voodoo_ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Film ili igra? http://www.giantbomb.com/news/what-is-this-mortal-kombat-video/2085/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 jako sam veliki obozavalac mortal kombata i moram reci da mi se ovo JAKO SVIDELLLOLOLOL!!!1111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Zasto uvek Johnny Cage najebe :( Edited June 8, 2010 by Grotar2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 da, i ja sam mislio da je sasvim ocigledno da se radi o filmu nema sanse da je u pitanju igra :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Meni ovaj crnjo liči na glavnog lika iz Black Dynamitea, ali na imdbu nema ništa vezano za bilo kakav Mortal Kombat. Meni liči ili na novi film (malo su usrali sa Scorpionom, uvek sam ga zamišljao kao azijskog demona or something, a u ovom klipu sam bio ubeđen da je u pitanju u stvari Kejn) koji deluje daleko bolje od sranja koja su do sada pravili, ili na neku super namunjeni promo za novu igru, Halo je imao slične, visokokvalitetno urađene filmiće za svoje igre. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Meni je bolje ovako posto ipak liche na koliko toliko realne scene sa ljudima, a ne ono vatra prshti iz shkorpiona i sve to, tako da ce biti kul sta god da bude, bilo igra bilo film! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) mortal kombat se vodi za 2013-u na imdb-u, kao reboot fransize. I meni izgleda da je ovo prilicno verovatno promo za film, tako kazu i ovde, sta znam. kako god, sub-zero izgleda predrkano :D crnja koji glumi jax-a je onaj baja iz undisputed 2, sjajan izbor (i iz bd-a, al' to nisam gledao :D) Edited June 9, 2010 by ℑںℵℊℓℯ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Bogami, ovo je veoma zanimljivo ... cela priča je malo "spuštena na zemlju" ovim što Baraka nije čudovište, i Reptil je "tu negde između" itd, da bi moglo da bude dobra osnova za neki film. Deluje dosta krvavo, baš me zanima, šta će nam E3 doneti. A crnja je Michael Jai White. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 A crnja je Michael Jai White. Kakav paradox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 To je i meni palo napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 e jebte, ja sam zaboravio vecinu junaka i njihove pozadinske price :| nista ne kapiram sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 sjajno !!! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 e jebte, ja sam zaboravio vecinu junaka i njihove pozadinske price :| nista ne kapiram sad Nema sta da se kapira, sve ispocetka :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Odlicno!! Jaoo jaooo kako sam srecan :D Ali koja je fora da se izbaci ovako nesto a da se ne zna odakle je, ni ko radi na tome, ni da li je igra ili film? (ma kakva igra jbt, film sto posto) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Weirdly enough, it looks like this image of the "new" Sub-Zero has been kicking around for over a year now. Reader ZmillA threw up a link to ZBrushCentral, a forum devoted to a "digital sculpting and painting program" called ZBrush. The following image was posted by a user named Food back in March 2009: btw, ste izvalili kako je muzika i cela ta priča naratora pri početku, na fazon Resident Evil (filma) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Jebote koliko sam se nalozio :D. Jedva cekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 jedva sam uspeo da pauziram u tu jednu milisekundu kada se vidi subzero lol xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Uf uf odlican trailer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Film sigurno, ali... "As for the actors involved with this short, along with Jai-White and Ryan, Baraka is played by Lateef Crowder, Scorpion is played by Ian Anthony Dale and Johnny Cage is played by Matt Mullins. Of course, remember, there is no confirmation any of these actors will be joining the film in the same roles should it get greenlit." Za sada samo kao "short feature", ochigledno hotje da vide kako tje ljudi reagovati pre nego shto krenu da rade "full time". :-) http://www.ropeofsilicon.com/article/mortal-kombat-movie-in-the-works-as-a-7-minute-introduction-arrives Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 fajt je odlican, biju se ko sto treba, samo preterano, sto je upecatljivo, a ne kad predrkaju scene fajta sa pogresnog aspekta, pa ispadne zikina sarenica. a ceo stil snimanja me malo plasi, izgleda ko neki fan made, al dobro, ovo je short feature...a ovom crnji vajtu treba zabraniti da glumi:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Bezveze ... pa kako će ljudi reagovati, sigurno će biti oduševljeni, ako su fanovi, ovako nešto će im se dopasti. Ne znam kako su tačno očekivali da mogu da dobiju bilo kakav negativan komentar na ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Ima ljdi kojima smeta zato sto jeste realno i odma 60% price propada u vodu zato sto se desava u outerworld-u. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 A Johnny Cage-u je propala karijera kao svetski poznatom glumcu pa je odlucio da radi undercover za policiju. "Gde si Dzoni, uopste te nismo prepoznali..." Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 Pa kao, niko zapravo *ne zna* da on radi u policiji, kakve veze ima što je poznat, može da se pravi da snima film, valja drogu ili prodaje kokice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 meni je ovo super, jos bolje sto nije visokobudzetno sigurno bi fajt bio tupaviji, mogli bi i tv seriju da oprave ako nista drugo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts