Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^lol?

tuborg flasica 250din...pa ti vidi da li se napijes za 500...

@cry pa brate velika guzva,nemas mesta da se pomeras,cene jako visoke,iako je bila prica da ce biti "promo"...Muzika,dok sam ja bio,isao neki house,ali dosta star house,bas bas lose...

@topic bas sam tesko ustao...ajde sto sam neispavan,nego sam polu bolestan,i sto je najgore pojacava se...tako mi i treba kad vidim da nema fervexa u kuci i mrzi me da odem da ga kupim...Moram da se zalecim do subote,dan u najavi obecava... :)

brate kad sam ja bio brucosh sve zurke su bile tipa "studentske" cene,tako da ono,mogao si da se napijes za 500 dinara :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

brate kad sam ja bio brucosh sve zurke su bile tipa "studentske" cene,tako da ono,mogao si da se napijes za 500 dinara :)

Situacija se drasticno promenila od proslog oktobra,Grujane :)

typo.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

weee!

De si Miro!

Nešto mi pade na pamet da sadašnji komp ne nadograđujem uopšte više, jerbo ionako ne igram ništa haj-tek, nego kad zastari, da ga prodam i kupim sebi laptop. Sa druge strane, ima pet puta da promenim mišljenje tako da od ovog verovatno neće biti ništa.

pa ne znam da li cu...

ja sam hteo da radim jer sam mislio da necu studirati...ali onda mi je ovo izletelo,i plus cu verovatno vec sad poceti da se spremam za fdu...

u svakom slucaju,jos sledecu nedelju moram da vidim kako stojim sa vremenom,pa cu videti da li cu nastaviti...a ako budem nastavio,to ce biti 2-3 puta nedeljno max!

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...