-
Topics
-
-
može! zovemo te za test audience nemoj da brineš! treba nam objektivno sagledavanje kvaliteta ostvarenja sa strane!
-
Mislim da su uboli ravnotežu da je dovoljno drugačiji da bude zanimljiv, ali ne previše da se prosečni Amer žali kako su mu woke levičar libtardi ukrali Holivud 😄
-
kako povećati promet Galeriji na jednostavan način? Uzmeš zatvoriš sve ulice oko Ušće tržnog centra tako da ljudi ne mogu da uđu u garažu :))) Ajde što su inače smerovi kretanja zatvoreni od tipa 05. septembra pa sve do kraja ove nedelje, nego lepo ljudi zatvorili sve oko Ušća i gde će narod nego u Galeriju 🙂 Kad sam svojevremeno čitao da im ne daju dozvolu za renoviranje tržnog centra zbog galerije delovalo mi je logično ali kao možda nije, međutim sad definitivno deluje da je to strategija 🙂
-
Ne volim nešto horore, ali su objektivno najisplativiji kontent za ovo što planiramo da iskoristimo :D Možda neka psihlološka drama, ali to je teže :D Ja ću smišljati neke ideje, ti kreni polako da istražuješ te detalje i postavke, jel dosta tebi 100 eura?
-