Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Sjajan novi patch je stigao za Hearthstone

Recommended Posts

Hearthstone patch

Blizzard je obradovao Hearthstone fanove najviše kada su ljudi krenuli najviše da sumnjaju u njih. Nakon poslednjeg patcha koji nam je doneo gomilu ključnih balans promena, sinoć nam je nenajavljeno stigao još jedan apdejt pun sjajnih novina koje su fanovi tražili, i što je najbolje, stigao je još jedan set balans promena.

Sve Murloc karte koje su ranije davale bonus svim Murlocima, sada daju bonus samo prijateljskim Murlocima. Ovo je urađeno kako bi se balansirao mirror meč između dva Murloc paladina, kada se igrači suzdržavaju da igraju Anyfin Can Happen.

Grimscale Oracle now reads “Your other Murlocs have +1 Attack.”
Coldlight Seer now reads “Battlecry: Give your other Murlocs +2 Health.”
Murloc Tidecaller now reads “Whenever you summon a Murloc, gain +1 Attack.”
Murloc Warleader now reads “Your other Murlocs have +2/+1.”

One Night in Karazhan karte više nemaju “launch” bonus u areni i pojavljivaće se istom frekvencijom kao i ostale karte.

Ispravljeno je i par poznatih bagova. Sir Finley Mrrgglton više neće nuditi Priest hero power kada igrate kao novi Priest heroj Tyrande. Entomb više neće praviti probleme kada ga kastujete na transformed miniona. Bug koji se godinama provlačio ispod radara, Gladiator’s Longbow i Explosive Trap interakcija, sada će raditi kako treba, odnosno bićete imuni i neće primiti damage od Explosive Trap kada napadate protivnika direktno.

Verovatno najveća novina sa ovim patchom i ono  što je najviše obradovalo sve Hearthstone fanove, jeste uvođenje novih Daily Questova, čiji akcenat nije na pobeđivanju već na raznim drugim stvarima iz igre, a celu listu novih kvestova možete videti ispod.

hearthstone-quests

Procitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/21/2016 at 10:13 AM, kruko said:

Verovatno najveća novina sa ovim patchom i ono  što je najviše obradovalo sve Hearthstone fanove, jeste uvođenje novih Daily Questova, čiji akcenat nije na pobeđivanju već na raznim drugim stvarima iz igre, a celu listu novih kvestova možete videti ispod

Jeste obradovalo me je jako kada sam dobio play 30 murlocs pa to izbrisao da bih dobio play 75 murlocs,bas sam sretan,i super su ovi novi questovi,sad mozem potrositi xy vremena igrajuci glupe murloce ili se oprostiti od 100 golda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this