Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS Be 80 Paladin

• 0 replies
    • 376 views
  2. WTS Troll Shaman

• 0 replies
    • 543 views
  3. WTS BE Female Paladin

• 0 replies
    • 618 views
  4. WTB WOW account

• 0 replies
    • 402 views
  5. WTS H Rogue

• 0 replies
    • 372 views
  6. Prodajem Battlenet account

• 0 replies
    • 461 views
  7. WTS Wow Acc

• 0 replies
    • 512 views
  8. WTS shaman/paladin

• 0 replies
    • 411 views
  9. WTB Priest

• 0 replies
    • 366 views
  10. WTS Acc

• 0 replies
    • 555 views
    • 0 replies
    • 354 views
  11. WTB

• 0 replies
    • 475 views
  12. Prodajem Wotlk nalog

• 0 replies
    • 488 views
  13. WTB

• 0 replies
    • 382 views
  14. WTS lock (A)

• 0 replies
    • 529 views
  15. WTS Rogue [A]

• 0 replies
    • 458 views
  16. Account za 20e + Game Card

• 0 replies
    • 643 views
  17. WTB ACC

• 0 replies
    • 420 views
    • 0 replies
    • 498 views
  18. WTT

• 0 replies
    • 427 views
  19. WTS/WTT

• 0 replies
    • 453 views
  20. Holy/retri pala + lock

• 0 replies
    • 394 views
  21. WTS

• 0 replies
    • 361 views
    • 0 replies
    • 571 views
  22. Prodajem druida

• 1 reply
    • 378 views

• Topics

• Pozadi su super, unutra kida.  Samo napred ocaj sa ovim farovima sa Kie raspale
    • pa da, ali to je engleska, ovo su ipak polu-ludi irci, tako da hajde da vidimo ... dosta su porušili tamo belfasta u međuvremenu koliko sam video po snimcima sa neta. dokle god se ne potpišeš zvanično možeš da uradiš šta hoćeš. sad okačiš bilbord srbija nije na world cup zbog lizardmena, mogu samo da tuže tebe ali ne i da kazne srbiju oduzimanjem FIFA poena ili šta god.
    • Znam, pogledao sam...suzio je izbor sa 100 na samo 20 knjiga:DDD Nemam pojma, kad zavrsim ove Mentate i Navigagtore Dine uzecu par WH40k knjiga pa cu videti kako mi lezi.
    • Evo sad kad smo stabilizovali Zokija, i kad sam i ja pogledao malo detaljnije i neke video materijale, mogu čak da napišem da mi novi Q7 i nije toliko loš zapravo! Poprilično su igrali na sigurno realno - to nazad mi ne smeta toliko, ceo oblik je skoro pa isti kao stari model, eto jedino taj hyundai prednji deo da reše nekim restylom i to je to. Enterijer mi zapravo deluje skoro pa isto kao stari, bar je volan jako sličan, tu su možda i najsigurnije odigrali.
    • Video sam ovo... fora je što ovo nije uradila Bosna kao država niti njihov fudbalski savez, nego neka kao organizacija "genocide survivors" lol...  smešno jebote, brendirali ljudi genocid... za 100-200 godina to će i da proslavljaju, slično kao što mi slavimo kosovski boj
  • Create New...