Jump to content

Goldenstein Inc.

The X
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Goldenstein Inc.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. kako mogu da te kontakt moze neki broj telefona ?

  2. Sta da radim kad moram da pricam istim jezikom kao masa, nemoj sta zameriti.
  3. Upravo to sam pokusavao da objasnim, ali vidim vecina je ovde glupa ko ku*ac.
  4. Daleko od toga da je nesto ukradeno od mene, jos dalje da kradem od drugih. Sve to stoji, ne podrzavam nikakav vid prevare, ali mislim da je ovde jedino resenje naci i slomiti, jer je nasa policija takva kakva jeste.
  5. Vidim da sam malo pretarao po vasim reakcijama, naravno da se slazem da treba da odgovara za svoje postupke. Samo mislim da treba mnogo vise od logova i njegove "reci" da bi se uradilo nesto ozbiljno povodom toga.
  6. Tvoje misljenje je u ovom slucaju pogresno, daleko od toga da pokusavam da "odgovorim" ljude da prijave "prevaranta", samo hocu da vidim ima li bar jedan covek koji moze da mi odgovori na pitanja jakim argumentima i to je to.
  7. To stoji, a pitanje je sta uopste znaci taj podatak, to je obicno ime i prezime, nikakav dokaz da je covek prevarant. Ne verujem da ljudi uopste imaju osnova za krivicno gonjenje, ne razumem sta bi moglo da "prevaranta" smesti u zatvor? Skajp log ne moze sigurno.
  8. A ime vlasnika bankovnog racuna glasi: Klanrur Prevarant. Pa sta im znaci adresa i racun banke, gde je tu "ugovor" iliti bilo kakva potpisana izjava, bilo sta sto u danasnje vreme znaci garanciju?
×
×
  • Create New...