Jump to content

Dzejmi Oliver

FATA

Recommended Posts

Ovo je mene pogodilo. Ovo je mega glupa izjava shto si ti napisao... Dechko je bio godinama Jamiroquai-jev kuvar, koji je svakako trazhio [irony]neshto na brzaka iz kesice da mu se skuva[/irony].

E sad ovo "kad je pochinjao" nisi dovoljno definisao, da li mislish na emisiju, ili uopshte. Mada i u emisijama je pravio izuzetno zajebana jela, iako nama to izgleda vrlo lako kad on to pravi :) Tako da ni tu neshto nisi mnogo u pravu :]

mora da me zajebavash ..

hmm naishao sam na mnogo ovakvih mishljenja od ljudi koji vole da prichaju o temi. lichno i sam naginjem toj ideji da on nije neki o-m-g kuvar (barem ovoga shto je prikazao na tvu).

a shto se tiche zajebanih jela, odgledao sam celu s1s2s3 (i to skoro) i samo u s3(kichen) ima nechega shto ne mozhesh bez nekog malchice vetjeg skilla od retarda da spremish.

ali dobro, mozhda razlikujemo nivoe poshto svako polazi (valjda) od sebe.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ok, ajde reci mi onda koje kvalitete po tvom mishljenju treba da ima neki "o-m-g kuvar" i kako on te svoje kvalitete treba da prezentuje na TV-u, kako bi ti stekao takvo mishljenje? I ne samo ti, nego vecina ljudi koji misle da je veliki zabavljach samo i dobar prezenter...

Poshto ochigledno izgleda, da vecini ljudi ovde, dok on lichno ne skuva neshto, nece priznati njega kao vrhunskog kuvara (ali dobro to su ljudi sa ozbiljnim predrasudama).

Naravno da uvek polazimo od sebe. Ja npr. nemam blage oko kuvanja ali u potpunosti shvatam shta sve on radi, zato shto na to realno gledam. Dok moja keva npr., za koju mogu da kazhem da vrhunski kuva, isto tako viche "ma to je bre prosto, samo malo ovo i ono" i tako dalje preprichava shta on radi u emisiji, a nikako da je na kraju vidim kako spremi taj njegov "prosti" recept iako je ja 100x teram.

edit: mrtvi typo :[

Edited by VoOdoO...

Got some minuses for free?

Hej ako vam se gleda Dzejmi potrazhite negde i Kitchen chemistry, mislim da su davali na avali pre mozda par meseci. Uhvatio sam dve-tri epizode na kratko i deluje interesantno.

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

Ima neki recept sa filetima ribe, nesto u foliji za 20 min, spremao je on zeni, probao sam to da spremim sve sastojke sam nasao u maxi diskontu, samo sam izbegao articoku, frhunski je ispalo jbg sve je stvar ukusa, a zacine posle mozes sam da miksas poenta je neki redosled..................

SENKA, IVKE

a za dei-ja, jebi ga, tesko bi na tv prosao sa martinkama, fajerkom i kokardom, dok sprema seseljevu ljutu u sosu "filaret"

jebiga

I lol'd heartily. [roflmao]

I ne mora da znachi da ne bi prosh'o. Mozda ne odma' kao zasebna emisija, ali recimo ako bi krenuo kao segment u "Zikinoj Sharenici" pod nazivom "Shta to mirishe na Srbski patriotizam u De1jevoj kujni"? Zatim kolumna "Radikalni zalogaji!" u Velikoj Srbiji i neka web episodes varijanta na stormfront-u. De1, uzmi me za menadjera! :)

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

I lol'd heartily. [roflmao]

I ne mora da znachi da ne bi prosh'o. Mozda ne odma' kao zasebna emisija, ali recimo ako bi krenuo kao segment u "Zikinoj Sharenici" pod nazivom "Shta to mirishe na Srbski patriotizam u De1jevoj kujni"? Zatim kolumna "Radikalni zalogaji!" u Velikoj Srbiji i neka web episodes varijanta na stormfront-u. De1, uzmi me za menadjera! :)

Hocu normalna stvar, ne radi se uopste o njegovom izgledu niti se radi o tome sta je i ko je, ima par dobrih fora ali u sustini pravi vecim delom sranje nego sto pravi dobru klopu, to je moje misljenje e sad ko sta voli...

SCJP.png

Hocu normalna stvar, ne radi se uopste o njegovom izgledu niti se radi o tome sta je i ko je, ima par dobrih fora ali u sustini pravi vecim delom sranje nego sto pravi dobru klopu, to je moje misljenje e sad ko sta voli...

QUOTE (voodoo_ @ Sep 29 2008, 20:34)

I izgleda kao random british fag!

word

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ko si ti da ocenjujes kakvu klopu pravi? da bi nesto ocenio moras prvo da probas u sta sumnjam, a drugo covek se bavi kuvanjem vise od 15g i spremao je hranu za engleskog premijera i jos koje kakvu elitu. to sto ga ti ne volis nije nas problem.

prevelik ti avatar m8

ko si ti da ocenjujes kakvu klopu pravi? da bi nesto ocenio moras prvo da probas u sta sumnjam, a drugo covek se bavi kuvanjem vise od 15g i spremao je hranu za engleskog premijera i jos koje kakvu elitu. to sto ga ti ne volis nije nas problem.

Pa sta ja nemam pravo da ocenjujem to sto on pravi, pravio sam par njegovih jela i ima nesto sto je dobro ali mahom je neki krs, kombinuje sve i svasta a ukus je ocajan bar meni, e sad o ukusima ne vredi raspravljati.

@fatso

To sto izgleda ko british fag nema apsolutno veze sa tim sto se meni ne svidja sva njegova klopa.

SCJP.png

Dakle

izgleda ti kao fag (potvrda vuduovog stava)

Onda ne je to nebitno

Onda jeste fag

Plus ne svidja ti se njegova hrana ???

Aman zaman!

To sto si komsiji ukrao par vocki pa ih zalivao topljenom Kondivit cokoladom i сијецканом хајдучком травом, амин, nije bas pravo merilo njegovog umeca.

Mislim budi iskren i reci da ti se ne svidja jer je englez. Da je slucajno пресвијетли православни брат из роосије, онда би његова пресвијетла храна чинила разна богоугодна дијела стомаку твојемуууу, амииин.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

prstohvat soli

~II~ secera

Jel ti stvarno bilo lakshe da napises ~II~ umesto josh jednom prstohvat ili samo c/p? :))

Da ne bude off, meni je ok koncept Dzejmija i često sam gledao emisije da bih video kako se on loži dok to sve pravi i kako objašnjava a ne da bih kasnije to probao da napravim.

Sad ću verovatno otvoriti neki flejm, nadam se da ne :) ali u tom konceptu tako tih "opuštenih" kuvarskih emisija meni se više dojme oni Najdželini zalogaji, valjda zato što ona ima tako strava glas plus "smirujuć" a i faca joj je prijatna i onda se baš odmorim gledajući tu emisiju.

A od domaćih ona Kuhinjica uopšte nije toliko loša, ok je produkcija i fini su recepti.

Dakle

izgleda ti kao fag (potvrda vuduovog stava)

Onda ne je to nebitno

Onda jeste fag

Plus ne svidja ti se njegova hrana ???

Aman zaman!

To sto si komsiji ukrao par vocki pa ih zalivao topljenom Kondivit cokoladom i сијецканом хајдучком травом, амин, nije bas pravo merilo njegovog umeca.

Mislim budi iskren i reci da ti se ne svidja jer je englez. Da je slucajno пресвијетли православни брат из роосије, онда би његова пресвијетла храна чинила разна богоугодна дијела стомаку твојемуууу, амииин.

HAha jeste bas zato sto je englez, nego da predjemo na stvar, pazi nisam rekao sve, na primer fazon sa zamotavanjem ribe u foliju dodavanjem maslinovog ulja malo persuna i sitno seckanog belog luka je odlicna stvar posebno kad pripremas skushu, e sad ima i jako dobar fazon sa curetinom, batake puni isto malo stavi persuna slanine i pomorandza verujte odlicno je, sve je to super ali ima neka djubra gde stavlja neke travuljine i to kad se spremi ne lici ni na sta. Ja licno spremao neku njeogovu salatu, ocaj tezak.

Znaci nisam ja rekao da mu je sve lose ima jako dobrih fora, moze dosta da se nauci ali u sustini klopa mu je previse eksperimentalna, doduse po meni super fazon mu je isto ono sa krompirom malo ga obari i onda stavi u rernu, posle bude onako hrskav sto je mnogo kul. :)

A probao si bash svu?

Nije ti palo na pamet da si mozda lose spremio?

Ne ja sam je sasvim dobro spremio, spremao sam vise njegovih jela i 90% su dobra jer sam radio sa namirnicama koje su proverene i koje po meni daju dobar ukus kad se smesaju, ali 2-3 puta sam eksperimentisao i pravio po njegovom receptu i ispalo je sranje po mom ukusu, e sad ukusi su razliciti mojoj kevi se na primer svidja a meni je jako odvratno.

SCJP.png