Jump to content

Hearthstone

536 topics in this forum

1. Klan RuR Discord server

• 3 replies
    • 31.2k views
  2. [EU] HS BattleTags 1 2 3 4

• 86 replies
    • 73.3k views
    • 2.8k replies
    • 476.9k views
    • 0 replies
    • 18.4k views
    • 1 reply
    • 21.1k views
  3. Hearthstone Battlegrounds

• 0 replies
    • 11.8k views
    • 1 reply
    • 14.5k views
  4. Promene u deckovima

• 0 replies
    • 10.2k views
  5. E ovako se to radi...

• 0 replies
    • 10.2k views
    • 0 replies
    • 15.6k views
    • 0 replies
    • 11.2k views
    • 1 reply
    • 14.9k views
    • 0 replies
    • 14.7k views
    • 0 replies
    • 12.7k views
    • 0 replies
    • 13.3k views
    • 0 replies
    • 9.7k views
    • 1 reply
    • 13.8k views
    • 0 replies
    • 9.6k views
    • 1 reply
    • 13.7k views
    • 0 replies
    • 9.9k views
    • 4 replies
    • 18.1k views
    • 0 replies
    • 9.7k views
    • 0 replies
    • 9.4k views
    • 0 replies
    • 11k views
    • 0 replies
    • 7k views

• Topics

• i kod mene mixed feelings ovo, ali malo naivan, i slabo sta nudi iskreno u kontekstu kreativnosti i nekog dubljeg utiska o ljudima
    • Juče sam pričao sa poznanikom, išli autobusom na neku planinu i u penjanju gore očeše autobus neki auto i sad auto se okrene i prati autobus do vrha i tu ono kako me nisi video dža bu nema veze, prođe to nekako, kroz tu svađu, evo ti kontkat moje firme oko nadoknade štete, itd itd, odrade šta su imali na planini krenu na dole i ovaj iz autobusa kreće da vozi po krivinama ono 100 na sat, psuje u fazonu "šta će ovo meni u životu, vozim ovde skupljam poene na vozačkoj a skupljam i kad sam privatno lice u svojim kolima sve mi se to sabira" ono ceo autobus u fazonu daj samo da stignemo do dna planine da ne izginemo, niko se ne usuđuje ni da bekne 🙂 kaže došli smo do dna za 3 minuta trajalo je kao večnost :)) 
    • Pogledah i ja ovo sinoć i moram da kažem da sam malo mixed feelings 🙂 Tj. možda mi je glavni problem što je jasno šta je radnja filma od početka do kraja, pa mi je to možda malo umanjilo dobru ocenu. Drugo ovog Frejžera kao da su sad stavili da glumi samo neke naivne paćenike 🙂 a i da ti budem iskren koliko god ga ovako gotivili nisam baš oduševljen njegovom glumom ovde. Dopadaju mi se kadrovi, okruženje, itd itd, i nije da ne može da se pogleda kao "topla priča sa hepi endom" i to mi je skroz ok, šta se sve emituje ovih dana ovo je top, nego prosto mi je odmah u prvih 15 minuta bila jasna radnja i onda sam samo čekao da se ona razvije do kraja 🙂
    • Brad Arnold, 3 Doors Down singer, dies at 47 after battling cancer 😞 ne mogu da kažem da je baš najuticajnija grupa tog grandž perioda, ali svakako jedna od značajnijih i ako ništa drugo sa 2-3 pesme koje su ostale "evergreen".   Inače i gitarsta je pre neku godinu otišao na onaj svet ali valjda nešto se predozirao lekovima koje je dobio ili tako neka priča pa je onda Bred preuzeo da svira i bubnjeve. Bili su oni i nadalje aktivni posle sa još X nekih albuma tokom 2010- i nadalje, ali to ništa nije ostalo planetarno popularno kao ti počeci.
    • sad kako imamo školarca u kući, neverovatna su ta iskustva sa tim firmama koje vode decu na ekskurziju. naravno kod nas je uvek jedna ista firma, nikad čuo za nju ranije, ne može niko da da bolju ponudu od njih jel. 🙄 potpuno jasno da ne mare za te "sitnice" poput samog prevoza dece i tako to. 
  • Create New...