AlexG Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Kako je slika Sonje Savic promenila Srbiju? Ako cemo tako onda nek idu i ove: Edited September 30, 2008 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 i naravno :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Ako je milan tarot i vidovita zorka, onda je i jedna velika glumica kao i ostali veliki glumci. Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Kako je slika Sonje Savic promenila Srbiju? Ako cemo tako onda nek idu i ove: Gde je mozak da stavis ckalju i ovog danila lazovica medju ove ljude? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 nije mi jasno, kacite random slike. ja za ovu imam objasnjenje [/img drzava nam se raspala zbog chobanskog roka. ne bi bilo rata da ovi likovi nisu postojali, posle njih je jednostavno moralo da pukne, od epicentra prema obodima ok,potpuno se slazem da je Bijelo Dugme chobanski rok tj da cak ni ne zasluzuje rec rok pri kategorizaciji,ali ne kontam zasto se zbog njih (ili zbog slicnih ljudi) raspala drzava na onaj nacin? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Gde je mozak da stavis ckalju i ovog danila lazovica medju ove ljude? Mohi, smatram te za bistrog momka koji moze da poveze dva i dva... No, da pojasnim: protagonist je okacio sliku Sonje Savic, koja je, nazalost, nedavno preminula. Moje pitanje je bilo kako je slika Sonje Savic promenila Srbiju i, ajde da ne serem i ja mnogo, kako je Sonja Savic promenila Srbiju? Prateci tu logiku okacio sam slike upokojenih dramskih umetnika koji su mi u datom trenutku pali napamet. Eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Stija stari shaljivdzija. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 (edited) :) stavili ste danilovica,al ajde da stavimo i ostale :)) Bogovi :) i?! evo slike ali jako se slabo vidi,ali opet svi znamo sta je :))) Edited October 1, 2008 by mrk1 Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 dajte ono kad primamo zlato u atini a ustaše odlaze u svlačionicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Бијело дугме је основни узрок распада СФРЈ. уз то иде и Плави оркестар и Црвена јабука и остали севда'-рок. Суаааадааааа, Суаааадаааа... мислим, разумете да се то није дало издржати, морали смо да се поубијамо после тога... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Mohi, smatram te za bistrog momka koji moze da poveze dva i dva... No, da pojasnim: protagonist je okacio sliku Sonje Savic, koja je, nazalost, nedavno preminula. Moje pitanje je bilo kako je slika Sonje Savic promenila Srbiju i, ajde da ne serem i ja mnogo, kako je Sonja Savic promenila Srbiju? Prateci tu logiku okacio sam slike upokojenih dramskih umetnika koji su mi u datom trenutku pali napamet. Eto... Ja sam samo hteo da izrazim moje gnusanje prema stavljanju likova ove dvojice pored ovih ostalih. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts