je kristal i nece" XD Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Killy otkud da nisi DW ? There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 zato sam i poceo ovog lika sa idejom, sacu da uzmem 2h sekiru da lupam sa wf-iem koji mi ne dostaje na warru i uzivam svaki put kad procuje wf koliko god bio sporiji i slabiji dmg nego 2x 1h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 (edited) zato sam i poceo ovog lika sa idejom, sacu da uzmem 2h sekiru da lupam sa wf-iem koji mi ne dostaje na warru i uzivam svaki put kad procuje wf koliko god bio sporiji i slabiji dmg nego 2x 1h Gledao sam ti armory, ako već hoćeš da 2handuješ, imp wf totem ti znatno bustuje dps. Inače, ja kad sam igrao šamana, dugo sam enh furao sa 2handarom, ali posle sam probao dual w, i daleko je daleko veći dps sa dual wieldom. edit: da ne ispadne da sam expert, rekreativno sam igrao šamana, to mi je neki drugi alt. nešto manje od 30 dana /played Edited January 18, 2009 by Lurdusami Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 ja koliko sam cuo wf totem i wf weapon buff se ne stakuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 (edited) tako je kili igraj sa onim sto ti se svidja bole te sta je bolje wf totem 16% haste btw Edited January 18, 2009 by Dr. Steinman Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 ja koliko sam cuo wf totem i wf weapon buff se ne stakuju /facepalm read teh skill infozz^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 konfuzija nastaje od starog wf totema koji je davao isti efekat kao sto sad daje buff pa se ta 2 nisu stakovala zato i dalje neki ljudi misle da ne rade zajedno ali ovaj haste i wf buff radi sasvim normalno da nisam se ni trudio da citam skillove tbh dok sam levelovao niti sam koristio toteme realno sem kad bas treba a dmg boost nije nesto sto me interstuje kao sto rekoh igram iz zezanja ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Lol kili gz na mod-u :D But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Kad bi se pojedini kilijevi tekstovi uporedjivali, ispalo bi da ih kucaju 11 osoba, a ne jedna. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasah Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ding 2206 2v2 retri + discpriest ! :D malko pao atm al vraticemo se cim uskoci neki "imba" holypaly dk tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 konfuzija nastaje od starog wf totema koji je davao isti efekat kao sto sad daje buff pa se ta 2 nisu stakovala zato i dalje neki ljudi misle da ne rade zajedno ali ovaj haste i wf buff radi sasvim normalno da nisam se ni trudio da citam skillove tbh dok sam levelovao niti sam koristio toteme realno sem kad bas treba a dmg boost nije nesto sto me interstuje kao sto rekoh igram iz zezanja ^^ Šta smo rekli? Adon pa veća ignor lista za ljude koji ne znaju klasu koju igraju, a? :) Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Desi Kiliguze, moderatoru :D Ima da padaju banovi samo tako... Tesko nama ako ga neko bude kampovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Mislis killy ce nekoga da kampuje? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 A jebem ti ovaj Death Grip i ko ga izmisli, nema normalnog BGa sa njim, samo lete hileri, ne svidza mi se uopste. :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) Mislis killy ce nekoga da kampuje? :D Ne mislim na kampovanje njegovog alta :P Mada koliko pizdi da ga 1shot who know Edited January 19, 2009 by Manowar84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Kako ce Killy da moderishe kad pola foruma drzi na ignoreu? :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) Kad bi se pojedini kilijevi tekstovi uporedjivali, ispalo bi da ih kucaju 11 osoba, a ne jedna. jedna osoba kuca dve - tri - cetiri osobe kucaju pet - shest - ... - jedanaest - ... - dvadeset osoba kuca. grammar patrol© Edited January 19, 2009 by Italiano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 jedna osoba kuca dve - tri - cetiri osobe kucaju pet - shest - ... - jedanaest - ... - dvadeset osoba kuca. grammar patrol© Wtf vise sa pravopisom i gramatikom na forumu? A i ako to vec radis, sredi prvo svoj post. A bas me zanima da li ce na kilija da radi japanski model - das mu zvanje i odgovornos' i on se sam sredi i postane normalan. Koji smor, normalan killy. Onda vise stvarno nece biti razloga da se dolazi na ovaj forum. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ima da padaju banovi samo tako... Tesko nama ako ga neko bude kampovao Za sad smo sigurni, posto jos nije zaduzen za wow podforum vec za oglase :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ako taj dan dodje we are doomed Hajde da napravimo kvote ko leti prvi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts