SUBE Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 pipelined Hmm ako se ne varam za ovako nesto sam cuo u Digitalnoj Elektronici ili Racunarima, ali se ne secam, sta je ni sta radi ! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 protocna struktura procesora. da se sekvencijalno izvrsavanje instrukcija moze razloziti na instruction fetch, data fetch i izvrsavanje tako da svaki segment procesora radi po jednu od gore navedenih operacija od 3 razlicite instrukcije... hihihiii izmedju ostalog, i nasi procesori tako rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Hmm ako se ne varam za ovako nesto sam cuo u Digitalnoj Elektronici ili Racunarima, ali se ne secam, sta je ni sta radi ! Pipeline je proces u kome se izvrsenje jedne slozene instrukcije deli na vise prostih mikro operacija. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 kada juche nisam nekog ubio necu nikad - zubarka mi stavlja plombu, zvoni joj mobilni, odlazi i vraca se sa njim, krece radi sa brusilicom u mojim ustima sve vreme neprekidajuci sa razgovorom.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 kada juche nisam nekog ubio necu nikad - zubarka mi stavlja plombu, zvoni joj mobilni, odlazi i vraca se sa njim, krece radi sa brusilicom u mojim ustima sve vreme neprekidajuci sa razgovorom.... Seljanka ... sto mrzim takve situacije, i meni dodje doticnog da prebijem ... jebo je mobilni. Nije technologija za svakoga :) topic> brdo obaveza, malo vremena, tanki zivci ... here we go again :p sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 protocna struktura procesora Imao protocnu strukturu na kontrolnom prekljuce. Samo mi to jednostavnije objasnili There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 ja protočnu strukturu najčešće dobijam na wc šolji, bogu hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 (edited) ^^^ ahahaha Edited November 20, 2008 by subE- There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 rofl :D necu u skoluuuu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Kakvu prodaju crno dete Uroshe? I danas lep i sunchan dan, to je kul skroz! Jedini problem je sto vec sutra krece da pada kisha neka i bice 12 stepeni, a onda narednih 7 dana 2-3-4 stepena max tokom dana uz susnezhicu i sneg. Decembar dolazi :) Po prognozi tek naredni petak ce da bude nesto vedriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Crno dete secka noćne blejače satarom po kolenima! Samo sec i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 krule, zaposli statora Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 ahahahahhahahahahaha :))))))) Danas neam nishta za fax, sutra i prekosutra josh dva kolokvijuma i onda malo uzivanja. \o/ Da malo iskuliram pa da pochnem sa shtrebanjem mate... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 evo me na faxu,na ortakovom lap topu...bas sam fensi :))). lose poceo dan,zakasnio 15min na kolokvijum,ali dobro sam ga uradio na kraju :).I drugi kolkvijum dobro prosao...i + sam dobio karte za zurku u Expu \o/ !!! hehehe :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 pa prodaju. do sad sam je radio koliko moram, sad moram i to da preuzmem. dala nam otkaz radnica, al' ionako nije bila ni za kurac. Znaci, nisi prco? :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Pazario sam novu gitaru..jackson:))) \o/ vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts