Get Adobe Flash player
kruko

Hearthstone gubi “Heroes of Warcraft” podnaslov

Recommended Posts

hearthstone-heroes-of-warcraft

Veoma tiho i naizgled neprimetno se ovih dana pojavila jedna tranzicija kada je Hearthstone u pitanju. Oštre oči Redditora su primetile da je, praktično preko noći, iz zvaničnog logoa igre izgubljen donji deo imena – “Heroes of Warcraft”, i da je ostalo samo Hearthstone. On se sada nalazi na zvaničnom sajtu igre, na zvaničnom Redditu, kao i na battle.net launcheru, dok će iz same igre verovatno nestati sa sledećim patchom.

Taj novi logo je takođe pretrpeo par izmena, crta na “R” je nešto duža, boje su svetlije, a siva boja pozadine je više metalik, umesto “betonske” kako je izgledala ranije.

Odstranjivanje “dužeg” dela imena iz igre čini se može jednostavno da znači lakše brendiranje igre, koja je ionako mahom poznata samo kao Hearthstone, ali može da znači i potencijalno udaljavanje od čistog Warcraft sveta, što u neku ruku već viđamo poslednjih godinu dana, jer sve je više ekspanzija sa originalnim likovima i temama, koje nemaju puno veze sa poznatim i ustanovljenim Warcraft karakterima.

Iako je upravo Warcraft pozadina pomogla Hearthstoneu da stegne veliku slavu i popularnost među Blizzardovim fanovima kojima je bilo uzbudljivo da igraju karte sa svojim omiljenim lore likovima, Hearthstone je odavno prerastao tu osnovnu bazu, i mnogim igračima ovo je prvi dodir sa Warcraft svetom, pa se zato udaljavanje i uklanjanje epiteta “Heroes of Warcraft” u naslovu čini kao logičan potez.

Ispod možete videti razliku između novog i starog logoa.

hearthstone-stari-logo hearthstone-novi-logo

Procitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne vidim zasto bi to neko uradio. Warcraft karte su mnogo kul i mnogo je dobar osecaj i mocno kada odigras Ragnarosa, Tyriona, Malygosa, Yseru, Deathwinga bas zbog toga koliko su ti karakteri zapravo kul u wc.

Ne vidim kako ce takav osecaj da mi triggeruje neka random nova legendarna ili neka od ovih glupih svinja sto sad izbacuju....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da jednstavno rade zbog brendiranja, danas najveći broj ljudi koji igra Hearthstone zapravo ima prvi kontakt sa Warcraft svetom upravo preko njega. Kada je kretao naglasak da je to Warcraft im je odgovarao, zbog početne baze fanova, ali se sad polako izgubilo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now