Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Hearthstone svetsko prvenstvo – Thijs danas u borbi za opstanak

Recommended Posts

hearthstone-world-championship-2016

Večeras od 18h po našem vremenu počinju završni mečevi grupne faze Hearthstone svetskog prvenstva 2016, mečevi koji će odlučiti ko će potpuno ispasti sa daljeg takmičenja, a ko će imati šansu da se sutra izbori za prolaz dalje u “decider” mečevima.

U grupi A će favoriti ThijsNL i handsomeguy igrati za opstanak šansi za prolaz, jer će jedan od njih ispasti. U prvom meču grupe Thjis je igrao neshvatljivo loše, iako je počeo dobro. Posebno je ostao upečatljiv njegov neverovatno čudan potez, gde je igrao Freezing Trap dok je protivnik imao jedino kartu Swashburglar na svojoj strani. 

U grupi B će zimski evropski šampion Naiman pokušati da popravi utisak iz prvog dana protiv Hamstera, dok DrHippi čeka svog protivnika u grupi C, nakon jučerašnjeg ubedljivog poraza od jednog od glavnih favorita šampionata, mlađanog Amnesiaca. Protivnik će mu biti pobednik večerašnjeg duela Yulsic vs Breath.

Na kraju, igraće se eliminacioni meč grupe, gde mladi Rus Pavel, pobednik Last Call turnira izlazi na megdan kineskom igraču DDaHyoNi.

Naša predviđanja su  da će favoriti uglavnom supeti da isprave loš start, odnosno da ćemo sutra u Decider mečevima gledati Thjisa, Naimana, Pavela i Breatha. Ko su vaši favoriti?

Mečeve možete praiti uživo na Twitch kanalu – www.twitch.tv/playhearthstone

Procitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this