FATA Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 ne znam jesi li video, ali ceo januar je pun vrh borbi! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 27, 2014 Author Report Share Posted December 27, 2014 С обзиром колико је ова година била прејадна што се тиче борби, за следећу се најављују баш добри турнири. Само да заобиђу повреде. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 ne znam jesi li video, ali ceo januar je pun vrh borbi! Jesam, ali ovo ima posebnu draz posle one tuce na konferenciji :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 http://www.mmafighting.com/2015/1/2/7475913/ufc-182-weigh-in-video Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 (edited) UFC 182 stream link http://www.vipleague.me/boxing/274399/1/ufc-182:-fight-pass-exclusive-announcement-live-stream-online.html jones vs cormier kasnije veceras. za slucaj da ovaj gore link ne bude radio http://www.vipleague.me/sports/ufc.html Edited January 4, 2015 by neverdie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 http://myp2p.sx/others/la155a41-ufc-182-jones-cormier evo jos jedan, radi bez stucanja Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 http://mmajunkie.com/2015/01/ufc-champion-jon-jones-tests-positive-for-cocaine-reportedly-enters-rehab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 MMAjunkie today confirmed... obavezno pogledati video na dnu clanka, stvarno wtf Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 vidim da su Andersona uhvatili da piski vruce.Steta,ovim je bacio senku na celokupnu karijeru. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Upravo to...Mada je njemu lova mnogo važnija - $600k za borbu, $200k za pobedu i procenat od PPV-a. Ali mi Diaz nije jasan, jer je po ko zna koji put pozitivan na kanabis i sad je pitanje na koliko će da popije suspenziju Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Tebra, jel si ti onaj komunalni policajac? :DDDDDDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) jebote, ja sam to odma pomislio :D "ubi, zakolji, da svercer ne postoji!" :D Edited February 5, 2015 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Dragan Boyka Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 je l' pratite? ja nekoliko meseci nisam nista gledao, sad nadoknadjujem propusteno. prvo sto sam gledao je UFC 187, evo i utisaka: Cormier vs Johnson za Johnsona sam prvi put cuo juce (eto koliko pratim =(), podseca me do jaja na Tajsona. mislio sam u pocetku da je mladji, napaljeniji i jaci od Cormiera, ali ga je ovaj sabio samo tako. izmorio ga kao konja, bas se videlo da Johnson jedva dise u drugoj rundi. a kako i ne bi, kad 10 minuta nosi Cormiera na sebi. par puta ga je Johnson lepo pogodio, ali jebiga. sad cu da odgledam ostale njegove borbe. Browne vs Arlovski Arlovskog sam oduvek gotivio, cak i kada ga je Fedor uspavao u skoku pre par godina. Browne mi je ostavio fin utisak kada sam ga ranije gledao, ne znam kako mu sad ide. mec je bio spektakularan, pravi HW fajt. Arlovski ga je bas fino izudarao tokom cele runde, mada se jesam usrao malo kada ga je Browne umalo nokautirao na oko 1:10 do kraja prve runde. u sustini se videlo da je Browne gotov, nije mogao da stoji na nogama uopste, ali to je to sto gotivim kod HW borbi, jednim dobrim udarcem se sve promeni. btw, je l' to Browne povredio desnu nogu? ili jednostavno ne moze da stoji od udaraca? delovalo mi je kao da ga samo desna noga malo zeza, leva je bila okej. Weidman vs Belfort ne gotivim ni jednog ni drugog nesto pretarano, al' barem su se fino izudarali. Miocic vs Hunt (UFC Fight Night 65) au, sta se desilo Huntu? wikipedia kaze da je popio 361 udarac. okej, izdrzljiv je (i nije pao na kraju), ali svejedno je nerealno koliko ga je Hrvat polomio od batina =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 27, 2015 Author Report Share Posted May 27, 2015 Хант скида много кила пред меч, није ни чудо што је гасирао после два минута меча, видело се да не може да стоји, остало је било само иживљавање, судија је требало да прекине у трећој рунди. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Miocic taktički razbio Hunta. A Ufc 187 je definitivno najbolji event ove godine za sad. Što se tiče Johnsona lik je car, borenje u 170diviziji, otkaz od ufc-a, prebijanje Arlovskog u HW diviziji, vraćanje u ufc, sabijanje svakog protivnika do Cormier-a. Pravi comeback story al jbg mora još da radi na sebi ubilo ga rvanje Cormier-a. Nisam mislio da će ga tako izmoriti DC. Protiv Phil Davis-a rvanje je bilo zanemarljivo. Ali se videla razlika između DC-jevog olimpijskog rvanja i Phil Davisovog (koje važi za jedno od boljih u mma) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 veceras cain - werdum ne znam koliko ce zanimljiv biti mec obzirom da je cain pokretni "gas tank" i da je jedini nacin da werdum pobedi da ga nokautira. blago receno to se granici sa naucnom fantastikom pa verujem da ce mec trajati onoliko koliko cain bude zeleo... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 ma jok najbolji bjj teskas nema nikakve sanse u parteru. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 13, 2015 Author Report Share Posted June 13, 2015 (edited) Биће занимљиво. Јесте Кејн убица, али Вердум је изузетно напредовао и не боји се да се побије на ногама, што је показао против Хапе. Мислим, верујем ја да Кејн добија, али биће занимљиво. Не треба заборавити ни Алварез - Мелендез, Гастелум - Маркарт... Једва чекам турнир. :) Edited June 13, 2015 by Elvis J. Kurtovic Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 @danilo zasto uopste mislis da werdum ima prednost u parteru? cain je odlican rvac plus isto tako ima bjj crni pojas, ne treba pominjati da trenira zajedno sa DC-om... mislim da je jedina prednost werduma to sto se cain nije borio od oktobra 2013 tjs. 18 meseci, dok je werdum za to vreme imao koliko toliko 2 prosecne borbe (ne mogu reci da su hant i brown top klasa, ali ih svakako ne treba potcenjivati).. sve u svemu mislim da ce werdum dosta taktizirati i da mec nece biti upola zanimljiv kao cain-JDS 3. nadam se dobroj borbi i to je jedino sto me zanima ;-) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 13, 2015 Author Report Share Posted June 13, 2015 Брате, нема тактизирања док је Кејн свуд по теби. А за партер бих се сложио са тобом, до сад се углавном показало да ђиу-ђицу мајстори не могу ништа у партеру против врхунских рвача. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Nije Werdum bilo kakav dziju majstor, lik je potpuno drugi nivo. Po meni on, Jacare i Maia su za klasu bolji bjj mastori od svih ostalih ufc boraca. Ali nije ni Cain glup, ne verujem da ce se mnogo zadrzavati u guardu kod Werduma ako ga bude bacao. Verujem da ce biti malo gnp pa da ce ga pustati da ustane. Takodje sumnjam da ce Werdum uspeti da baci Caina na ledja, ali ako bi se slucajno nasli u takvoj situaciji verujem da bi bilo veeeooma opasno po Caina. Moja prognoza je Cain tko round 2/3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 @danilo zasto uopste mislis da werdum ima prednost u parteru? cain je odlican rvac plus isto tako ima bjj crni pojas, ne treba pominjati da trenira zajedno sa DC-om... mislim da je jedina prednost werduma to sto se cain nije borio od oktobra 2013 tjs. 18 meseci, dok je werdum za to vreme imao koliko toliko 2 prosecne borbe (ne mogu reci da su hant i brown top klasa, ali ih svakako ne treba potcenjivati).. sve u svemu mislim da ce werdum dosta taktizirati i da mec nece biti upola zanimljiv kao cain-JDS 3. nadam se dobroj borbi i to je jedino sto me zanima ;-) pa ti si rekao da Werdum nema nikakve sanse u parteru.Cain moze dobro odraditi parter jedino ako napravi dobar uvod u stand up-u.Kad govorimo o parteru,svi Werdumovi protivnici su bezali od partera ili su se zajebali.Cain je ekstra rvac i uvek je dolazi prespreman,ali u ovoj borbi rvanje mu moze samo pomoci da izgradi dobru gnp situaciju.Moja prognoza je da ce Cain drzati borbu na nogama i drzati Werduma pod konstantim pritiskom,a parter eventualno ako je vec dobro potresao Werduma.Iskreno,meni je ovo 50-50 borba. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Брате, нема тактизирања док је Кејн свуд по теби. А за партер бих се сложио са тобом, до сад се углавном показало да ђиу-ђицу мајстори не могу ништа у партеру против врхунских рвача. ne znam da li si gledao overim - werdum i na koji nacin se werdum borio u toj borbi? naravno da niko ne zeli kejna po sebi, ali mislim da ce werdum traziti manje bolniji nacin da izdrzi 5 rundi... dosta kretanja, boksa, i mozda poneki klinc uz kavez tu i tamo... Nije Werdum bilo kakav dziju majstor, lik je potpuno drugi nivo. Po meni on, Jacare i Maia su za klasu bolji bjj mastori od svih ostalih ufc boraca. Ali nije ni Cain glup, ne verujem da ce se mnogo zadrzavati u guardu kod Werduma ako ga bude bacao. Verujem da ce biti malo gnp pa da ce ga pustati da ustane. Takodje sumnjam da ce Werdum uspeti da baci Caina na ledja, ali ako bi se slucajno nasli u takvoj situaciji verujem da bi bilo veeeooma opasno po Caina. Moja prognoza je Cain tko round 2/3. nije bitno koji je werdum nivo... zasto to kazem? tesko je raditi bjj znojav tjs. 5x teze je uraditi tehniku nego u kimonu, a da bi doslo uopste do pokusaja tehnike treba da zavrse u parteru. kejn na ledjima? i dont think so... onda ostaje opcija gde je werdum na ledjima, a cisto sumnjam da werdum zeli bilo sta slicno kejnu na sebi pa makar to bilo i 2min.. biju se 5 rundi i moje misljenje je da postoji 20% sanse da ce se mec zavrsiti nekim jezivim nokautom i 80% da ce otici u desizn. pa ti si rekao da Werdum nema nikakve sanse u parteru.Cain moze dobro odraditi parter jedino ako napravi dobar uvod u stand up-u.Kad govorimo o parteru,svi Werdumovi protivnici su bezali od partera ili su se zajebali.Cain je ekstra rvac i uvek je dolazi prespreman,ali u ovoj borbi rvanje mu moze samo pomoci da izgradi dobru gnp situaciju.Moja prognoza je da ce Cain drzati borbu na nogama i drzati Werduma pod konstantim pritiskom,a parter eventualno ako je vec dobro potresao Werduma.Iskreno,meni je ovo 50-50 borba. ne vidim u kom sam postu to napisao? napisao sam da je jedina opcija da werdum dobije da nokautira kejna, a to nema uopste veze sa tim da li je werdum dobar ili los u parteru... ne vidim ovu borbu kao 50-50, vec vise 75%-25% u kejnovu korist... nadam se interesantnoj predstavi pre svega Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 nije bitno koji je werdum nivo... zasto to kazem? tesko je raditi bjj znojav tjs. 5x teze je uraditi tehniku nego u kimonu, a da bi doslo uopste do pokusaja tehnike treba da zavrse u parteru. kejn na ledjima? i dont think so... onda ostaje opcija gde je werdum na ledjima, a cisto sumnjam da werdum zeli bilo sta slicno kejnu na sebi pa makar to bilo i 2min.. biju se 5 rundi i moje misljenje je da postoji 20% sanse da ce se mec zavrsiti nekim jezivim nokautom i 80% da ce otici u desizn. Istina da je teze uradiri tehniku znojav, ali nisi toliko znojav u prve 2 runde. Fora je sto je werdum jako, jako dobar i iz defanzivnog guarda i zato kazem da je drugi nivo. Slazem se da je jako zajebana stvar uhvatiti polugu/gusenje/stagod Cainu iz defanzivnog guarda dok ti on otvara lobanju. Ali tako je i Fedora zavrsio dok se jos ni oznojili nisu. Samo kazem da sam na Cainovom mestu, ne bih rizikovao i ulazio u parter bar ne u prve 2-3 runde dok se Werdum ne izmori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts