Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,639 topics in this forum

• 0 replies
    • 262 views
    • 0 replies
    • 297 views
    • 0 replies
    • 594 views
    • 0 replies
    • 255 views
    • 0 replies
    • 330 views
    • 0 replies
    • 298 views
    • 0 replies
    • 210 views
    • 0 replies
    • 202 views
    • 0 replies
    • 277 views
    • 0 replies
    • 359 views
    • 0 replies
    • 296 views
    • 0 replies
    • 269 views
    • 0 replies
    • 249 views
    • 0 replies
    • 621 views
    • 0 replies
    • 236 views
    • 0 replies
    • 296 views
    • 0 replies
    • 217 views
    • 0 replies
    • 226 views
    • 0 replies
    • 217 views
    • 0 replies
    • 348 views
    • 0 replies
    • 341 views
    • 6 replies
    • 524 views
    • 0 replies
    • 236 views
    • 0 replies
    • 369 views
    • 0 replies
    • 260 views

• Topics

• Aha, ok, ali mi to nekako ima smisla za off-road vozila i sl. Kao šta ćeš na limuzini da gledaš dole, da nema slučajno neka rupa? 🙂 to u Beogradu već unapred znaš odgovor... 
    • Ma da, ta Lili je tek dileja.  Jebote, Mili Bobi ima 21 godinu, izgleda starije od nekih 40+ dama koje poznajem :O
    • A1 ima sada optiku. Tamo ge je bio Targo, imaju svoju infra, a gde nije, koriste Telekom vlakna.
    • Dalje "ukrupnjivanje" tržišta se nastavlja sa Telekomovim preuzimanjem Oriona: Iza naizgled male "reorganizacione promene" u okviru tri sestrinske kompanije koje u imenu nose naziv "Orion telekom" krije se nešto mnogo veće - prodaja Telekomu Srbije. Naime, najavljena prodaja preduzeća "Orion telekom wifi" državnom Telekomu ipak će obuhvatiti i ugovore sa domaćinstvima-korisnicima Orion kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije, što će biti omogućeno upravo kroz sada najavljenu reorganizaciju. Nije ovo sad neko posebno iznenađenje pošto je Orion odavno naklonjen Telekomu, više me "plaši" da će da i Orion korisnicima među kojima sam i ja 🙂 promene koncept paketa, uvedu neke gluposti itd, pošto na Orionu plaćam samo internet, mislim da telekom nema takve opcije. Naravno mimo toga dolazimo do situacije da zapravo nema drugog operatera na tržištu, ili se varam?  SBB je Yettel koji je zapravo telekom, Orion je telekom, telekom je telekom i supernova je telekom - jel sam propustio nekog?
    • Померени рокови и скупља изградња - то је укратко резултат тога што су извођачи радова неочекивано наишли на препреку у Скерлићевој улици приликом копања за подземну гаражу. Током изградње подземне гараже у Скерлићевој, извођачи радова пронашли су шахт са тунелом који води до подземне железнице, као и подземну цистерну за мазут, која служи за грејање Народне библиотеке. Драгана Брдар из ЈКП "Паркинг сервис" каже да за наставак радова то значи да треба изменити читаву конструкцију гараже, односно треба извршити препројектовање – променити техничку документацију. oh kakva slučajnost! :)) tako da vračar historical izgleda mora još da čeka da dobije svoju garažu da ljudi lepo mogu da dođu u starbaks, marendu i ceger!  
  • Create New...