Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Amnesiac je novi član NRG

Recommended Posts

nrg-amnesiac

NRG eSports je profesionalni esports sastav baziran u Kaliforniji sa League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Smite, Hearthstone i Rocket League sastavima. Tim je prevashodno postao poznat po tome što je jedan od investitora i poznati američki košarkaš Šakil O’Nil.

NRG je nedavno osnovao i Hearthstone odeljenje, i to tako što je njihov prvi član postao Amaz, što je otvorilo pitanje šta će se uopšte desiti sa Amazovim timom Archon, kada ga je i sam vlasnik napustio.

Jedini ozbiljni Hearthstone igrač u Archonu u tom trenutku je bio mladi Amnesiac, Hearthstone “čudo od deteta” koji je zasijao tokom prethodne godine i onda ove godine pokazao zašto je tu, osvojivši Americas Winter Championship. Postavilo se pitanje šta će biti sada sa njim, posebno pred BlizzCon, sada kada Archona više nema, i ovog vikenda smo konačno dobili odgovor – Amnesiac je pratio svog bivšeg šefa, i sada su zajedno saigrači u timu NRG.

William ‘Amnesiac’ Barton, kako je puno ime ovog petnaestogodišnjaka, će prvu priliku da predstavlja novi tim imati ni manje ni više nego na BlizzConu 2016, u borbi za titulu šampiona sveta i deo nagradnog fonda od milion dolara. On je i naš izbor za favorita i nadamo se da će nam doneti svih 6 packova!

 

Procitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this