Jump to content

Film, TV, Muzika & Podcast

Deo foruma posvećen filmskoj umetnosti, te predstavama, serijama, stripovima, dešavanjima na domaćim i stranim TV kanalima i podcastima.

2,867 topics in this forum

1. Resident Evil 2

• 3 replies
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 565 views
    • 14 replies
    • 1.8k views
  2. South Park

• 2 replies
    • 737 views
  3. titlovi

• 7 replies
    • 1.2k views
    • 56 replies
    • 4.4k views
  4. Bijelo Dugme 1 2 3 4 5

• 105 replies
    • 7.1k views
  5. The simpson

• 21 replies
    • 2.3k views
  6. the science of star wars

• 22 replies
    • 2.3k views
  7. Jel zna neko...

• 0 replies
    • 522 views
  8. big brother 1 2

• 30 replies
    • 4k views
  9. Jamiroquai 1 2 3

• 67 replies
    • 5.5k views
    • 48 replies
    • 3.6k views
  10. Astor Piazzolla

• 6 replies
    • 913 views
  11. Preporuka

• 7 replies
    • 1.1k views
    • 15 replies
    • 1.8k views
  12. YODA LE

• 2 replies
    • 981 views
    • 12 replies
    • 1.1k views
    • 18 replies
    • 1.3k views
    • 28 replies
    • 1.9k views
  13. SKAZI... 1 2

• 45 replies
    • 3k views
  14. mr. and mrs. smith 1 2 3 4

• 79 replies
    • 5.1k views
  15. Der Untergang

• 19 replies
    • 2.2k views
  16. Najvece legende ikad!

• 1 reply
    • 753 views
  17. -DNB-

• 2 replies
    • 768 views

• Topics

• tako mi je malo delovalo nakon onih reelova kad ovaj objašnjava da je zapravo rocket scientist ali su u bolje pare ovde gde je sada :))  a privukla me zapravo tema te krize očekivao sam nešto da će to da pokriju ali pošto kažeš da nisu, onda nema smisla gledati. moj problem sa tim reelovima je što naravno pogledaš taj jedan i onda kreće da ti servira milion. ja sam pogledao onaj iz The Suits kad ovaj upada na intervju da bi pobegao pandurima i od tada mi je servirao još sto hiljada suits klipova. Suits doduše nisam nikad gledao, ali vidim da je od onih old school serija što su išle po 10 sezona i imale ful 16-24 epizode, tako da ne znam dal bih se sad upuštao u 130 epizoda nečega. ovde se lomim jer je ovaj glavni glumac toliko gadan da ne znam kako uopšte iko ne poveruje na prvu da je plaćeni ubica kad uđe sa njim u neku raspravu :))
    • verovatno se nekim malo dubljim istraživanjem može naći info koliko im je para dala kineska vlada i onda videti i što baš njima. sigurno je kinezima u interesu da ih što više uspe i što više prodre dalje na tržišta sveta ali i tu imaš nijanse - poznavanje sa vladajućim strukturama, sigurnost investicije, svašta nešto, pa moguće da je BYD ekipa malo bliža vlasti nego što je Šang Cung 🙂 pa su im sipali kamare para. Jer ako gledaš realno, BYD došao u Srbiju nije prodao nijedan komad odmah salon u Galeriji i na još X mesta - ok, svaki takav brend mora imati i keš za početna ulaganja ali ako imaš salon u galeriji u Srbiji  a i u još nekoliko drugih tržnih centara onda je jasno da je budžet solidan 🙂 
    • ah onda ništa od nagrade za njih naredne godine za najbolji indi studio! mada me ne bi čudilo da i tu ima neki loophole!  
    • ja sam davno utefterio sa tih reels 'Mr Inbetween' i def deeeluje solidno, ili bar ok lozana, ali nikako da se nakanim da pogledam
  • Create New...