Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,673 topics in this forum

• 0 replies
    • 332 views
    • 0 replies
    • 309 views
    • 0 replies
    • 319 views
    • 0 replies
    • 335 views
    • 1 reply
    • 441 views
    • 0 replies
    • 646 views
    • 0 replies
    • 365 views
    • 0 replies
    • 346 views
    • 0 replies
    • 357 views
    • 0 replies
    • 358 views
    • 0 replies
    • 258 views
    • 0 replies
    • 304 views
    • 0 replies
    • 510 views
    • 0 replies
    • 258 views
    • 0 replies
    • 311 views
    • 0 replies
    • 273 views
    • 0 replies
    • 285 views
    • 0 replies
    • 319 views
    • 0 replies
    • 494 views
    • 0 replies
    • 359 views
    • 2 replies
    • 769 views
    • 0 replies
    • 279 views
    • 0 replies
    • 221 views
    • 0 replies
    • 281 views
    • 0 replies
    • 598 views

• Topics

• Na osnovu Ustava Republike Srbije. Što? Na osnovu čega si ti došao do zaključka da ne bi trebalo?        
    • I onda mrmot-cokolada-folija.. Jel moze malo ozbiljnosti? Na osnovu cega i kojih primera ste dosli do toga da je sud pravedna institucija koja treba d radi u korist obicnog coveka a da nije "pa reko sam" i "majke mi"? Kao da ste jos u osnovnoj pa cekate da vam mama i tata rese sve probleme i kazu sta smete a sta ne, odbijajuci da prihvatite realnost koja se odigrava pred nasim ocima. Sud je podredjen drzavi, kao i sve druge institucija ukljucujuci i banke, a drzava ni banke nisu tu da resavaju nase probleme, tu su da nas jebu i da nas pljackaju i uzivaju u tome. Nemke je sve lepo razumeo!
    • Ja iskreno mislim da je narod glup, ali prosto je svaki narod u proseku glup, nismo mi tu ništa ni bolji ni lošiji od drugih. Poenta ove priče jeste da je meni delovalo da je ta njihova odredba legitimna, ja sam je prihvatio, i onda sa nekog moralnog aspekta mi bilo bezveze da tužim za nešto s čime sam se saglasio.  Međutim tu su se fakat našli neki advokati koji su zaključili da ta odredba nije u skladu sa Zakonom XX (nebitno detalji, nit sam pravnik, nit ih znam) i podneli tužbu. I onda sud presudio u ime tužitelja. Onda su se bukvalno našli advokati, udruženja potrošača i slično koji su vijali ljude da podnesu u njihovo ime tužbu i dobiće te pare nazad jer su se pozivali na već donetu presudu, što je logično kao onaj Lajonel Hac iz Simsonovih, to im posao jbg. I hiljade ljudi su podneli tužbe, u onom članku piše čak 200.000 ne znam koliko je verodostojno, i veliki njih je dobio i presude i pare (ja znam lično neke koji su dobili pare). E onda je Vrhovni Kasacioni Sud to nešto preinačio u korist banaka i sad sve to pada u vodu i banke od njih mogu da potražuju taj novac nazad, s kamatom. Taj deo je potpuno besmislen jer stvara ogromnu pravnu nesigurnost. Država i pravni sistem bi trebalo da radi u korist građana i da ih zaštiti čak i kad su glupi, a ne da im svojim presudama nanosi direktnu štetu. 
  • Create New...