killYg0r Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 uf opet sam poceo dustajem u 5 svaki dan :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 hocu li imati snage da izdrzim danasnji dan....battery low a nocas mi se nekako prsti. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 koji horor danas vreme, za malo da se nisam onesvestio od promene pritiska :/ al zato najkratja zakletva i najduzhe chekanje otpusta :] izabrao sam ram .. joj :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 (edited) Svrsavam ! znaci nije mi dobro ...ko kaze da 92. ne moze da se smaze :D Edited September 19, 2008 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 dao godinu josh samo da vidim shta ce mi upisati na kraju kad se sve sabere :)) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 uf opet sam poceo dustajem u 5 svaki dan :c To je zato sto igras celu noc ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 (edited) Oh captaaaaain.... :) Ukapirao sam da u skolu idem samo zbog uzitka kada se iz nje vracam petkom....veceras neki rodj , to je to \o/ Edited September 19, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 vecheras svira van gogh u mom selu,idem ako nista da se iskachem :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 jebote,ovaj rur trend dumrem,dustajem mi je jednak w umesto v i slicnim primerima.Daj molim vas prekinite :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Svrsavam ! znaci nije mi dobro ...ko kaze da 92. ne moze da se smaze :D ae posto covek umire od zelje da mu neko da neki comment za ovo, evo ja cu.. a i zanima me. :) dakle: Sprco? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 Prošetao sam peške od Slavije do Zelenjaka misleći da malo vidim šta ima posle sto godina, a gledajući ljude samo sam se nešto gadno smorio. Bolje da ne izlazim iz kuće više... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Vecheras u EXPO! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 ^jel moguce da ces ici na te budale? :( idem na pice sa nekim drugaricama,a posle do Tasa,da vidimo kakvo ce biti vece...ipak,mislim da je sutra moj dan uz kinetic vibe,ali mozda ce sutra kisa,pa necu da rizikujem da uopste ne odem... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 (edited) ^jel moguce da ces ici na te budale? :( Naravno da da Edited September 19, 2008 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 jebote,ovaj rur trend dumrem,dustajem mi je jednak w umesto v i slicnim primerima.Daj molim vas prekinite :)) a tek plox i sl Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 a tek plox i sl gtfo plox Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 koji je to fax drzavni koji kosta toliko sawke je li ?:D a postoji i opcija da odes u nis da studiras :D jeftiniji su stanovi :D i sve je jeftinije ;D Na filozofskom, 110 hiljada je godina,a jedan prenesheni poen se placa 1850 dinara,shto je u sluchaju istorije 22x toliko(jer svako ko nije upao na budzet nije dao rim i grchku shto je 22 poena) @topic: Prespavao sam ceo dan malopre sam ustao,i imam onaj najgori osecaj vremenske konfuzije. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 dosao neki nas novi lik na fax ove godine, i tako blejimo mi ovo ono doda me on na fejs, sve kul. dodjem ja kuci kad neka riba jasmina me dodala. ja kao u jbt koja jasmina... koji je ovo sad fantom. i gledam njene slike, i ni jednu nisam prepoznao. i kao taj ortak mi salje poruku, e jel te dodala moja riba? ja tek tada upao u konfuziju, kao shto bi me njegova riba dodavala. i posle jedno 10 minuta na fejs chetu ona mi salje poruku "gde si komsija". i ja tada premotam film i to je devojka koja je zivela kod mene u kraju pre jedno deset godina ima najmanje, a ni tada smo bili poznanici fazon... ali ludilo jbt. mali svet. i fejsbuk konekting pipl Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 jel lucky stvarno bio na rhh-u? nisam ga videla, a receno mi je da je bio tamo tek kad sam izasla... ne mogu da verujem da ga nisam upoznala :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 ae posto covek umire od zelje da mu neko da neki comment za ovo, evo ja cu.. a i zanima me. :) dakle: Sprco? taj ti ne cita poruke, samo postuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 jel lucky stvarno bio na rhh-u? nisam ga videla, a receno mi je da je bio tamo tek kad sam izasla... ne mogu da verujem da ga nisam upoznala :D Gde onolikog coveka da ne vidis, bogte.. :o taj ti ne cita poruke, samo postuje E jbga... pa dobro, valjda ce da se pohvali ako je sprco... :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 a tek plox i sl meni je plox i zanimljivo,ali zavisi kad i ko upotrebi :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Prošetao sam peške od Slavije do Zelenjaka misleći da malo vidim šta ima posle sto godina, a gledajući ljude samo sam se nešto gadno smorio. Bolje da ne izlazim iz kuće više... VUDU VOLIM TE !! I NAPIO MA SE I BLELKJJ :( bojan says: uskoro ce upis u sledecu godinu? Satan says: zeli m da jebem bojan says: lol Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Naravno da da slusao sam u kolima live na radiu...boze koja katastrofa... :((( a tek plox i sl a koja je fora za plox?Meni nikako nije jasno kakve veze to ima sa "pls" ?! o.O @topic bio malo na Tashu,bilo zanimljivo,pa otisao do metroa,pa na Brdo kupili picu i kocu,zaboli se u kola i slusali live iz Expo centra...mega blejkauskas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 bojan says: uskoro ce upis u sledecu godinu? Satan says: zeli m da jebem bojan says: lol jel ovde treba da stavimo lol i lmao? a koja je fora za plox?Meni nikako nije jasno kakve veze to ima sa "pls" ?! o.O nema fore. garant je neki retardirani ispad nekog retardiranog wowera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts