Bahamut Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ovo bre koristi neki spyware prilikom instalacije, sam je poceo da se instalira na srpskom, niko me nista nije pitao. Od mene prvi minus. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ovo bre koristi neki spyware prilikom instalacije, sam je poceo da se instalira na srpskom, niko me nista nije pitao. Erm, svaki program može da detektuje regionalna podešavanja, nema šta da te pita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ovo bre koristi neki spyware prilikom instalacije, sam je poceo da se instalira na srpskom, niko me nista nije pitao. Od mene prvi minus. Kada si otisao na google sajt on je video da koristis srpski i prebacio te je na srpsku verziju imas gore desno da biras jezik ako ti se ne svidja. Jeee su ljudi apranoje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Svidja mi se kako iskorishcava prostor i resurse... Ako bude pluginova koje koristim svakodnevno mozda ga budem i koristio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Stvar je principa, ja sam korisnik i u najmanju ruku treba da mi ponudi izbor. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Gornji desni ugao pa izaberes..... jeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Kad se ovoliko busaju sa tim "jedan tab jedan proces", da li to znači da su dosadašnji browseri sve tabove radili u istom (glavnom) threadu :( ? u pitanju su procesi a ne threadovi. Ovde ce svaka web stranica imati svoj memorijski prostor isto ce da vazi i za addonove => kad pukne flash/JavaVM nece dumre ceo browser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Erm, svaki program može da detektuje regionalna podešavanja, nema šta da te pita... Erm, ko mu je dozvolio da bilo shta detektuje, tj. zabada nos tamo gde mu mesto nije, a sve pod geslom "da korisniku bude lakshe"? Tipichno gugelovsko gestapo njushkanje... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Radi mi savršeno, čekam full da vidim hoću li preći na njega skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Erm, ko mu je dozvolio da bilo shta detektuje, tj. zabada nos tamo gde mu mesto nije, a sve pod geslom "da korisniku bude lakshe"? Tipichno gugelovsko gestapo njushkanje... Kada odes na bilo koji sajt on skuplja gomilu podata o tobe. Koji brouser koristis koju jezik odakle dolazis koja rezolucija koja verzija flash-a itd. Dakl to rade svi sajtovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Kada odes na bilo koji sajt on skuplja gomilu podata o tobe. Koji brouser koristis koju jezik odakle dolazis koja rezolucija koja verzija flash-a itd. Dakl to rade svi sajtovi. Ne, to ne rade svi sajtovi, a za one koji rade -> noscript + peerguardian + proxysel = gtfo Google mora da umbre. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) ali niste ni svesni sta google sve prati o korisniku :) tipa ima cookie koji prati koje ste sve reklame dobili preko AdSense, AdWords i DoubleClick servisa, i onda na osnovu toga zakljucuje o vasem profilu i onda dobijate personalizovane reklame :) pa onda stvari kao sto je http://www.google.com/history itd :) edit: @wulf nemoj tako, ostacu onda bez posla :D Edited September 2, 2008 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 ali niste ni svesni sta google sve prati o korisniku :) I gde cesh bolji nachin da sve to zavaljash kroz novi trendi feget-frendli browser? LOL ITS OK ITS FAST AND STUFF XDDDDDD edit: @wulf nemoj tako, ostacu onda bez posla :D Ostacesh ti bez mnogo chega kad se digne proletarijat! :angryfist: Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Erm, ko mu je dozvolio da bilo shta detektuje, tj. zabada nos tamo gde mu mesto nije, a sve pod geslom "da korisniku bude lakshe"? Tipichno gugelovsko gestapo njushkanje... Nije to nikakvo zabadanje nosa, ta mogućnost (konkretno funkcija GetLocaleInfo iz winapija) postoji još od Windowsa 95, dostupna je svakom Windows programu i uvedena je s razlogom. Kad kažeš da je to "špijuniranje", to je isto ko kad bi za neki program koji očita sistemsko vreme rekao da te "špijunira". Drugo, to nije u rangu špijuniranja sajtova koji ti gledaju IP adresu i kukije, ti regionalni seting možeš da promeniš u kontrol panelu i upišeš da živiš na Havajima. Podaci se odatle čitaju, ne sa interneta. u pitanju su procesi a ne threadovi. Ovde ce svaka web stranica imati svoj memorijski prostor isto ce da vazi i za addonove => kad pukne flash/JavaVM nece dumre ceo browser Opa, advanced programming :) To će onda biti prvi put da se hookovanje procesa koristi u široko korišćenom programu, do sad je bilo rezervisano za debagere i trenere za igre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 nije los ovaj CHROME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 no bad... deluje mi kao da za nijansu brzhe radi.... ili se samo 3pujem... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
db00m Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) Developer > Tast Manager >"Stats for nerds".. zato volim Google. Nisu zombiji. Velika firma koja ima smisao za humor. Btw. kod mene za svaki tab pokrenece novi proces, ne thread. Jel to normalno? /edit nvm. Tako radi. Teshko da ce ikad da koristi manje memorije nego Firefox (kad se otvore vishe tabova). Edited September 3, 2008 by db00m Quote 1337 , c00l ,etc. :) P|-|3r th3 cute ones ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 kako da odredim downloads gde ja hocu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Nije to nikakvo zabadanje nosa, ta mogućnost (konkretno funkcija GetLocaleInfo iz winapija) postoji još od Windowsa 95, dostupna je svakom Windows programu i uvedena je s razlogom. Kad kažeš da je to "špijuniranje", to je isto ko kad bi za neki program koji očita sistemsko vreme rekao da te "špijunira". Ukoliko mu to sistemsko vreme nije neophodno za funkcionisanje (a verovatno da nije), onda da - shpijunira me. Drugo, to nije u rangu špijuniranja sajtova koji ti gledaju IP adresu i kukije, ti regionalni seting možeš da promeniš u kontrol panelu i upišeš da živiš na Havajima. Podaci se odatle čitaju, ne sa interneta. Ne zelim da moram da upisujem da zivim na Havajima, zelim da moja podeshavanja ostanu moja, a ne da ih ochitavaju kojekakvi programi, pogotovo ne oni koji imaju bilo kakve veze sa jebenim gugelom i pritom imaju pristup intarwebsima. Also, ura nigger! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 haha, ovaj wulfi :D pilauda, ajde samo klikni na options i pogledaj plz :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Dobar je Chrome - svidja mi se ovaj minimalizam u dizajnu :) I dobra je fora shto moze sve iz firefox-a da importuje. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Ukoliko mu to sistemsko vreme nije neophodno za funkcionisanje (a verovatno da nije), onda da - shpijunira me. Ne zelim da moram da upisujem da zivim na Havajima, zelim da moja podeshavanja ostanu moja, a ne da ih ochitavaju kojekakvi programi, pogotovo ne oni koji imaju bilo kakve veze sa jebenim gugelom i pritom imaju pristup intarwebsima. ajde ne seri vishe, keve ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 ovaj wulfi je malo paranoichan.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 kupi komp :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Instalirao, importovao mi sve iz FF-a, sve brzhe radi i to znatno, svidja mi se minimal dizajn totalno. Thumbs up! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts