Jump to content

Heroes

sinister

Recommended Posts

poznato vam je ono kada se za tv seriju kaže "it jumped the shark"?

e, pa, u mojoj knjizi, svaka SF i srodna serija preskoči ajkulu onog momenta kada se putovanje kroz vreme uvrsti u glavnu mitologiju. toliko.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to jeste,

mada ja njih kontam, hoce da naprave da svaki lik bude glavni lik, u stripovima je to lako, u tv seriji... teeeskoooo, ova sezona se mora odgledati jaaaako pazljivo, ako propustis dve sekunde propustio si tonu :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

meni je cela treća sezona sranje gadno, čak sam utorkom krenuo pre da gledam PB nego Heroje, što je tužno

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Dobro su se setili da ubace kevu koja je inace najbolji lik u seriji. Da se razumemo, serija je govno, ali realno, produkcija je vrh + superherojske moci, sta covek vise da trazi. Jedino se plasim da ne pocnu da ulaze mnogo u naucna objasnjvanja, jer ce to izgledati presmesno, kao sto sada izgleda.

Bilo bi kul da neko nabroji moci koje trenutno imamo, ili da da neki link za to.

Imash na wikipediji...kucaj heroes pa tomo u onom desnu uglu ja mislim da je bash link...ako ne onda negde u tekstu...znam da sam se prevrnu dok sam nabasao...

previse storilajnova i previse nelogicnosti recimo

rekoh jos na kraju prve sezone da serija pocinje da lici na neku sapunicu, prica se ne odvija nego zavija i naravno svako malo se neko resurektuje. nema kontrasta, phun deo su totalno zaboravili , hiro je zanimljiv, ali ne toliko :P

Pa kao Heroes je od pochetka High Budged Not-Spanish Spanish Serija? I to je upravo shto ga proslavio? Like Captain Obvious? Poshto nema nishta loshe u konceptu shpanskih serija...samo da nisu shpanske...thats what sells shit...

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

• 3 weeks later...

Bice jer Piter iz buducnosti ima oziljak, a ima i moci, a da je imao moci, ne bi mogao da zaradi oziljak, znaci dobio je moci nazad posle oziljka!

Sve sam provalio, villansi ce da izgube!

lose si provalio... drugi timeline

da piter nije bio indisposed, pomogao bi claire, syler ne bi uzeo regeneraciju, i ne bi uspeo da oslobodi lvl 5, samim tim hiro ne bi imao razloga da adama iskopa i therefore, artur ne bi uzeo adamovu regeneraicju i ostao bi u krevetu

see what i did there? :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

hmmm nova epizoda... its coming... i dont get it...

ocigledno cale ima moc da uzme moci, ali opet zasto nije uzeo hiru vec ga je spustio na nivo desetogodisnjaka, i jos ga pritom teleportovao nazad, zasto? iz rispekta prema matorom nakamuri? sajler ce da prca elektrobejb provereno... znaci to je akcija... ubijes caleta ribi, pustis je da te muci pa je prcas? to moram zapisati :)