Jump to content

Rastibudjilizovane klejbezable

Forum za diskusiju o S.V.E.M.U. što vam padne napamet, na ozbiljan ili šaljiv način.

Subforums

1. FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

118.2k
4,125 topics in this forum

1. Angry Birds igrachke

• 4 replies
    • 795 views
    • 4 replies
    • 996 views
    • 4 replies
    • 928 views
  2. Turizam u Srbiji

• 4 replies
    • 623 views
    • 4 replies
    • 1.2k views
  3. Kickstarter

• 4 replies
    • 1.7k views
    • 4 replies
    • 2k views
  4. 30 sec. movies

• 4 replies
    • 1k views
  5. Gde kupiti :)

• 4 replies
    • 554 views
  6. Tard-Blog

• 4 replies
    • 1.2k views
  7. РАШ! 62

• 4 replies
    • 729 views
  8. The Grid

• 4 replies
    • 816 views
  9. Help...

• 4 replies
    • 709 views
  10. Koji program?

• 4 replies
    • 594 views
  11. Xbox co-op?

• 3 replies
    • 627 views
  12. Stampanje...

• 3 replies
    • 1.4k views
    • 3 replies
    • 1.1k views
  13. Sta mislite o ovome?

• 3 replies
    • 680 views
  14. poliranje naocara

• 3 replies
    • 5.5k views
  15. F1 shpijunazha

• 3 replies
    • 892 views
  16. Poker Chips

• 3 replies
    • 1.1k views
  17. Virtual haircut

• 3 replies
    • 1.1k views
    • 3 replies
    • 831 views
    • 3 replies
    • 832 views
    • 3 replies
    • 911 views

• Topics

• https://www.skoda-storyboard.com/en/skoda-world/rally-champion-fuel-efficiency-record-holder/ TDI Bajo moj  
    • iz pravca tošinog bunara nema sve do raskrsnice sa tošinog bunara, tu može da ga "nagari" dobrano do omladinskih brigada, od strane mosta je manja dužina svakako. ne mogu sad da se setim pa da kažem da je 100% tako, ali mislim da je crveno za pravo kad se pali za levo, što je na ovoj raskrsnici baš potrebno zbog tipa ulice. iako kratko traje semafor ovi su svakako morali da uđu dok je bilo zeleno. ćošak vojvode šupljikca i bulevara ima čudnu sinhronizaciju, kad je žuto na semaforu ovima iz bulevara već kreće zeleno, trebalo bi da bude neka "pauza" između i da naravno prvo ovima bude crveno pa ovima zeleno. ovi na snimku realno nisu ni mogli da ga vide od ovih što skreću levo :((
    • Nije problem dati 200/300/500 evra više ako imaš neku logiku zašto to radiš, pa makar ista bila i "hoću to", tako je moja žena kupila iPhone 16 Pro Max  ali nema potrebe uzimati skuplji telefon samo zato što je noviji, pogotovo što sam Google ima serije koje su baš dobre i one koje nisu baš toliko. U smislu osim ako nisi sad baš nešto mnogo zagrižen za AI ne vidim baš logiku uzimanja desetke, možda čak bolje uzeti 9 Pro za neke slične pare.  Što se eSIM prepaid kartice tiče ima ih i Globaltel koji mislim da je povoljniji i fleksibilniji od Yettela. To je neka Željko Mitrović priča koju je on posle udomio Telekomu, tako da ne bi trebalo da bude ikakvih problema sa pokrivenošću jer koriste Telekomovu infrastrukturu. 
    • Snimak udesa ko nije video
    • Opa https://n1info.rs/biznis/vestacka-inteligencija-pio-fond-ko-je-dobio-tender/ Fond PIO dodelio je ugovor na tenderu vezanom za primenu veštačke inteligencije preduzeću MDS Informatički inženjering iz Beograda. Vrednost ugovora je 797,94 miliona dinara bez PDV, odnosno 957.528.000 dinara sa uračunatim porezom.
  • Create New...