Guest Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 chika moma beshe:)) čika todo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 laku noc rurovci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Stigao sejf end saund! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 ^lol? tuborg flasica 250din...pa ti vidi da li se napijes za 500... @cry pa brate velika guzva,nemas mesta da se pomeras,cene jako visoke,iako je bila prica da ce biti "promo"...Muzika,dok sam ja bio,isao neki house,ali dosta star house,bas bas lose... @topic bas sam tesko ustao...ajde sto sam neispavan,nego sam polu bolestan,i sto je najgore pojacava se...tako mi i treba kad vidim da nema fervexa u kuci i mrzi me da odem da ga kupim...Moram da se zalecim do subote,dan u najavi obecava... :) brate kad sam ja bio brucosh sve zurke su bile tipa "studentske" cene,tako da ono,mogao si da se napijes za 500 dinara :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 e da, 3 jebene srne su mi presle put! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 kada spavate sa devojkom jel vodite ljubav sve lepo ili je cepate onako krvnichki don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 spavanje ? sa devojkom ? sta je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 kada spavate sa devojkom jel vodite ljubav sve lepo ili je cepate onako krvnichkiNaravno da je krvnichki! @tema: Neshto sam srecan , bez razloga xD ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 krule, i ja preporucujem wordpress isto :) lak za editovanje, mo's mu uraditi sta god pozelis... @ thread raspad odo da spavam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 @tema: Neshto sam srecan , bez razloga xD da nije pala ona hemija sto si reko pre par dana da ti treba :D @ idem polako da se uspavam neke glupe filmove Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 oooo dobro jutro dobri ljudi! :) nesto sam lepo ispavan,iako nisam nesto dugo spavao.Idem do faxa,imam jedno predavanje,i onda sam free...Voleo bih kad bih imao strpljenja da se oshisham posle,ali sumnjam...u svakom slucaju,nadam se lepom danu. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 dan obecava u potpunosti. dobro jutro ljudi Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Jutro dobro... lol...vole one nekad krvnicki.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 čika todo! lol, yesyes, todo:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 (edited) brate kad sam ja bio brucosh sve zurke su bile tipa "studentske" cene,tako da ono,mogao si da se napijes za 500 dinara :) Situacija se drasticno promenila od proslog oktobra,Grujane :) typo. Edited October 3, 2008 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 :O 3 NEDELJE! To ti je sve od onog kretena Miskovica, jebo ga pas u dupe smrdljivo! @topic I dalje kasljem kao magarac i to me jako nervira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Sunchano je i danas ... weee! Sad posla nekog, pa onda napolje na brzaka, pa opet posao, pa posle na čaj, pa onda do redakcije da ispratim rockband koncert, pa onda rhh, pa onda ko zna i taaako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 weee! De si Miro! Nešto mi pade na pamet da sadašnji komp ne nadograđujem uopšte više, jerbo ionako ne igram ništa haj-tek, nego kad zastari, da ga prodam i kupim sebi laptop. Sa druge strane, ima pet puta da promenim mišljenje tako da od ovog verovatno neće biti ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 'DESTE LJUDI!?!? EVO ME NA FUCKSU!! CAOS!! ;] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Petak \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 Isti kurac ko i svaki drugi dan \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 covece,skoro 4 meseca se nisam radovao petku,bilo mi je potpuno isto...nedostajao mi je taj osecaj... PETAAAAK \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 lesko, kada pocinjes da radis u etni ponovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 pa ne znam da li cu... ja sam hteo da radim jer sam mislio da necu studirati...ali onda mi je ovo izletelo,i plus cu verovatno vec sad poceti da se spremam za fdu... u svakom slucaju,jos sledecu nedelju moram da vidim kako stojim sa vremenom,pa cu videti da li cu nastaviti...a ako budem nastavio,to ce biti 2-3 puta nedeljno max! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Kewa izashla iz operacije, sve je proshlo ok! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts