Jump to content

Heroes of the Storm

173 topics in this forum

1. Kojeg healera/supporta?

• 10 replies
    • 1.6k views
    • 0 replies
    • 684 views
    • 0 replies
    • 767 views
    • 14 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 2.9k views
    • 0 replies
    • 953 views
    • 0 replies
    • 2.9k views
    • 0 replies
    • 753 views
    • 1 reply
    • 3.1k views
    • 0 replies
    • 1k views
    • 1 reply
    • 902 views
    • 0 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 562 views
    • 0 replies
    • 1.7k views
    • 0 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 973 views
    • 0 replies
    • 594 views
    • 0 replies
    • 480 views
    • 0 replies
    • 3.4k views
    • 0 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 629 views
    • 0 replies
    • 476 views
  2. Tim za takmicenje HOTS

• 1 reply
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 1.9k views
    • 0 replies
    • 819 views

• Topics

• I dalje koristim letnje i zimske, najviše zbog onog što je Kili rekao: Auto mi najviše služi za porodična putovanja, i značilo mi je kad sam se po zavejanom Žabljaku kretao bez lanaca. Sve što mi je najdraže u životu mi je u autu, i taj ekstra grip na letnjim/zimskim gumama može značiti razliku između totalke i izbegavanja za dlaku. Lično nisam nešto zadovoljan čarapama. Marginalno su bolje od zimskih guma i lakše se montiraju, ali se brže troše i daleko su gore na ledu od lanaca. Čarape mi deluju dobro samo u dva slučaja: Ako ne planiraš da ideš na sneg, ali propisi nalažu da imaš nešto u kolima Ako ne možeš da koristiš lance jer ti je premali razmak između karoserije i točka
    • Da ali to nije jer je neko rekao "Murray vredi više od Dončića" - već zato što je NBA franšizna liga i važno je koji nivo ugovora potpišeš, i koje godine. Murrayev ugovor tek treba da počne, a istog je nivoa kao i Dončićev, zato mu je veća plata. NBA je rekla "Tokom sezone 2025-26 očekujemo da će vrednost zarade biti veća i timovi će dobiti toliki budžet, pa će i taj nivo ugovora nositi više para". Dakle svaki put kad čujete "Najveća plata u NBA ikada" - to često znači da je samo noviji ugovor od onog prethodnog rekorda. Mislim da upravo OKC sledeće godine ističe HRPA ugovora, a nagađa se da će i SGA i JayWil biti za supermax i max pa ćemo videti kako će im tada izgledati roster. Dakle ovog leta bismo mogli čuti vest da je SGA dobio novi rekordni ugovor od recimo 61 milion godišnje. (nagađam iz glave)
    • Ja ih imam kupljenei nosam ih sa sobom, ali još nisam pokušao da montiram 🙂 kad sam išao zimus u Sloveniju bio je u jednom momentu ozbiljniji sneg i uzbrdo, ali sam imao zimske gume pa je izvuklo bez potrebe za time. 
    • Mozda pre Benny Hill priča :D    
  • Create New...