Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. Wtb/wtt: Pala/War

• 0 replies
    • 539 views
  2. WTS DK 80 [H]

• 0 replies
    • 544 views
  3. WTT

• 0 replies
    • 345 views
  4. wts hunter and lock

• 0 replies
    • 277 views
  5. wts 6 lvl80 and 3 lvl70

• 0 replies
    • 311 views
  6. WTS PALA,DK,MAGE

• 0 replies
    • 671 views
  7. WTS rouge [A]

• 0 replies
    • 297 views
    • 0 replies
    • 520 views
    • 0 replies
    • 424 views
  8. WTS [A] Rogue

• 0 replies
    • 460 views
  9. WTS wotlk account

• 0 replies
    • 341 views
  10. Prodajem NE Rogue

• 0 replies
    • 291 views
  11. WTT paladina [A]

• 1 reply
    • 421 views
  12. Prodaem wara

• 0 replies
    • 443 views
    • 0 replies
    • 360 views
  13. WTS priest&dk

• 0 replies
    • 334 views
  14. WTS Paladin 80 [H]

• 0 replies
    • 334 views
  15. WTB lock

• 0 replies
    • 373 views
  16. WTS Shadow Priest

• 0 replies
    • 453 views
    • 0 replies
    • 424 views
  17. WTT HPalu

• 0 replies
    • 383 views
    • 0 replies
    • 481 views
    • 0 replies
    • 458 views
    • 0 replies
    • 424 views
  18. WTST

• 0 replies
    • 469 views

• Topics

• Overite ovaj kanal sa predavanjima američke vojne istoričarke ako vas zanima ovakav sadržaj. Sjajna je.       In this lecture, military historian Sarah Paine explains how Russia—and specifically Stalin—completely derailed China’s rise, slowing them down for over a century. This lecture was particularly interesting to me because, in my opinion, the Chinese Civil War is 1 of the top 3 most important events of the 20th century. And to understand why it transpired as it did, you need to understand Stalin’s role in the whole thing.
    • govna lizardmenska, crkli dabogda   verovatnosi u pravu, ali me nervira i iz principa necu...videcemo koliko cu izdrzati :D
    • a sta, je l ima neki prob sa revancedom? nisam vec dugo u toku sa tim, ali pre nekih pola godine, matorom podesih, i od tad mu sljaka, nije mi se zalio da ima ikakav problem sa yt also, sto ne platite samo premium koj k? ja sam dugo bio u tom fazonu 'ma ne bih im platio pa kad...', ali sam uzeo pre nekih 4-5 god, kad sam skontao da vecinu contenta konzjumujem preko yt, i da mi se ne da da se cimam sa zaobilaznim resenjima za reklame na svakom uredjaju, posebno ne na tvu never looked back, to je manje vise jedina content pretplata koju i dalje placam, do prosle godine bilo 600din, pa su povecali na 800 ali i to mi smesna cifra, kad skontas na sta se sve daju pare svakodnevno
    • Ja samo da potvrdim da mi čist brave besprekorno vozi yt na Windowsu, a nastavlja da jebe sve češće na Androidu :( Neko provereno i bezbedno rešenje za Android?
    • The latest YouTube error message isn't a bug, it's another ad blocker crackdown https://www.techspot.com/news/111074-latest-youtube-error-message-isnt-bug-another-ad.html takodje playtube na androidu nije radio, pa je posle par dana bio patch i sad je ok.
  • Create New...