mIRA Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 weeeeeeee :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Evoluiraću na RUR-u. :)) šteta što sledeći korak u evoluciji tebe i tebi sličnih nije ekstinkcija. to bi bilo baš infer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Cause women like that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 izvini, neo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Šteta što sledeći korak u tvojoj evoluciji i evoluciji tebi sličnih nije ekstinkcija. To bi bilo baš inferiorno! Fixed. :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Dobar prema bivšoj ribi koja ti je dala nogu i ovca su isto. Ko joj jebe mater, nek bude dobar prema njoj sad taj drugi zbog koga te je ostavila a ti idi traži novu. pa ne bih se slozio sa ovim... mislim,ok,sjebala me,nije islo,ne voli me,sta god...ali nije ona mene prevarila,niti mi ubila nekog pa da je mrzim...Ovo kazem za neke duze staze,jer bi joj u ovom trenutku glavu skinuo sa ramena...ali to ce me vec ujutru proci,i opet cu je voleti do neba :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 kol'ko je tebi dobro -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 to je to. dakle,verovatno se zavrsila vezica sa onom devojcicom...kao treba da pricamo u subotu,ali ne verujem da bilo sta tu moze da se promeni... u ovom trenutku iskreno mrzim zenski rod(verovatno ukljucujuci i svoju kevu),ali dobro,proci ce me... valjda svako treba da prodje kroz ovu "dao sam ti sve,uvalila si mi kurac" fazu,i posle shvati kako treba da se ponasa... IDEMO BRE ZIVOT JE LEP!!! I'M SIIIIIIINGING IN THE RAAAAAAAAIN,OH WHAT A GLOOOOOORIOUS DAAAAAAAY! KOji je tebi kurac, mogao bi da muvas koju oces ribu, da sam gej smuvo bi se stobom :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 hun gari Vojvodjanski Madjari = Hun Gari :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) [8D] uvalio se doca :( Edited November 5, 2008 by peja_ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 sry matori [:p] [:p] Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 pravi si djavolak [}:)] The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 KOji je tebi kurac, mogao bi da muvas koju oces ribu, da sam gej smuvo bi se stobom :D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 @nikita :* :D @igore evo i za tebe da ne bude svadje :* :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Lep decko zato se I potpisuje Leshko :D nego ima li nekih dobrovoljaca da donira krv potrebna O pozitivna :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Lesko ti si prava pugna, moram ti to priznati. Ugledaj se na vudsija covek je cvrst ko stena, zdere cement a pisa sirce. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 pugna? Sta je to jbt? :)) pa vudi nam je svima idol u svakom slucaju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Vojvodjanski Madjari = Hun Gari :D Na teritoriju danasnje madjarske su nastanjivali huni u periodu dok im je ta teritorija data od strane rimskog carstva te sam insinuirao na to, a eto i odakle vojvodjanima GARI .. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 ^ hahaahhaha maaaa daaaaaaaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 nakanio sam se i posle skoro 2 godine igranja (ukljucujuci i pauze) presao sam igru koja mi je blejala na polici nebrojano dugo meseci sad mogu mirno da spavam :D laq noc Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Shakira shakira... MOZE LI JEDAN DAN BITI USRANIJI ? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 U jebem ti igro sam call of duty onaj najnoviji sto tek treba da izadje, do jaja izgleda :) U stvari kad to je call of duty 4, samo u WWII svetu, i takav je do jaja :) E da inache Leshko brate, ceo rur se kladio da ce da te shutne riba :( Previshe si leptiritj bio za nju izgleda, mora da si joj mnogo popustao :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Lesko, moj savet ti je da sada i ako imas sansi da izgladis nesto, to ne uradis, veruj mi lakse ce ti biti da jednom vec zavrsis sa tim nego da krpis vezu 6 puta...bajke ne postoje...jos 6 milijardi zena ti je ostalo, od toga odbacis 4 milijardi ruznih :D, 1 milijardu retardiranih i kurvica, narkomanki i ostalo :D Znaci jos samo milijardu zenaaaa :D Ako hoces da se ubedacis mnogo evo i tu da ti pomognem gay pesmom 3 doors down - here without you :D Odo da zaspim uz ALF-a ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts