Jump to content

OGLASI: MMO - Multiplayer - eSports

Pravila postovanja u Malim oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

687 topics in this forum

• 1 reply
    • 15.5k views
    • 103 replies
    • 14.9k views
  1. WTS Hearthstone account

• 3 replies
    • 11.2k views
    • 7 replies
    • 11.2k views
    • 2 replies
    • 10.6k views
  2. prodato

• 2 replies
    • 9.8k views
    • 74 replies
    • 8.9k views
    • 56 replies
    • 8.8k views
    • 5 replies
    • 8.6k views
    • 1 reply
    • 8.3k views
    • 5 replies
    • 8k views
  3. Za brisanje

• 4 replies
    • 7.8k views
    • 54 replies
    • 7.3k views
    • 3 replies
    • 7k views
    • 2 replies
    • 6.8k views
  4. K: Eve naloge

• 2 replies
    • 6.7k views
    • 2 replies
    • 6.4k views
    • 1 reply
    • 6.2k views
    • 0 replies
    • 5.9k views
    • 0 replies
    • 5.8k views
  5. Escape From Tarkov

• 0 replies
    • 5.6k views
  6. P: Diablo 3 RoS

• 0 replies
    • 5.6k views
  7. Otislo

• 1 reply
    • 5.5k views
    • 49 replies
    • 5.4k views
  8. Prodajem hs account

• 0 replies
    • 5.3k views

• Topics

• Opa, krekovan Doom Dark Ages, igra sa Denuvo zaštitom https://www.thegamer.com/doom-the-dark-ages-cracked-on-pc/  
    • ne rade ništa pa mogu i da pričaju šta im se prohte. ovaj podatak nije tačan, 4 puta je veći broj
    • elem uzeh da pikam malo ladder, nista mnogo, nubovske D i E lige...ali izbagovao mi se Bnet nesto...uzeh pre neki mesec joypad da bih igrao Tsushimu malo...i sad on ga je odmah prepoznao u Steamu i u onoj Game bar aplikaciji u Win 11 (da, nazalost imam to govno)...u pocetku nije smetao, ali onda je poceo da stalo izbacuje taj game bar cak i kada ne igram nista...iskljucio sam ono da ga poveze sa stimom i bnetom, ali je nastavio i smetao mi dok igram SC...na kraju sam ubio app u poweshellu...i od tada mi ne radi multi u sc remastered, stalno brlja nesto, nece da skine mape, izbacuje ovakve errore itd...sve sam ponovo reinstalirao, i Bnet i SC i Game bar, ali dzabe...ima li neko resenje osim da obrisem ovaj usrani Win 11 i stavim desetku lepo?
    • Ovi što su mene roknuli se savršeno uklapaju u taj profil što si opsisao - dvehiljadito, glave u telefeonu, tri pune bele linije koje se spremaš da nagaziš ti ne znače ništa, saobraćaj koji se kreće suprotno od toga što si ti razumeo da navigacija govori ti ne znači nipta jer si ti protumačio navigaciju da ti je tako pokazala da skreneš, i to je to. A opet, pre neki dan neka matora 60tak godina, neki auto poput Dustera, jebem ga, pretiče polako ispred nas autoputem, i KOČI, a ništa ispred. Preteknemo je, ona za nama, pa nas pretekne, pa ispred nas u voznu traku, i KOČNICA, ništa ispred. Imamo probleme u svim generacijama, čini mi se :D
  • Create New...