killYg0r Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ja imam 1.5mb i nisam dobio upgrade na 2mb cak mi je spao dl speed cimam danas sezampro podrsku red za cekanj 10 ljudi vazi da cekam 20min na phonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Na telekomu izgleda radi 2mbit, jer mi bas sad skida nesto sa 210kb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Na telekomu izgleda radi 2mbit, jer mi bas sad skida nesto sa 210kb. Obzirom da su bivsi 1536/192 korisnici osteceni ovim "dupliranjem" jedini nacin da malo ubrzas tih 2mbita je da uradis kao ja prijavis se za IPTV i za par sati na ruteru ti se pojavi 10mbit/512kbit i to je onda ~800mega na sat ustvari taman onih 20% gubitaka adsl-a (najvece/ sulude brzine po telekomu nemaju speedUP kao korisnici manjih/normalnih brzina) naravno 30.11. im kazes necu fala IPTV ili ostavis ako te to interesuje a onda ce od 1.12. da ti povecaju brzinu na 8mbita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Na telekomu izgleda radi 2mbit, jer mi bas sad skida nesto sa 210kb. ALI 2MBITA/S JE 250KILOBAJTA/S OMG PREVARA! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 zvao sam ih veceras kazem ja dobro vece jel ste vi bese trebali da unapredite brzine na paketima i to "da jeste tako" a pa ja nisam to dobio cak mi radi i sporije nego ranije "a poslacemo zalbu onda pa ce se srediti to" /me klima glavom ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 A šta je ona rekla kad je videla da klimaš glavom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Rekla mu je "i find your lack of faith disturbing" i force::choke-ovala ga! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 A šta je ona rekla kad je videla da klimaš glavom? videla je moja ledja dok zatvaram vrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 i nasmejala se sto nikad neces dobiti povecanje :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Obzirom da su bivsi 1536/192 korisnici osteceni ovim "dupliranjem" jedini nacin da malo ubrzas tih 2mbita je da uradis kao ja prijavis se za IPTV i za par sati na ruteru ti se pojavi 10mbit/512kbit naravno 30.11. im kazes necu fala IPTV ili ostavis ako te to interesuje a onda ce od 1.12. da ti povecaju brzinu na 8mbita sta pricas ti to ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 jebes mi zivot ako sam nesto razumeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 meni nije jasan ovaj deo za povećanje na 8 mbit posle 1. decembra. o čemu ti to, muki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) meni nije jasan ovaj deo za povećanje na 8 mbit posle 1. decembra. o čemu ti to, muki? samo sto su zavrseni svi topici na svim forumima o proslom "dupliranju" brzine pocele su naucnofantasticne price kako ce Telekom da "stigne" SBB pa reko.. da i ja dodam malo "ulja na vatru" 8mbita kako to lepo zvuci btw sa "IPTV speedup" bez problema dljem punom brzinom i pri tome na 2 PC gledam istovremno GTV Q2 euroq2l za klanove i EDL (evropska duel liga) ili igram kvejk IPTV setovanjem rutera 10mbita /512kbita q2 bez problema probija sa slanjem paketa ogranicenje ADSL 192kbita (2048/192) Edited November 5, 2008 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 a koliko je to para ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) a koliko je to para ? ADSL http://www.telekom.nadlanu.com/isp/Privatn...c=solo&br=1 IPTV http://www.telekom.nadlanu.com/iptv/Pages/...=solo&br=14 ADSL za mene: od pocetka septembra do kraja godine ~1 din mesecno (presao sa ptt.rs jer su mogli da mi obezbede max 512/64 kroz tu telefonsku liniju ) IPTV u promotivnoj sam grupi neplacam jos nista th nisam se jos odlucio dal mi to treba ili ne al kad pustaju 10mbit na ruteru pa se negushi adsl kako covek da ih odbije Edited November 5, 2008 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 cek sta znac ida uzmem osnovni paket znaci 590 din i imam 10mb/s :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 (edited) pa puute ti 10mb zbog tva, naravno da ne mozesh to da koristish za net. nego kao on pricha ako imnash 10mb na raspolaganju onda ti je kvalitetniji net. valjda to pokushava da kaze, poshto mutavije postove od ovih nisam video duze vreme. Edited November 6, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 valjda to pokushava da kaze, poshto mutavije postove od ovih nisam video duze vreme. retardi treba da idu u skolu za specijalce a ne da citaju postove po forumima u kojima se podrazumeva da imas minimum znanja o tehnologiji i trenutnoj primeni / mogucnostima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 da bi napisao neshto pametno prvo morash da budesh pismen, a ne da buncash ko retard, o veliki tehno magu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 fajt fajt fajt Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ti si kriv:) mozda dodjesh do odgovora ako mu isto pitanje postavish josh koji put, pa onda da sastavish slagalicu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 mir mir mir niko nije kriv ava ava ava kal1 je krava fixed :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Jel zna neko ili je nacuo kako god da ce net pojeftiniti za 30% ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 retardi treba da idu u skolu za specijalce a ne da citaju postove po forumima u kojima se podrazumeva da imas minimum znanja o tehnologiji i trenutnoj primeni / mogucnostima postovi su ti u najmanju ruku nerazumljivi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts